![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
D&G Light Blue 100ml, Ch.Lacroix C'est la Fete! Patchooli, Clinique, Barry M
Witam serdecznie
![]() Bardzo chętnie wymienię następujące rzeczy.... 1. Dolce&Gabbana - Light Blue (jest około 70 ml ze 100ml), nietrafiony prezent od męża ![]() 2. Christian Lacroix - C'est La Fete Pachooli (mam 3/4 flakonu o pojemności 50ml), kolejny nietrafiony prezent od TŻa ![]() 3. Clinique Anti-blemish solutions clearing moisturizer hydrant purifiant formule s.o.s., (mam 3/4 opakowania), krem na wypryski na noc, świetny również pod makijaż dla osób, które mają problemy z cerą. 4. dwa opakowania farby do włosów Garnier Colour Naturals, czerń. Farba jest świeża,nowa, oryginalnie zapakowana. Zmieniłam kolor włosów i nie zdążyłam jej użyć ![]() 5. zapachowy balsam do ciała Miss Sixty (piękny, słodki zapach), tylko przetestowany, całe opakowanie 200ml 6. próbki Diora, Multi Perfection Program, nowe, całe. leci do ranki 7. opakowanie od podkładu Shiseido, bardzo eleganckie, z lusterkiem, w stanie idealnym. Oczywiście, przy zakupie wkładu dodają nową gąbeczkę, więc proszę się nie patrzeć na tą starą, zużytą. Umieściłam ją tylko, żeby zobrazować układ opakowanie. 8. róż Guerlain Divinora Brun Ombre, nr 565, piękne opakowanie z lusterkiem, pojemność 4,5 g. Całe z folią! Tylko przetestowane. 9. meteorytki, miniatura pochodząca z zestawu 3 miniatur... mam dwie na wymianę.. Mythic i Pink Fresh, obie po 8 g, nieużywane, tylko testowane. PS. Dodam, że kosmetyki, a raczej ich opakowania są w świetnym stanie, czyste i zadbane ![]() Oczywiście wysyłka nastąpi z PL, ponieważ cały czerwiec będę w kraju ![]() SZUKAM: -różnego rodzaju perfumy... preferuję zapachy słodkie, ciężkie, wręcz duszące ![]() ![]() -róże -cienie -meteorytki ![]() Załącznik 3139985Załącznik 3139987 Załącznik 3139988Załącznik 3139989Załącznik 3144549Załącznik 3185067Załącznik 3185068Załącznik 3185069
Edytowane przez boszenka69 Czas edycji: 2010-06-22 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: D&G Light Blue 100ml, Ch.Lacroix C'est la Fete! Patchooli, Clinique, Barry M
Maxima szczerze mówiąc nie kojarzę tego zapachu. Ale co w zamian by Cię interesowało?
![]()
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Dot.: D&G Light Blue 100ml, Ch.Lacroix C'est la Fete! Patchooli, Clinique, Barry M
1. Dolce&Gabbana - Light Blue (jest około 70 ml ze 100ml), nietrafiony prezent od męża
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do siebie -cos za . Dolce&Gabbana
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Moze Givenchy Very Irresistible 60/75 ml za Light Blue?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
1. Dolce&Gabbana - Light Blue (jest około 70 ml ze 100ml), nietrafiony prezent od męża
![]() cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za 1 lub 2:
1. Dolce&Gabbana - Light Blue (jest około 70 ml ze 100ml), nietrafiony prezent od męża 2. Christian Lacroix - C'est La Fete Pachooli (mam 3/4 flakonu o pojemności 50ml), kolejny nietrafiony prezent od TŻa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za light blue?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Light Blue?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() interesują mnie dwie rzeczy ![]() ![]() niestety to nie mój zapach, pozdrawiam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kusi mnie L de Lolita Lempicka ![]() niestety nic, pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście to oryginalna flaszeczka a od produktu różni się tylko tylko tym, że ma przyczepioną karteczkę z napisem tester (którą można w każdej chwili odciąć
![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Na mnie jest dosyć trwały, ale to zależy od skóry ![]() Ja bardzo lubię ten zapach i gdyby nie to, że niedługo półki mi się załamią pod flakonami - to nie oddałabym ![]() ![]() A tu opinie http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...mpicka-EDP.htm Miłej lektury ![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:46 ---------- To nie chcesz zdjęcia ![]() I rozumiem, że Twoje LB jest oryginalne? A jak ze świeżością? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ja o moje skarby dbam
![]() ![]() Oto proszę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Raczej jestem zdecydowana, choć podoba mi sie jeszcze Clinique, ale to chyba za dużo za lolitę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ok. pasuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
up
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
hej,
a jaki jest kod z opakowania kremu Clinique? mi sie podoba ten krem i lakier ![]() ![]() jakby to te rzeczy ww wyglądały cenowo? pozdrawiam! ![]()
![]() |
#20 |
Czekam na Ragnarok
|
Niestety nic. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
korektor na razie jest w zarezerwowany.
a na czym Ci najbardziej zalezy? ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
hej, ja rezygnuję z kremu Clinique, bo siostra mi juz dowiozla zapasiki Clinique. A masz coś jeszcze poza wątkiem? Korektor Clinique sie zwolnił. Pozdrawiam
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() interesuje mnie Lacroix paczulowy i lakier. Znajdziesz coś w zamian?
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
ok. to jakby cos sie znalazlo to daj znac koniecznie, bo ten lakier bardzo mi sie podoba! nawet jakis drobiazg! doslownie! ja tego korektora Clinique i tak nie uzwyam juz, wiec po co ma lezec u mnie jak Tobie moze sie przydac
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za odp.
![]() Musiałabym się zastanowić chwilkę, bo zapachu nie znam i w naszych perfumeriach nie uświadczę..poczytam coś o nim i dam znać.
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
up
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Up
![]() |
#30 |
Kici kici miau miau
|
co moge zaoferowac za probki Diora?
---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- niesttey nic tu dla mnie, szkoda ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- mam probki pielegnacji sisleya, moze potrzebujesz podkladu, moge zrobic probaska ![]() jakies odlewki perfum? mam 10 ml D&G Imperatorowej nr 3 ps. piszmy moze u Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.