|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienię kuferek, pielęgnację i kolorówkę :) Zapraszam !!!!!!
NIEAKTUALNE
Witam i zapraszam do wymianki ![]() Wella System Professional, Repair Emulsion (Emulsja do włosów zniszczonych) -> 50 ml -> trudno ocenić ubytek, myślę, że została 1/3 Clarins, Colour Quench Lip Balm (Nasycony kolorem balsam do ust) -> kolor 03 -> początkowa pojemność 7 ml -> trudno określić ile zostało, myślę, że z połowa Dokładka: Oriflame, Foot Care, Reviving Foot Spray (Orzeźwiający dezodorant do stóp) - użyty dwukrotnie Avon, Damski dezodorant perfumowany antyperspiracyjny w kulce -> Little Black Dress -> NOWY Avon Care, Dry Skin SOS, Body Lotion Rice Oil Moisturizing Complex (Nawilżający balsam do ciała do skóry suchej) -> użyty dwukrotnie Oriflame, Nature Bath & Shower, Soap Bar for Sensitive Skin with Mango & Yoghurt (Mydełko z jogurtem i mango do skóry wrażliwej) -> NOWE Avon, Foot Works, Lavender Intensive Treatment Cream (Krem do stóp z lawendą) -> użyty dwukrotnie Cien Med, Pilęgnujący olejek do masażu z oliwką z oliwek - kupiony w Lidlu -> użyty dwukrotnie Rossmann, Isana Med, Shampoo (Szampon do włosów dla wrażliwej skóry głowy) -> zostało 2/3 Yves Rocher, Hoggar EDT -> zostało ponad 1/3 Balsamy do ust -> każdy kilkakrotnie użyty: 1. Sensique, Perfect Lip Care, Pomadka pielęgnacyjno - ochronna 2. Avon Care, Dry Skin SOS, Lip Balm (Nawilżający balsam do ust z jojobą) -> naklejkę zdjęłam, bo się odrywała 3. Garnier, Lip Cocoon, Lip Care Inglot, Lakier do zdobienia paznokci -> użyty dwukrotnie Essence, 2 in 1 Kajal Pencil (Podwójna kredka do oczu) - coffee & cream (połyskujące brązy) -> użyta klkakrotnie Wymienione: Iwostin, Woda termalna -> 50 ml -> użyta raz Kuferek - wymiary: 16x16x16 -> używany L'Biotica, Moc Natury Wax Silk, Jedwab w płynie -> pojemność początkowa 15 ml -> zostało 3/4 Wella, ShockWaves, Lakier Elastyczna Forma -> 250 ml -> NOWY IsaDora, cienie podwójne - kolor 22 Blush Brown - zużycie niewielkie LEGENDA: Kolor czarny -> rzecz dostępna Kolor szary -> wymienione Zapraszam również do pozostałych wątków wymiankowych
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2010-06-13 o 19:06 |
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wymienię kuferek, pielęgnację i kolorówkę :) Zapraszam !!!!!!
coś u mnie za kuferek?
![]() poszukam po za wątkami jeśli nic nie znajdzies ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- a i lakier też bym wzięła
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
z błyszczyka jednak zrezygnuję, ale nadal interesują mnie produkty do włosów (maski bym chciała tak ze 100ml) i kuferek - co konkretnie byś za to chciała?
![]() Z tym, że świeczkę sobie zostawię a soli mogę zrobić niewielką odsypkę na spróbowanie, bo jednak wolę sobie zostawić
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Mykam niestety nic
Słoniku odpisałam u ciebie
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
tak z 50 g
, spodenki są bezfirmowe,100% poliamid, a pasie bez rozciągania 30, rozciągają się do 46 cm, długość28 cm
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za kuferek?
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
hej pisałaś u ogos w wątku ze masz poza wątkiem "Alchemię Alchemika" i "Zwierzenia pielgrzyma" aktualne jeszcze
![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- a z tego co wymieniłaś to byłabym zainteresowana tym deo w kulce i lakierem białym i oczywiscie całosć z wątku z biżu oprócz 7 ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- a co do podkałdu to nie mam pojęcia jak sie tych minerałów uzywa ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Wiec mnie u Ciebie interesuje: "Alchemię Alchemika" "Zwierzenia pielgrzyma" deo w kulce Little Blac Dress Lakier biały inglot https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1274882750 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1274882750 -.bez 7 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1274882750 co bys za to chciała u mnie? |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam za zwłokę, ostatecznie chyba zrezygnuję, przepraszam
![]() bo po namyśle nie są to rzeczy niezbędnie mi potrzebne, a wydaję masę na przesyłki, także dzięki
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
w kolejności :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1274882750 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1274882750 "Alchemię Alchemika" "Zwierzenia pielgrzyma" i reszta
|
|
|
|
#11 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ![]() to jestem zainteresowana: Jonathan Carrol- KRAINA CHICHÓW Paulo Coelho- ALCHEMIK Paulo Coelho- PIELGRZYM Paulo Coelho- DEMON I PANNA PRYM Do tego jeszcze mam: "Alchemię Alchemika" i "Zwierzenia pielgrzyma" nowy lakier do włosów cienie IsaDory, kolor: 22 Blush Brown co byś za to chciała? ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
To czekam w takim razie co byś chciała w zamian.
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Ale chciałabyś to co jest w atomizerku i w próbkach czy tylko w próbkach? próbek jest 12
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
najbardziej interesują mnie minerały
![]() podoba mi się u Ciebie EDM, Pearl Beige, concealer - opakowanie 4 g - prawie całe 2 sample Linen - matte base - test paskowy EDM, Soft Bronzer - face bronzer - sampel - została połowa EDM, Rare Silk - eye shadow - sampel - użyty kilkanaście razy Odsypka różu Nick Nack w opakowaniu bigowym - ponad 1 g
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Chętnie wymienię się z Tobą za eucerin najchętniej na jakieś minerały... nie masz może czegoś poza wątkiem? Np EDM intensiv?
