Rurki a dzwony - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-06-09, 14:54   #1
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Rurki a dzwony

Wiadomo,że rurki teraz modne,ale ja nie mogę się do nich przekonać.O wiele lepiej się czuję w spodniach rozszerzanych na dole.Tym bardziej,że schudłam i wiele starych dzinsow jest na mnie dobrych.Czy powinnam się zmusząć do tych rurek?Cze bardzo śmiesznie wygląda chodzenie teraz w dzwonach?A wy jaki rodzaj spodni wolicie?
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-09, 15:04   #2
solll
Zakorzenienie

Dot.: Rurki a dzwony

Moim zdaniem nie wygląda to śmiesznie, choć zalezy oczywiście jakiś stopień jest tej 'dzwonowatości'. Zresztą uważam, że zdecydowanie śmieszniej wyglądają dziewczyny wciskające się w rurki, mimo, że zupełnie nie pasują do ich figury niż dziewczyna, która chodzi w dzwonach bo jej w nich ładniej

solll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-09, 15:06   #3
bedeliciuos
Wtajemniczenie

zależy jakie te dzwony.. pokaż zdjęcia
bedeliciuos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-09, 15:07   #4
AndziaMk
Raczkowanie

Jeżeli źle się czujesz w rurkach to ich po prostu nie noś.Ja noszę dzwony,bo mi w nich wygodnie,no i po prosty lubię te spodnie.A co do rurek....teraz prawie każda dziewczyna w nich chodzi,no i efekt nie jest zbyt ciekawy...wszystkie wyglądają prawie tak samo.Oczywiście bez obrazy dla tych dziewczyn

Edytowane przez AndziaMk
Czas edycji: 2010-06-09 o 15:09
AndziaMk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-09, 15:12   #5
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Nie mowię o jakiś bardzo szerokich dzwonach.Zwykłych,tradycy jnych rozszerzanych na dole.Rurki kupiłam,ale klaustrofobiczne się w nich czuję,jak zdejmuję to schodzą razem z majtkami.
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-09, 15:12   #6
Papiszynka
Zakorzenienie

A jak bedzie moda na skakanie z mostu to tez skoczysz?
Nie rozumiem kompletnie po co sie do czegos zmuszac. Moda jest po to zeby z niej czerpac to co nam sie podoba, a nie na sile za nia podazac.

Cytat:
Napisane przez AndziaMk Pokaż wiadomość
A co do rurek....teraz prawie każda dziewczyna w nich chodzi,no i efekt nie jest zbyt ciekawy...wszystkie wyglądają prawie tak samo.
A jak wszyscy chodzili w dzwonach to Ty na przekor nosilas rurki?
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-09, 15:17   #7
solll
Zakorzenienie

no to skoro tak źle się w nich czujesz, nie noś i tyle ja np. najbardziej lubię chyba spodnie o prostych nogawkach, bo ani w rurkach, a ni w dzwonach nie czuj,ę się tak dobrze jak w tych

solll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-09, 15:20   #8
AndziaMk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
A jak bedzie moda na skakanie z mostu to tez skoczysz?
Nie rozumiem kompletnie po co sie do czegos zmuszac. Moda jest po to zeby z niej czerpac to co nam sie podoba, a nie na sile za nia podazac.

A jak wszyscy chodzili w dzwonach to Ty na przekor nosilas rurki?

Ja po prostu wyraziłam swoją opinię

Jeżeli coś ci się nie podoba to tego nie noś.Po co się zmuszać?Noś to,w czym się dobrze czujesz.To jest najważniejsze.
AndziaMk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-09, 15:21   #9
justaa
Rozeznanie

Ja też chodzę w dzwonach ale takich lekko rozszerzanych - troche wyglądają jak proste. I miesiąc temu kupiłam pierwsze rurki bo szukałam spodni i te najlepiej leżały ale wielką fanką rurek nie jestem bo jak widze dziewczyny wciskające się na siłę w rurki i potem spodnie im wiszą na tyłku bo nie mogą ich podciągnąc to robi mi się źle Lubię spodnie dopasowane proste nie zwężające się za mocno na kostce.
Stary 2010-06-09, 15:32   #10
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Ja tez wole spodnie proste lub rozszerzanie na dole. Moja figura nie jest odpowiednia do rurek dlatego w nich nie chodze - po prostu w ogole ja mam takie podejscie, ze wole sie czuc wygodnie i komfortowo niz podarzac za moda, bo czasem jak widze co jest modne to nic tylko plakac, albo sie smiac

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-09, 16:15   #11
Wenress
Zakorzenienie

Noś, takie typowe, lekko rozszerzane są wg mnie ładniejsze od rurek Sama żałuję, że moje sie podniszczyły, a w sklepach za dużo ich teraz nie ma.

