![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Złotą Spódniczkę D&G roz 29 :)
NIEAKTUALNY!! odświeżam
może któraś była by skuszona na coś z moje go wątku nie tylko na spódniczkę ? ![]() ![]() ![]() zdj1. złot spódniczka Dolce & Gabana rozmiar 29 więcej prana niż używana zdj2. jeansowa spódniczka terranova roz S według mnie 38/M zdj2. zielona ala jeans spódniczka stradivadius roz.40/L zdj3.pasiasta bokserka mało używana gdyż nie zwróciłam uwagi na rozmiar stan idealny kupiona w Ups! ![]() zdj3. biały long bokserka terranova rozm 38/M zdj4. obie spódniczki bawełna firmy denim co. roz.S ale na M też pasuje zdj5. rurki goodies szare stan idealny wystarczy ekspres na szyny wrzucić z powrotem / zdj6. proste nogawki wrangler biodrówki roz. 40/L ![]() Edytowane przez nisia1908 Czas edycji: 2010-09-03 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Złotą Spódniczkę D&G roz 29 :)
DOKŁADKA !!!
zdj1. Czapka z daszkiem hello kitty... naprawdę ładna tylko zmieniłam styl i nie interesują mnie już błyskotki i koteczki ![]() zdj2.Różowiutka Torebka Channel mała usterkę ma na samym dole uchwyty pościerane od łańcuchów ale nie trudno coś z tym zrobić ![]() zdj3.multum bransoletek kolczyków łańcuszków to co widać jest do oddania biżu była zakupiona w H&M w Niemczech w ogóle jej nie nosiłam a żal mi wyrzucić ![]() zdj4.Śliczny paseczek naładowany jakimiś pierdółkami jakieś blaszki cyrkonie jest bardzo efektowny lecz niestety na mnie za mały ![]() zdj5.Czarna kudłata torebeczka lubię ją lecz jak już wspominałam styl zmieniłam i nie pasuje mi do ubrań stan bdb- ![]() ![]() ZAPRASZAM ![]() Edytowane przez nisia1908 Czas edycji: 2010-07-18 o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Mogę poszukać poza wątkiem a interesuje Cię jakiś konkretny kolorek krój czy coś takie łatwiej było by mi szukać
![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
nic, jedynie perfumkii...
chyba ze masz proste nogawki wrangler biodrówki roz. 40/L zdjecie na kims? bo to dzwony sa czy jak? jak tak to odpadaja;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Nie masz linków do wątków w swoim podpisie, dlatego nie odpisałam Ci od razu. Ile ml zostało Ci Elizabeth Arden 5th Avenue?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Może zainteresuje Cię pasiak atmosphere za bokserkę mam go z wymiany na mnie niestety za duzy
![]()
[reebok_c]538730[/reebok_c] Edytowane przez Ciki Czas edycji: 2010-06-19 o 07:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Najprawdopodobniej Delight wymienię na ubrania, bo ich szukam, ale jeśli coś by się zmieniło to napiszę do Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Czyli chciałabyś Delight za E. Arden 5th Avenue, tak?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 59 pkt / 100% pozyt.
|
dziękuje za wiadomość
![]() - zdj3.pasiasta bokserka mało używana gdyż nie zwróciłam uwagi na rozmiar - stan idealny kupiona w Ups! roz.40/L - zdj7. biała bokserka XYDE roz.38/M stan bdb - tabletki odchudzające (therm line 2 ,blonnik z ananasem) coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś za bialą bokserke? i jakiej dlugosci masz te lancuszki?
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 59 pkt / 100% pozyt.
|
Super! Oddam Ci wszystko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
niestety
![]() ![]()
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 47 pkt / 100% pozyt.
|
to ja jestem zainteresowana torebką chanelką, spodniami i dojrzałam rajstopy w sprayu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- ja z miła checią wymienie z Tobą wszystkie te rzeczy tylko nie jestem przekonana co do torebki jest bardzo ładna ale po dłuższym zastanowieniu nie mój kolor nie miałabym z czym jej nosić ehh gdyby miała inny kolor więc obecnie zostałąm przy rajstopkach i spodniach, widzialam na kosmetycznym że masz jakieś perfumy, ale nie wiem co dostępne, i czy wogóle bierzesz pod uwagę zamianę jakiegoś zapachu na rzeczy czy tylko na inne zapachy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 47 pkt / 100% pozyt.
|
a biała bokserka się zwolniła może? to rajstopki bym sobie darowała
![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- a ta jest w rezerwacji? zdj3. biały long bokserka terranova rozm 38/M ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.