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Pełnowymiarowego nie ma żadnego tak? Bo ja nie mam pojęcia co to znaczy test paskowy.. Proszę o podpowiedź.
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
w atomizerku myślę, że jest ok 20ml. Tak wnioskuję porównując do innych 30ml flakonów. AoD EDP mogęzrobić bardzo skromną odlewkę, najwyżej kilka ml, bo to moje ulubione perfumy
. Tylko, że na razie nie mam w co, muszę się rozejrzeć po sklepach za jakimś atomizerkiem. Z kosmetyków do skóry wrażliwej mam do oddania tylko ten wymieniony krem ziaja (do cery suchej i wrażliwej)
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Tak mi odpowiada. Czyli wolisz AoD w atomizerze nie w saszetkach?
a co do atomizerków to wysłałabyś mi pierwsza przesyłkę i w niej atomizerki?
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
to może masz jeszcze coś z minerałów? jakis rożświetlacz? puder? primer? coś do wypróbowania
albo jakiś róż w kompakcie (nie koniecznie mineralny) a nie chciałabyś ode mnie odlewki tej maski do włosów? (np. w opakowaniau po kremie 50ml). najlepsza jaką używałam dlatego tak polecam wypróbować
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Axami odpisałam u ciebie w wątku.
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
to może zamienię rozświetlaczjakąś próbkę różu z tych do wymiany lub innych? w jakimś bardziej ceglastym odcieniu? i to co pisałam wcześniej za to co Ty wybrałaś, tak będzie ok?
---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- to dla Ciebie Krem Babydream Próbki: Thierry Mugler, Angel EDP 2szt ok 3ml Thierry Mugler Alien ok 0.5 ml Armani CODE pół próbki Odlewkę 5 ml - Ange ou Demon EDP Ange ou Demon Tendre - 12 próbek Odlewkę Ange ou Demon Tendre w atomizerku - ok 20ml i atomizerek na Ange ou Demon EDP zgadza się? ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- to dla mnie EDM, Pearl Beige, concealer - opakowanie 4 g - prawie całe 2 sample Linen - matte base - test paskowy EDM, Soft Bronzer - face bronzer - sampel - została połowa EDM, Rare Silk - eye shadow - sampel - użyty kilkanaście razy Odsypka różu Nick Nack w opakowaniu bigowym - ponad 1 g EDM, Golden Fair - matte base - sampel - została 1/3 odsypka jakiegoś różu i skarpetki zgadza się?
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
kochana chciałam się przypomnieć jestem zainteresowana:
Jonathan Carrol- KRAINA CHICHÓW Paulo Coelho- ALCHEMIK Paulo Coelho- PIELGRZYM Paulo Coelho- DEMON I PANNA PRYM "Alchemię Alchemika" i "Zwierzenia pielgrzyma" nowy lakier do włosów, a poza nim cienie IsaDory, kolor: 22 Blush Brown "Samotność w sieci" ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
Jonathan Carrol- KRAINA CHICHÓW Paulo Coelho- ALCHEMIK Paulo Coelho- PIELGRZYM Paulo Coelho- DEMON I PANNA PRYM "Alchemię Alchemika" i "Zwierzenia pielgrzyma" nowy lakier do włosów, a poza nim cienie IsaDory, kolor: 22 Blush Brown "Samotność w sieci" Minerały: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=3514 Zapachy: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...&postcou nt=856 Biżuteria: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=434289 Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php...9#post19 595939 Kochana podoba mi się u ciebie: Trzy miniatury kremu nawilżającego, mocno odżywczego Polaar po 3ml każda Próbki: Damskie: Gucci Flora edp: 4sztuki Gap closer: 2sztuki Victor&Rolf Eau Mega: 2sztuki Ralph Lauren Notorious: 2sztuki 1 Masaki Suu 1ml 2 Masaki Suu 1ml 3 Masaki Masaki edp 1ml 4 PURE Police edt 6 Burberry Sport edt 1ml 8 JPG Xcollection edt 1ml 9 JPG Xcollection edt 1ml 10 Lola MARC JACOBS edp 1,2ml Męskie: Burberry The Beat 2ml Guerlain L'instant de Guerlain 1ml Salvadore Ferragamo F by Ferragamo 1,6ml Guess by Marciano 1,52ml Pure Police 1,5ml Paco Rabane 1 million 1,2ml CHANEL Allure homme sport 2ml Dior Homme intense - 1 próbkę Odlewki: VERSACE CRYSTAL NOIR - odlewka DIOR ESCALE A PONDICHERY - odlewka Lancome Magnifique - odlewka YR YRIA - odlewka 3 sztuki - nowe nieużywane pojemniczki sephora- po 5ml i jeden po 20. właśnie zauważyłam że odpisałaś w starym wątku- odpisuj już proszę w nowym. Kochana z próbkami nie ma problemu (wiem tylko, że którąś mąż sobie zużył) ale dokładnie posprawdzam i ci napiszę ktore są aktualne. roszę napisz jakie odlewki tych zapachów cię interesują. Yria wolałabym oddać flakonik (ale odlewkę w sumie mogę przygotować)
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj!
obejżałam wszystkie Twoje wątki ale jeszcze nic dla siebie nie wypatrzyłam. może mogłabyś zrobić jakieś odlewki ze swoich flakonów? |
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
hej
![]() dziękuję, ale nic nie znalazłam pozdrawiam
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.