Ćwiczę!
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-09, 16:37   #12
Koronkova
Raczkowanie

O rany dziewczyny, no wiadomo że to od figury zależy.. Grubsza dziewczyna nosi lekko szersze, szczuplejsza te proste lub rurki.. Zarówno grubsza wyglada gorzej w rurach jak i ta chudsza w szerokich spodniach.....
Koronkova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-09, 16:44   #13
surka
Zakorzenienie

Moim zdaniem, jeżeli dobrze czujesz się w dzwonach to powinnaś je nośić, a nie na siłe nosić rurki, bo inni noszą. Ja sama dosyć późno przekonałam się do rurek, ale noszę tez inne spodnie, które nosiłam wcześniej (np. eleganckie na kant).
surka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-09, 16:46   #14
Cleafka
Przyczajenie

Zgadzam sie z Soll - wszystko zalezy od figury. Ja mam jedne rurki, ale wole w nich chodzic w zimie do kozakow, bo lepiej sie czuje. A na codzien chodze w rozszerzanych na dole - tzw. boot-cut.

I jeszcze mam szwedy Te sa dpiero szerokie

N i przede wszystkim nie mzna slepo isc za moda - niektore dziewczyny nsza legginsy, a szczerze nie powinny, bo nie słuzy to ich wygladowi, tyle...

57kg --->>> 50kg

Lubię: amisexy.pl
Lubię: czekoladę

Cleafka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-09, 17:00   #15
BJean
Wtajemniczenie

ja jestem za chuda na dzwony, nie mogę nosić czegoś co mnie nie opina bo wyglądam mało ciekawie.
Zdecydowanie bardziej wolę obcisłe rurki które podkreślają biodra i nogi

Jeśli moda na dzwony wróci - na prawde nie mam pojęcia co zrobię!!! to będzie koszmar))

większość dojrzałych kobiet chodzi w dzwonach, nawet teraz, więc uważam że jeśli lubisz taki fason i dobrze w nim wyglądasz to nie ma żadnych przeciwwskazań - noś je

masz prawo wiedzieć co jesz.

BJean jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-09, 17:03   #16
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justaa Pokaż wiadomość
Ja też chodzę w dzwonach ale takich lekko rozszerzanych - troche wyglądają jak proste. I miesiąc temu kupiłam pierwsze rurki bo szukałam spodni i te najlepiej leżały ale wielką fanką rurek nie jestem bo jak widze dziewczyny wciskające się na siłę w rurki i potem spodnie im wiszą na tyłku bo nie mogą ich podciągnąc to robi mi się źle Lubię spodnie dopasowane proste nie zwężające się za mocno na kostce.
może po prostu kupują za małe spodnie i nie jest to zależne od fasonu? ja sama nosze rurki bo takie najbardziej lubię ale nigdy gdy są bardzo płytkie, zawsze staram się znaleźć takie, które mają normalny albo trochę wyższy stan. I nigdy też nie zdazyło mi się w dobrze dobranych rozmiarowo rurkach ściagnąc ich razem z majtkami:|
Stary 2010-06-09, 17:28   #17
Soph
Zakorzenienie

jeżeli czujesz do nich niechęć to nie noś
ja zazwyczaj noszę proste dżinsy, lub właśnie rurki.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-09, 17:55   #18
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
może po prostu kupują za małe spodnie i nie jest to zależne od fasonu? ja sama nosze rurki bo takie najbardziej lubię ale nigdy gdy są bardzo płytkie, zawsze staram się znaleźć takie, które mają normalny albo trochę wyższy stan. I nigdy też nie zdazyło mi się w dobrze dobranych rozmiarowo rurkach ściagnąc ich razem z majtkami:|
Dokładnie..rurki, nie rurki, jeśli dobry rozmiar i fason na pupie to nie ma szans by ściągnąć je z majtkami. Ja np. dopiero niedawno kupiłam pierwsze rurki z pierwszego zdarzenia, gdyż wcześniej gdzie tylko widziałam jakieś które były takie jak chciałam to były typowe biodrówki że ledwo cipuńcie zakrywały. Ogólnie zawsze bawią mnie posty z pytaniami czy coś jest modne, czy nie, czy wypada nosić czy nie. A już padam gdy czytam wypowiedzi "nie założyłabym tego nigdy w życiu! to nie jest modne!". W dzisiejszych czasach moda jest tak elastyczna, można się nią bawić na tyle sposobów..Potwierdzają to projektanci którzy zatrudniają szafiarki przy kolekcjach

sskers jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-09, 22:22   #19
akantowa
Raczkowanie

Noś to, w czym ci wygodnie i w czym dobrze wyglądasz, nie musisz ślepo podążać za modą.
Ja dopiero niedawno kupiłam pierwsze w życiu rurki, choć i tak nie są takie typowe, bo nie przylegają idealnie do łydek, ale mnie się podobają. A poza tym to noszę zazwyczaj proste spodnie.
akantowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości