|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
perfumy dla siostry mojej :))
hej
![]() mój pierwszy wątek a nawet i post! na tym forum, które jest wspaniałe ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- aaaaa i jeszcze coś mi świta że chyba lubiła te piżmowe perfumy z body shopu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: perfumy dla siostry mojej :))
ciężko coś doradzić
ale mam podobny gust...chyba ![]() ja ostatnio ze słodkawych bardzo lubię: Paco Rabanne - Black XS pour Elle Guess by Marciano Escada Incredible me Lolita Lempicka edp Avril Lavigne - Black Star Moschino Glamour ze świeżych: Halloween Jesusa del Pozo - uniwersalny, podoba się wielu osobom... ![]() DKNY Be Delicious Moschino I Love Love |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ja bym powtórzyła któryś z zapachów, które wymieniłaś, tylko nie pod postacią butelki perfum, tylko balsamu.. np balsam Angel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie Angel to dusiciel, ale Amor Amor i in2u bardzo lubię, więc może też się podzielę innymi swoimi zapachowymi sympatiami - a nóż uznasz którąś z tych pozycji za odpowiednią dla siostry
![]() No więc tak: - Armani Diamonds / Diamonds Intense - Victor & Rolf - Flowerbomb edt - Yves Saint Laurent - Cinema edp ![]() - Dolce & Gabbana - 3 L'Imperatrice (seria Anthology) - w sam raz na lato, coś w kategorii in2u ale jednak inne ![]() - Lolita Lempicka - L ![]() - Nina Ricci - Ricci Ricci - Lancome - Hypnose edp (zapach gumy do żucia Donald ![]() - Ginestet - Botrytis ![]() hmm... mogłabym tak jeszcze długo wymieniać, ale te w/w są moimi ulubionymi ![]() Ostatnio w Sephorze wąchałam fioletowe jabłuszko Donny Karan z nowej serii Candy Apples - tez bardzo sympatyczny zapach ![]() A abstrahując od pytania uważam, że kupowanie komuś perfum to dość śliski temat... każdy nos odbiera ten sam zapach nieco inaczej, na każdej skórze układa się on w inny sposób... Moim zdaniem najrozsądniej byłoby kupić siostrze bon podarunkowy do perfumerii, ew. pójść z nią, wyznaczyć kwotę jaką możesz na prezent przeznaczyć - niech sama wybiera i ewentualnie dopłaca różnicę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja do propozycji dorzucam Innocent Muglera, który jest jednocześnie słodki i świeży
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
jeszcze NINA, Nina Ricci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
dziękuję dziewczyny
![]() wiem jak to jest z perfumami, ale jednak zaryzykuję, bo chcę żeby była niespodzianka, a poza tym my mamy chyba bardzo podobne nosy bo zwykle to co mi się na prawdę bardzo bardzo podobało to jej też i na odwrót - jej ulubione perfumy podobały się mi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja dłużej wyczuwam na sobie Ricci Ricci niż Ninę, ale w obu przypadkach szału nie ma. No ale to może być indywidualna kwestia... Np. tak samo mojej skóry totalnie nie chce się trzymać Diamonds (pół godziny i po ptokach), a na koleżance pachnie pół dnia. Dla mnie najpiękniejsze i najtrwalsze są YSL Cinema edp, L de Lolita i Flowerbomb edt. Botrytis, Diamonds Intense czy L'Imperatrice też dają radę. Tylko z Niną i Armanim jest lekka lipa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:08.