|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Kuźnica na półwyspie helskim
Planuję pojechać w lipcu na parę dni do Kuźnicy. Wyczytałam w internecie, że to spokojna miesjcowość, mało ludzi, brak tłoku na plaży... Był ktoś w Kuźnicy? Faktycznie jest taki spokój? Uwielbiam morze i plażę, ale nie cierpię tłumów, więc szukam jakiejś małej miejscowości, gdzie na plaży nie musiałabym wciskać się z kocykiem pomiędzy ludzi
![]() Może ma ktoś namiary na jakieś fajne i niezbyt drogie kwatery?
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kuźnica na półwyspie helskim
ogólnie tam nic nie ma. byłam w marcu i chyba maju na zajęciach terenowych w kuznicy. wydaje mi sie ze latem dużo tam i tak turystów głównie młodzieży na campingach. jedna knajpka bar, ceny wysokie. bez rewelacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Właśnie do takich wniosków doszłam, ceny noclegów wcale nie były niższe niż gdzie indziej na półwyspie, dlatego zdecydowałam się na Jastarnię. Jakoś wytrzymam tłum ludzi na plaży, a tam przynajmniej jest większy wybór knajpek i rozrywek
![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chałupy i Kuźnica mają zdecydowanie więcej plażowiczów od strony zatoki- to zagłębie wind- i kitesurfingu.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.