![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szukam Guerlain teracotta sun in the city 2012
Witajcie
potrzebuję produktów do włosów z wyższej półki, Piękny rozświetlacz bronzer z wyższej półki bazę do Pandory i zawieszki lub innej firmy chodzi o bransoletkę modułową srebrną Ma ktoś na wymianę Guerlain teracotta sun in the city 2012? Oferuję coś w zamian, mam vichy dercos 400 ml na wypadanie włosów szampon nowiutki, Atoderm Creme Bioderma 200 ml -zużycie 15 % krem natłuszczający do suchej skóry ciała bezzapachowy. komplet elainer i tusz do rzęs DIOR nowiutkie mogę rozkompletować, Rozświetlacz MAC skinfinish NATURAL kolor B10 Gold Deposit raz użyty na całą twarz. Płyny micelarne Bioderma Sensibio czerwony 500 ml z pompką nowiutki cera wrażliwa bezzapachowy Bioderma Hydrabio płyn micelarny 250 ml silnie nawilżający do każdego typu skóry zapachowy nowy Lierac płyn micelarny 50 ml zapachowy nowy Bioderma Sensibio Maseczka do skóry wrażliwej nawilżająco kojąca. nowa Bioderma Sensibio DS+ żel do mycia twarzy skłonnej do zaczerwienienia i przetłuszczania 200 ml nowy Bioderma Sebium płyn micelarny 250 ml do cery mieszanej zapobiega przetłuszczaniu zapachowy. nowy Krem Lierac INITIATIC przeciwzmarszczkowy energetyzujący 10 ml nowy Lierac Exclusive Ultra Jour krem przeciwzmarszczkowy na dzień. nowy Lierac HYDRA-CHRONO + krem nawilżający o działaniu antyoksydacyjnym 15 ml. nowy Loreal krem pod oczy REVITALIFT Complete 14 ml z retinolem i elastyną krem przeciwzmarszczkowy. nowy Loreal REVITALIFT Clinical Repair Laser Corrector krem przeciwzmarszczkowy z retinolem 50 ml na dzień. nowy SEPHORA płyn dwufazowy do demakijażu 50 ml nowy Edytowane przez Oxsana Czas edycji: 2012-08-07 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zamienię Biodermę za minerały EDM i nie tylko
u mnie sample EDM, pełnowymiarowy Meow, i mineralny Bella Pierre Cosmetics.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie? Mam sample EDM.
U Ciebie podoba mi się: krem Sensibio Rich nowy pianka hydrabio do mycia bioderma ubytek 4 razy użyta i inne rzeczy prawie nowe z biodermy Szukam też całej serii Bioderma Hydrabio, a także LRP Hydraphase XL Riche. Mogę też zrobić odsypkę pudru fixującego Artdeco
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do mnie po minerały EDM, link w podpisie.
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Hej Luskap
![]() u Ciebie mogły by być 4. Sample podkladów EDM: olive fair(intensive), olive medium (matte), golden medium (semi-matte), Light olive(glo-base) szkoda ze wszystkie nie są w formule intensive ![]() Cień złotyBoots, raz wypróbowany i ta odsypka fixera Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() krem Sensibio Rich nowy photoderm BRONZ 30 nowy pojemność 200ml Może masz Sensibo Light lub Sensibo DS+ (lub coś w podobie ? ![]() Zapraszam , zajrzyj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Protka, SweetButterfly dziękuję - nic nie znalazłam.
szukam też pędzli EDM - Long Handled Kabuki Brush - Eye kabuki brush - Flat Top Brush Edytowane przez Oxsana Czas edycji: 2011-01-13 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie micel i krem Sensibio
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ok, a co oferujesz w zamian?
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hmmm, a nie dałoby rady jakiegoś pełnowym. kosmetyku, np pianki Hydrabio lub kremu sensibio riche? oprócz tych próbek?
Może coś jeszcze u mnie dobierzesz? Albo napisz czego szukasz. Mam dużo kosmetyków.
