|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jak zrobić pogniecione włoski?
Hejka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Re: jak zrobić pogniecione włoski?
podciągam i jeszcze jedno zdjęcie, please chciałam sobie tak zrobić na dzisiejszą noc!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Efekt jak na pierwszym zdjęciu może wyjdzie Ci, jeśli zrobisz tak: podsusz włosy i nałóż piankę, potem nawijaj pasma na palec i susz-to trochę trwa ale zazwyczaj efekt jest podobny. Niestety u mnie taka fryzura nie trzyma się długo. Mogłabys tez spróbować nawinąć je na raczej szerokie wałki i poczekac aż wyschną. Gdyby były zbyt mocno pokręcone, roztrzep je palcami i możesz "powiać"na nie suszarką. Jak potem wgnieciesz piankę albo jakiś preparat nabłyszczający, powinno być ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
hmm...nie wiem jak to na prostych włosach zrobić i niepodatnych. Ja np bez problemu robie takie włoski wcierając troche pianki, biore glowe na dół i gniotę włosy przez kilka minut i gotowe. Tyle że mam wlosy podatne na kręcenie dlatego z taką łatwością to idzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
no właśnie, to tez zależy od podatności włosów-ja tez mam raczej podatne i takie rzeczy mi się udają, potem różnie jest z utrzymaniem takiej fryzury. Ale ona wygląda przeciez na taką jakby się już lekko rozprostowała, więc może zrób fakle i poczekaj ąz klapną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
hej, dzięki serdeczne, zrobiłam sobie metodą paluszkową
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:26.