|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki itp:)Nieaktualny - przeniosłam wszystko do nowego wątku Mam do wymiany kilka kosmetyków, może ktoś będzie zainteresowany ![]() Moje ciuszki i inne różności ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=433846 Moja wishhhhh ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=426530 Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-07-14 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki itp:)
1. Maszynka Gilette, bez wkładów, tylko to, co widać na zdjęciu
2. Mleczko Garniera, dostałam w prezencie, a mam dwa ![]() Jest zaznaczone, ile go dokładnie jest. Chyba tyle powinno go być, szczerze mówiąc nie pamiętam ![]() ![]() 3. Krem Oriflame, otwarty, ale użyty dosłownie raz!! więc jak nowy. Nie przypadł mamie do gustu (dostała w prezencie) 4. 5. Portfelik w zebrę- NIE MA 6. - 8. Czerwony portfel z prawdziwej skóry, NOWY był drogi, łatwo nie oddam! Od nowości ma w środku drobne przybrudzenia, ale nie jest to bardzo widoczne 9. -10. Kuferek na kosmetyki bardzo sztywny materiał Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-07-07 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1. Męski dezodorant Bond
2. Męski dezodorant Fa obydwa z minimalnym zużyciem 3. Profesjonalna odżywka do włosów , zużycie zaznaczone na zdjęciu, pojemność wyjściowa 60ml 4. 5. Paletka do ust MCH&B lip to go cena rynkowa to £19.99 !!! nie ma żadnej daty ważności na niej, ale jest NOWA, nieotwierana, co zawiera widać na zdjęciach ![]() 6. Depilator Sundepil Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-06-19 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Uwaga!!!
zapachy poniżej, zwłaszcza 3 ostatnie, wymienię TYLKO I WYŁĄCZNIE za inne perfumy DELIKATNE, ŁAGODNE I SUBTELNE, ponieważ są to perfumki koleżanki, która prosiła mnie o wymianę na jakieś delikatniejsze ![]() Proszę mi nie proponować nic innego ![]() 1. 2. GUERLAIN CHAMPS ELYSEES. Mam z wymianki, ale dla mnie jest jednak za mocna. Pojemność wyjściowa 5ml, na zdjęciu widać ile jest 3. Celebre, ubytek widoczny na zdjęciu 4. Perceive, ubytek widoczny na zdjęciu 5. Pur Blanca Blush, ubytek widoczny na zdjęciu Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-06-26 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
4
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
5
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Witam,mam nadzieję,że już można
![]() Byłabym chętna na kuferek. Skąd w ogóle wiadomo,że to na kosmetyki? Ma w środku jakieś przegródki,czy to normalnie taka torba jest??? ![]() Zapraszam do obu wątków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
upup
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
dokł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
upup
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
upupup
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.