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Dobra dorzucam piankę hydrabio i biorę jeszcze Odżywka naprawcza Gliss Kur pasi? jak tak to resztę dogadajmy na priwie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
A co ze mną ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Tompola masz tyle rzeczy że muszę jeszcze poszperać i posprawdzać niedługo dam znać
![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Tompola, DiTu77 - nic nie znalazłam Dziękuję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za micel?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
dysponuję płynem micelarnym Bioderma White Objective nowy krem Sensibio Rich nowy photoderm BRONZ 30 nowy pojemność 200ml wszystkie nie otwierane
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA !
![]() zdjęcie 1 - szampon przeciwłupieżowy clear 50 ml - Bioderma dezodorant w kulce 50 ml użyty raz -wolę antyperspiranty - Vichy Purete Thermale preparat do demakijażu oczu i twarzy 100 ml też raz użyty ( wolę micele) - Lipikar kostka natłuszczająca La Roche Posay 150g zdjęcie 2 - Bioderma maska intensywnie regenerująca włosy 200 ml zużycie ok 10% albo i nie dość droga była jak na maskę - Bioderma Node S szampon do kompletu intensywnie regenerująca w - Bioderma Node Fluide 200 ml praktycznie nowy widać na fotce szampon ekstremalnie delikatny i bez detergentów zdjęcie 3 - photoderm Bronz spf 30/ 200 mlsprawia że opalenizna dłużej się utrzymuje i opalamy się od razu na brązowo i szybciej cena apteczna około 80 zł Nowka! - pianka hydrabio nawilżająca delikatna pianka do mycia 2 sztuki użyte z obie z 3-4 razy zdjęcie 4 - emulsja Node K na łuszczycę lub łupież suchy zostało 2/3 pojemność 100ml zdjęcie 5 - oliwka johnsons baby prawie cała patrz fota 300 ml - balsam johnsons brązujący 400 ml ubytek niewielki jak na zdjęciu - zdjęcie 6 paletki z cieniami opalizującymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hej, interesują mnie wszystkie biodermy oprócz bronz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
hej
najbardziej interesuje mnie photoderm BRONZ 30 za niego mogę się wymienic na koc i tusz słuchaj moja droga a poza tym ustaleniem wyzej ineresują mnie filtry w próbkach napisz jakie masz i czy cos jeszcze bys u mnie znalazła za nie? napisz tez czego szkasz to moze cos ci jeszcze poszukac, choc dzis zrobilam w kosmetykach sporą dokladke tego co ostanio mi sie w oczy rzuciło P.S. moze jeszcze zapiankę cos znajdziesz? a moze interesuje cię drugi nowy koc
. "Dziecko to dar od Pana, to cząstka Nieba na Ziemi". córeczka ![]() Proszę odpisuj u mnie NOWY wątek z wymianą https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post24625256 Edytowane przez lemontea Czas edycji: 2010-06-14 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
AKTUALIZACJA 15 CZERWCA Nie szukam niczego na siłę i niestety będę bardzo wybredna, ale za rzeczy, których potrzebuję dam wiele ![]() CO MAM Płyny micelarne w próbkach 10 ml różne biodermy, wystarczy przelać do opakowania. Filtry do wyboru w próbkach 5 ml daję 8 więc 40 ml photoderm spot- zapobiega przebarwieniom, polecany po zabiegach kosmetycznych takich jak złuszczanie zdjęcie 1 photoderm mineral- 50 filtr mineralny dla skór atopowych lub dla niemowlaków, ale też dla dorosłych o wrażliwej skórze photoderm max creme - 50 krem z filtrem 50 cera sucha lub na zimowe eskapady na śniegu gdzieś na lodowcach photoderm max fluide- 50 krem dla cery mieszanej lub tłustej photoderm AR- 50 na trądzik różowaty lub naczynka, lub dla cery skłonnej do rumienia i zaczerwienienia. photoderm max z kolorkiem tonujący- dla każdego- krem z kolorkiem, kolorek beżowy, dostosowuje się do koloru skóry photoderm AKN MAT 40 - dla cery trądzikowej- leczy trądzik, lub dla cery tłustej czy mieszanej przetłuszczającej się. Ma działanie matujące, lekka leista emulsja, pof podkład rewelacja, zawiera AHA w minimalnym