|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
nowe z metkami, różne rozmiary, sukienki, tuniki :D
CIUCHY ZE STAREGO WĄTKU AKTUALNE !!
zasady takie jak u wszystkich 1. śliczna sukieneczka z kwiatowym dolem bombka, firma new look, stan bdb roz. 14, zdjęcie na osobie noszącej 36/38 wymienie wylącznie na inną sukienke, inne oferty ignoruje 2. śliczna nowa z metkami sukieneczka bombka, roz. z metki xl, ale to L najlepiej za inną sukienke --> zdjęcie zapozyczone od 12 Stonka![]() 3. świetna sukienka firmy ATMOSPHERE stan bdb roz. 38-40-42 a moze nawet na wiekszy rozmiar tez;] 4. nowa z metką sukienka/tunika firmy papaya, roz. 18, zdjęcie robione na osobie ktora nosi 36 za coś fajnego5. śliczna falbaniasta sukieneczka w kwiatuszki firmy evie, roz. 42, zdjęcie robione na 36 stan bdb, za cos fajnego bo jest sliczna ![]() 6. tuniko sukieneczka george, roz. z metki 38 ale pasuje też na 40 7. sukienko-tunika KITKITKIT, roz. 40, ale ma gumki wiec dopasowuje sie do sylwetki ;] 8. świetna tunika firmy dorothy perkins, roz.44, na 40 z paskiem tez bedzie dobra;] bufki, kokarda stan idealny, za cos super ! 9. tunika/ sukienka koszulowa firma watcher, roz M, nowa bez metek 10.fajny nietoperz bay roz. 10, ale z racji kroju dobra tez na wiekszy rozmiar;] zalozona jedynie raz ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Edytowane przez mania89 Czas edycji: 2010-06-15 o 11:06 |
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: nowe z metkami, różne rozmiary, sukienki, tuniki :D
1. śliczna eko skórka krótka, fioletowa, roz. L, zdjecie robione na osobie ktora nosi s/m , jest śliczna, tylko za cos super !!
2. srebra, złota? skórka, stan super, roz. L, a nawet xl 3.krótka eko skórka firmy Amisu roz. 40, na 38 tez bedzie dobra, nie wiem czy oddam, jedynie za coś super- rezerwacja 4.futerko firmy new look, roz. 14, stan BDB, przepraszam za stopy ;p 5. świetna nowa marynarka firmy NEXT, dluga, bez metek, ale w srodku ma jeszcze guzik w woreczku ![]() 6. jeansowa kurtka firmy suzanne roz. 12, nowa! 7.Świetny sweter z dużym pluszowym kapturem, firmy reserved roz L, stan bdb, bardzo mało noszony ! 8. futerkowa kamizelka firmy new look, roz. 38, stan bdb 9. bluza firmy zeroxposur, roz. s, ale na m tez bedzie dobra, kolor troche bardziej ,,soczysty" niz na zdjeciu stan BDB10. bluza firmy fishbone, roz. s na m tez bedzie dobra, stan BDB Edytowane przez mania89 Czas edycji: 2010-06-03 o 21:36 |
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
1. marynarski worek, dwustronny, z drugiej strony bialy z czarnymi kropeczkami
2. koturny, roz. 39, na male 40 tez bedą ok;] stan bdb- 3. buciki raz zalozone, roz. 40 4. stroj gora i dol s ;] stroj panterkowy roz. 38 Edytowane przez mania89 Czas edycji: 2010-06-14 o 21:45 |
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
1. nowe fishbone, xs
2. nowe spodnie z metką, 3/4 mam je z wymianki niestety okazaly się za male, roz. z metki L, ale to bardziej M, zdjęcie zapozyczone od solange 421 ;* 3.fajne białe rybaczki firma MK, roz. 14, stan idealny Edytowane przez mania89 Czas edycji: 2010-06-05 o 14:43 |
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
1. motylek amisu, roz. m, stan bdb, z tylu na dole troszeczke zmechacony, kolor troszke inny niz na zdjeciu
2. long yd stan db, roz. z metki 9-10 lat, ale na xs bedzie dobry
Edytowane przez mania89 Czas edycji: 2010-06-29 o 16:47 |
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
1. golfik firmy GAP, rozmiar m, kolor przekłamany, w rzeczywistości taki buraczkowy, chociaz nie do konca, nie mam pojęcia jak okreslic ten kolor
![]() 2.tuniczka amisu roz. L mało używana stan bdb, kolor głęboki brąz, przepraszam, że niewyprasowana Edytowane przez mania89 Czas edycji: 2010-06-05 o 14:22 |
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
1. świetna spódnica river island typu tulipan,podwyzszony stan, zdjęcia nie oddają jej uroku, stan bdb, roz. 8
2.nowa spódniczka bez metek fishbone roz. M, kolor bardziej żółty niż na zdjęciu;] Edytowane przez mania89 Czas edycji: 2010-06-05 o 14:37 |
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
1. długa polarowa bluza, roz. L, na 36,38 tez bedzie dobra, stan BDB
2. zamszowa skora naturalna, wymaga porządnego czyszczenia, roz. L Edytowane przez mania89 Czas edycji: 2010-06-07 o 12:29 |
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
1. śliczna bluzeczka z kwiatową górą typu mgiełka, dół gorsecik, stan super, firma evie, roz z metki 46, ja nosze 38,40 i na mnie ten gorsecik jest troszke luzniejszy ale nie wyglada zle ;] kolory bardziej intensywne niz na zdjeciu
2. śliczna tuniczko-sukieneczka bombka, mgiełka, podszewka satynowa,na dole gumeczka, zawiązywana pod biustem, na górze rozcięcie eksponujące biust, stan bdb, firma mina uk, roz. L Edytowane przez mania89 Czas edycji: 2010-06-29 o 21:42 |
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
1. przepiękna sukienka atmosphere, roz. 40, bedzie dobra tez na 42, nowa z metką, zdjecia zapozyczone z allegro, w rzeczywistosci kolor fioletowy,
Wymiary (na płasko, bez rozciągania): Dł. całkowita – ok. 86 cm Dł. od pachy – ok. 66 cm Edytowane przez mania89 Czas edycji: 2010-06-07 o 16:47 |
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
1. śliczny tulipan atmosphere z paskiem, stan super, ubrany raz, za cos super
wycofuje z powodu wadEdytowane przez mania89 Czas edycji: 2010-06-30 o 17:43 |
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
nowe koturny atmosphere roz. 36 za cos super !
metki mi sie urwaly ale sznureczek dalej wisi ;] Edytowane przez mania89 Czas edycji: 2010-06-22 o 23:26 |
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
buciki firmy KG
roz. 41 podeszwa troche starta ( fleki niedawno byly wymieniane) poza tym stan super;] Edytowane przez mania89 Czas edycji: 2010-06-29 o 16:50 |
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
vcxs
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
świetna tunika firmy dorothy perkins, roz.44, na 40 z paskiem tez bedzie dobra;] bufki, kokarda
stan idealny, za cos super ! zglaszam sie po to, w sob dodam zdjecia co tam mam u siebie jutro nie bede miala jak ;p
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1275593086 ? ![]() Bardzo mi zależy
|
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1275594359 ? Jaki to rozmiar?
|
#27 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie
?
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.

wymienie wylącznie na inną sukienke, inne oferty ignoruje
--> zdjęcie zapozyczone od 12 Stonka

)