![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Cyndi, Coco, Victoria's i inne
NIEAKTUALNE
Odpisuję tu gdzie rozpoczęła się rozmowa NIE REAGUJĘ NA WPISY "MOŻE COŚ U MNIE" proszę o konkretne propozycje Nie szukam ubrań, kosmetyków Avonu i Oriflame Proszę kusić, ale będę marudzić, bo niewiele mi potrzeba To przyjmę zawsze: BARDZO SZUKAM PALETKI CIENI GUERLAIN NR 461 VIOLETTE coś tam -Narciso Rodriquez For her edp -żel do mycia twarzy bez mydła np. Sebamed,Effaclar -szampon Vichy na łupież suchy WYMIENIĘ: pudry *Meteoryty kulkowe Imperiales, połowa z pudełkiem i kartonikiem *Puder Make Up For Ever kolor 3, bardzo fajny, ale za ciemny-z wymiany cienie *Nouba cudne cienie nr 630 , lekko testowane róże *Smashbox-najnowszy puder-róż-rozświetlacz, śliczny ale dla mnie ciutkę blady usta *Mac limitowana pomadka Cyndi-kilka razy użyta *Dior błyszczyk 557 Blue Denim, została dobra połowa zapachy *Eau Torride edt, fajny letni zapach ale nie odświeżacz do toalet lubię ale mnie coś męczy, ok 60/100 *Angel Violette w butelce bez atomizera a z lejeczkiem, zostało 13-15 z 50ml, z kartonikiem i lejeczkiem inne *Fluid matujący Eucerin SPF 50,użyty kilka razy na twarz *Dermika satynowa baza pod makijaż z serii Collaction *Opi lakier Panda-Monium Pink-użyty na 1 paznokieć *Clinique paletka-oddam za drobiazg albo dorzuce do fajnej wymiany ![]() *Podkład Lauder Double Wear-kolor 37 Tawny-połowa *Mac cień ciemny brąz Brown Down -wkład do paletki *Victoria's Secret cudny błyszczyk kolor Fineapple-raz użyty *Shiseido pomadka P16, tester z zatyczką, piękny żywy róż-yazoo *Clinique róż 109 pink love-yazoo *Dior paletka cieni mini nr 019 Smoky Light , pacnięta ze 2 razy *Meteoryty prasowane Nacre des mers-zużycie na fotce-hat *Chanel Coco Mademoiselle edp, zostało ok 25-27/35 zapach lubię ale rzadko używam -hat Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-07-09 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Cyndi, Coco, Victoria's i inne
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=439287
Hej! Coś za Coco lub Flowerbomb? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- już uzupełnie to Brown Down |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Moze za Extreme chcialabys Allure Chanela albo Eau Mege V&R?
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-06-13 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
jestem zainteresowana:
*Chanel Coco Mademoiselle edp, zostało ok 25-27/35 zapach lubię ale rzadko używam *Flowerbomb chyba extreme bo w tym ciemnym flakoniku psiknięty kilkanaście razy z 50ml, też lubię ale używam nie za często w watku mam zapachy, kolorowke i pielegnacje...zapraszam.. . ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;19962221]
już uzupełnie to Brown Down[/QUOTE] A czy znalazłabyś coś za niego w moim wątku? Poza wątkiem mogę zaproponować np. miniaturki pielęgnacji Galenic.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
*Dior paletka cieni mini nr 019 Smoky Light , pacnięta ze 2 razy
znajdziesz coś w moich wątkach za nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
*Chanel Coco Mademoiselle edp, zostało ok 25-27/35
zapach lubię ale rzadko używam *Flowerbomb chyba extreme bo w tym ciemnym flakoniku psiknięty kilkanaście razy z 50ml, też lubię ale używam nie za często cos u mnie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
odp u siebie
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u Mnie za meteorki kulkowe (nawet odsypeczkę) i/lub bazę Dermiki?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
podobają mi się imperiale ale nie mam nic z twojej listy - zajrzyj do wątku może coś Cię zainteresuje.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Interesuje mnie Flowerbomb;
mogę zaproponować: Armani Elle (złota butelka) ok. 26-27 ml z 30 ml; Boucheron Trouble edp. - 30 ml bez kilku testowych "psików"; Dior Addict 2 - ok. 20 ml z 50 ml; YSL Nu edt. 29 ml z 30 ml; ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Kici kici miau miau
|
moze V&R eau mege za flowerbomb?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Hej ,mam Armani Diamonds 20/30ml,YSL elle 18 /30 ml,Pure Poison Dior 10/.100 ml .Mnie interesuje Coco lub bombka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie Flowerbomb Extreme, w zamian mogę zaproponować:
- Lancome Hypnose EDT, ok.40/75ml - Valentino EDP, ok.60/75ml, - Gucci Rush 2, ok.22/50ml, - Lolita Lempicka EDT, ok.17/30ml, - Ralph Lauren Wild, 30ml bez kilku psików, - Thierry Mugler Alien EDT Sunessence ok. 40/60ml, - Thierry Mugler Alien EDT ok.43/60ml. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hej, może Baby Rose Jeans lub Moschino I love love za Coco?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;19962371]Moze za Extreme chcialabys Allure Chanela albo Eau Mege V&R?[/QUOTE]
Allure nie lubię, Mege nie znam ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Cytat:
błyszczyk MAC Cremesheen Glass w kolorze Double Dare * Diacneal Avene - nowy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- fanusiu niestety |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
dzieki Dusiu, moze nastepnym razem...
![]()
![]() |
#24 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Żel do mycia twarzy Iwostin Lirene Dermoprogram, Beauty Care, Nawilżająco - kojący żel do mycia twarzy nowy Lirene Dermoprogram, Design Your Style, Aksamitny tonik w żelu nowy za kulki niestety nic ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
![]() ale za bombke niestety ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- ranko Mege niestety nie znam Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-06-14 o 10:45 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
gdyby za Coco to bym sie zastanawiała
![]() ale za bombke niestety -Trudno. A co byś chciała za Coco (ja co prawda mam edt., ale mogę przygarnąć też edp. ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Konto usunięte
|
podobała mi się swego czasu ta fikuśna różowa kurteczka, odpisałam kilka razy w swoich wątkach (pisałaś u mnie), ale więcej nie dajesz znaków życia ,więc sobie darowałam.
ostatni raz przeglądam Twój wątek, ale za kulki nic nie wybiorę niestety ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Witaj wpadlo mi w oko pare rzeczy
![]() *Chanel Coco Mademoiselle edp, zostało ok 25-27/35 zapach lubię ale rzadko używam *Mac cień ciemny brąz Brown Down -wkład do paletki *Smashbox-najnowszy puder-róż-rozświetlacz, śliczny ale dla mnie ciutkę blady Moze znajdziesz cos u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- nie, tylko kolory mi się zdublowały z Coco , z czegoś muszę zrezygnować,robie to bez przekonania i pewnie w końcu i tak zostanie u mnie ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- pierwszego nie znam, a Love za Coco nie bardzo,choć lubię i mam |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
to Elle to jest YSL?, czy jakieś inne cudo, bo nie kojarzę Ell z Armani
![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Moja droga to Armani Emporio She/Elle/Lei/Ella (w zal. od języka ![]() Oto link: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...e-She-Ella.htm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to: Meteoryty kulkowe Imperiales
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.