stężeniu dzięki czemu wygadza skórę. tłustej lub mieszanej, idelalny pod podkład, leka emulsja szybko wchłanialna. - szampon przeciwłupieżowy clear 50 ml - Bioderma dezodorant w kulce 50 ml użyty raz -wolę antyperspiranty - Vichy Purete Thermale preparat do demakijażu oczu i twarzy 100 ml też raz użyty ( wolę micele) - Lipikar kostka natłuszczająca La Roche Posay 150g zdjęcie 2 - Bioderma maska intensywnie regenerująca włosy 200 ml zużycie ok 10% albo i nie dość droga była jak na maskę - Bioderma Node S szampon do kompletu intensywnie regenerująca w - Bioderma Node Fluide 200 ml praktycznie nowy widać na fotce szampon ekstremalnie delikatny i bez detergentów zdjęcie 3 - photoderm Bronz spf 30/ 200 mlsprawia, że opalenizna dłużej się utrzymuje i opalamy się od razu na brązowo i szybciej cena apteczna około 80 zł Nowka! - pianek nie ma! zdjęcie 4 - emulsja Node K na łuszczycę lub łupież suchy zostało 2/3 pojemność 100ml zdjęcie 5 - oliwka johnsons baby prawie cała patrz fota 300 ml - balsam johnsons brązujący 400 ml ubytek niewielki jak na zdjęciu - zdjęcie 6 paletki z cieniami opalizującym ZDJĘCIA WYŻEJ ! ![]() SZUKAM PILNEEEE!!!!!!!! - puder fiksujący np kryolan lub inny lub Kanebo, Translucent Loose Powderpędzli EDM - Long Handled Kabuki Brush - Eye kabuki brush - Flat Top Brush - Minerałki EDM i inne - gra sims 3 - dodatki do gry sims 2 - pojemniczki na ozdoby do paznokci zakręcane - nabłyszczacz do włosów w sprayu - METEORYTY GUERLAIN - tusz max factor 2000 calorie - tusz maybelline - inglot baza pod podkład silikonowa - interesują mnie też minerały EDM sample za próbki, próbki za próbki, ale można się dogadać. - henna w kremie czarna lub ciemno brązowa - rajstopy w sprayu sally hansen - cyrkonie svarowski - oczywiście nie muszą być oryginały ale jak najlepszej jakości. - zapach Thierry Mugler Alien - nie produkowane już ale może ktoś ma GABRIELĘ SABATINI DEVOTION czerwony obojętnie czy zapach czy żel pod prysznic czy balsam - taki sam tylko męski Gabriela Sabatini Devotion czarny - zapach Naomi Campbell NEOMAGIC nie produkowany już
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Robię wyjątek , bo z reguły nie odpisuje w "cudzych" wątkach
![]() ![]() U Ciebie podoba mi się dysponuję płynem micelarnym Bioderma White Objective nowy Czy z aptecznych masz tyko Bioderme, czy tez inne firmy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie płyn White Objective oraz pianka hydrabio
![]()
MOJE KOSMETYKI + CIUCHY + KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1264212 SZUKAM: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=103376 Edytowane przez jagabrz Czas edycji: 2010-06-16 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
z aptecznych to co na zdjęciu plus próbki innych vichy np lift active CxP pod oczy, la roche nuxe eucerin jestem w stanie załatwić "prawie wszystko" wody termalne vichy i la roche no trzeba powiedzieć
![]() z biodermy też większość jest tylko część pozaczynana musiałabyś powiedzieć co chcesz ![]() A płyn jeszcze mam WO nowiutki więc jak Cię interesuje to zgarniaj, bo dwie dziewczyny się zastanawiają ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
A co ze mną? : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z LRP bardzo chetnie żel do mycia twarzy Toleriane a z Vichy micel i coś na cellulit |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
czy masz z biodermy(próbki lub nie)
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...nia-twarzy.htm http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...adzikowych.htm http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...em-aktywny.htm http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...y-tradziku.htm generalnie bioderma do cer mieszxanych,tlustych,trad zikowych
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
I co? Znalazłaś coś?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.