|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Rurki a dzwony
Wiadomo,że rurki teraz modne,ale ja nie mogę się do nich przekonać.O wiele lepiej się czuję w spodniach rozszerzanych na dole.Tym bardziej,że schudłam i wiele starych dzinsow jest na mnie dobrych.Czy powinnam się zmusząć do tych rurek?Cze bardzo śmiesznie wygląda chodzenie teraz w dzwonach?A wy jaki rodzaj spodni wolicie?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rurki a dzwony
Moim zdaniem nie wygląda to śmiesznie, choć zalezy oczywiście jakiś stopień jest tej 'dzwonowatości'. Zresztą uważam, że zdecydowanie śmieszniej wyglądają dziewczyny wciskające się w rurki, mimo, że zupełnie nie pasują do ich figury niż dziewczyna, która chodzi w dzwonach bo jej w nich ładniej
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
zależy jakie te dzwony.. pokaż zdjęcia
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli źle się czujesz w rurkach to ich po prostu nie noś.Ja noszę dzwony,bo mi w nich wygodnie,no i po prosty lubię te spodnie.A co do rurek....teraz prawie każda dziewczyna w nich chodzi,no i efekt nie jest zbyt ciekawy...wszystkie wyglądają prawie tak samo.Oczywiście bez obrazy dla tych dziewczyn
Edytowane przez AndziaMk Czas edycji: 2010-06-09 o 15:09 |
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
Nie mowię o jakiś bardzo szerokich dzwonach.Zwykłych,tradycy jnych rozszerzanych na dole.Rurki kupiłam,ale klaustrofobiczne się w nich czuję,jak zdejmuję to schodzą razem z majtkami.
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
A jak bedzie moda na skakanie z mostu to tez skoczysz?
Nie rozumiem kompletnie po co sie do czegos zmuszac. Moda jest po to zeby z niej czerpac to co nam sie podoba, a nie na sile za nia podazac. Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
no to skoro tak źle się w nich czujesz, nie noś i tyle
ja np. najbardziej lubię chyba spodnie o prostych nogawkach, bo ani w rurkach, a ni w dzwonach nie czuj,ę się tak dobrze jak w tych
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja po prostu wyraziłam swoją opinię Jeżeli coś ci się nie podoba to tego nie noś.Po co się zmuszać?Noś to,w czym się dobrze czujesz.To jest najważniejsze.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Ja też chodzę w dzwonach ale takich lekko rozszerzanych - troche wyglądają jak proste. I miesiąc temu kupiłam pierwsze rurki bo szukałam spodni i te najlepiej leżały ale wielką fanką rurek nie jestem
bo jak widze dziewczyny wciskające się na siłę w rurki i potem spodnie im wiszą na tyłku bo nie mogą ich podciągnąc to robi mi się źle
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez wole spodnie proste lub rozszerzanie na dole. Moja figura nie jest odpowiednia do rurek dlatego w nich nie chodze - po prostu
w ogole ja mam takie podejscie, ze wole sie czuc wygodnie i komfortowo niz podarzac za moda, bo czasem jak widze co jest modne to nic tylko plakac, albo sie smiac
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Noś, takie typowe, lekko rozszerzane są wg mnie ładniejsze od rurek
Sama żałuję, że moje sie podniszczyły, a w sklepach za dużo ich teraz nie ma.
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
O rany dziewczyny, no wiadomo że to od figury zależy.. Grubsza dziewczyna nosi lekko szersze, szczuplejsza te proste lub rurki.. Zarówno grubsza wyglada gorzej w rurach jak i ta chudsza w szerokich spodniach.....
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem, jeżeli dobrze czujesz się w dzwonach to powinnaś je nośić, a nie na siłe nosić rurki, bo inni noszą. Ja sama dosyć późno przekonałam się do rurek, ale noszę tez inne spodnie, które nosiłam wcześniej (np. eleganckie na kant).
|
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Zgadzam sie z Soll - wszystko zalezy od figury. Ja mam jedne rurki, ale wole w nich chodzic w zimie do kozakow, bo lepiej sie czuje. A na codzien chodze w rozszerzanych na dole - tzw. boot-cut.
I jeszcze mam szwedy Te sa dpiero szerokie ![]() N i przede wszystkim nie mzna slepo isc za moda - niektore dziewczyny nsza legginsy, a szczerze nie powinny, bo nie słuzy to ich wygladowi, tyle... |
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jestem za chuda na dzwony, nie mogę nosić czegoś co mnie nie opina bo wyglądam mało ciekawie.
Zdecydowanie bardziej wolę obcisłe rurki które podkreślają biodra i nogi ![]() Jeśli moda na dzwony wróci - na prawde nie mam pojęcia co zrobię!!! to będzie koszmar ))większość dojrzałych kobiet chodzi w dzwonach, nawet teraz, więc uważam że jeśli lubisz taki fason i dobrze w nim wyglądasz to nie ma żadnych przeciwwskazań - noś je
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
jeżeli czujesz do nich niechęć to nie noś
![]() ja zazwyczaj noszę proste dżinsy, lub właśnie rurki. |
|
|
|
|
#18 | |
|
batonik
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Noś to, w czym ci wygodnie i w czym dobrze wyglądasz, nie musisz ślepo podążać za modą.
Ja dopiero niedawno kupiłam pierwsze w życiu rurki, choć i tak nie są takie typowe, bo nie przylegają idealnie do łydek, ale mnie się podobają. A poza tym to noszę zazwyczaj proste spodnie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

w ogole ja mam takie podejscie, ze wole sie czuc wygodnie i komfortowo niz podarzac za moda, bo czasem jak widze co jest modne to nic tylko plakac, albo sie smiac 

masz prawo wiedzieć co jesz.