|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Instruktor prawa jazdy cham.
.
Edytowane przez dolcebabex Czas edycji: 2014-05-21 o 23:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Instruktor prawa jazdy cham.
Cytat:
Dziewczyno... Idziesz do OSK, mówisz, że chcesz zmienić instruktora, składasz na obecnego skargę i koniec...
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
zmienić instruktora i tyle
![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
tzn. bo zapłaciłam tam 500 zł, wyjeździłam 12 godzin z nim. Jeździłam w zeszłym roku z właścicielem tej szkoły, ale tamtem cały czas się do mnie ślinił, później przerwałam bo wyjechałam na studia i zapisałam się znowu ale tego popaprańca mi dali. A dzisiaj poszłam do innego ośrodka i mówię, że chce opanowanego instruktora, dali mi dziadziunia i było spokojnie na jazdach, pełna qlturka, dziadek mówi -"ja Ci tu będe śpiewał a Ty dziecino ładnie jedź"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na ostatniej jeździe nagrałabym go w razie "dowodu" gdyby skarge olali Edytowane przez gsk Czas edycji: 2010-06-15 o 21:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Jak najszybciej zmienic takiego pana, bo bedziesz sie wkurzac, stresowac, a nie skupiac na jezdzie i uczyc sie prowadzenia samochodu
![]() Mozna rowniez zlozyc skarge, jak w OSK nie poskutkuje, to dalej do WORDu. Cytat:
"Nie obchodzi mnie, co o mnie myślicie. Czy mnie lubicie czy nienawidzicie. Czy dla was jestem inna czy może trochę dziwna. Czy jestem naiwna, a może dziecinna. Czy jestem zwykłą lalą czy może myszką szarą. Lecz prawda jest inna, jestem taka jaka według siebie być powinnam..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No ale tak na serio to na chamstwo nie ma rady. Nie zdziwilabym sie, gdyby sie potem tlumaczyl, ze chcial Cie przygotowac na stres w ruchu drogowym ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
mój TŻ miał też instruktora który caly czas po nim wrzeszczał. Przychodził z jazd do mnie to nie szło z nim pogadać bo po tych jazdach miał "doła". Pierwszy raz widziałam, żeby dorosłego faceta ktoś do takiego stanu doprowadził. Po za tym oczywiście jeździć go za wiele nie nauczył. Instruktora zmienił i nagle przychodził zadowolony i uśmiechnięty.
Instruktorzy przecież przechodzą kursy i wiedzą jak maja się zachowywać a dlaczego robią tak jak robią? Są bezkarni? Przecież wpływają oni na dobre imię firmy w której pracują. Dlaczego ośrodki się tym nie przejmują? Kompletnie tego nie rozumiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Sprawa prosta - zmień instruktora. Jeśli zostały Ci jeszcze zapłacone godziny i nie będzie możliwości zwrotu, wykorzystaj je, ale nagraj zachowanie instruktora. A potem filmik prześlij do "Uwagi"
![]() Swoją drogą warto pytać o charaktery poszczególnych instruktorów, jeśli nie znajomych, to choćby panienek w biurze ośrodka. Ja sobie zażyczyłam najspokojniejszego instruktora i faktycznie taki był. Raz tylko na mnie ryknął (widocznie popełniłam spory błąd), ale odwdzięczyłam się tym samym i też na niego ryknęłam, że nie ma denerwować kierowcy, jeśli mu życie miłe ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
No nie wiem... On cham, ale i Ty się nie wzniosłaś ponad pewien poziom pierwszym postem - używasz bardzo wielu mocnych słów - po co aż tylu? Nie wystarczyło by napisać, że facetowi brak kultury, ogłady i - chyba również - inteligencji?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
miałam zrobić to samo
![]() bo zarzuty autorki wątku wobec tego pana, trochę kłócą się z jej własną postawą i sposobem wypowiedzi ![]() ale oczywiście rozumiem jej wzburzenie -też należę do osób, które nie za bardzo potrafią się `odszczekać' takim chamskim ludziom. ja początkowo (np po jedenj lekcji) zwróciłabym mu uwagę -moze on nie wie że tobie to przeszkadza, myślę, że wielu kursantom jego "styl' pasuje bo sami mogą przy nim pobluźnić ![]() jeśli zwrócenie mu uwagi by nie poskutkowało to wtedy od razu prosiłabym o inną osobę. Mam nadzieję że z twoim prawem jazdy już wszystko będzie okej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Też miałam chamowatego instruktora, zatrzymałam auto wysiadłam i powiedziałam ,że więcej z nim nie pojadę, zadzwonił po swojego wspólnika i tamten po mnie przyjechał , a jak wyjeździłam u nich godziny to zmieniłam szkołę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
no tak - zjechanie kogoś na forum wykropkowanymi buzgami to jest trzymanie poziomu
nie było normalnie iść i zmienić instruktura oraz złożyć skargę zamiast swoje flustracje tu wylewać w tak dosadny sposób?
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Zmienić instruktora i napisać skargę.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Do wszystkich tych, które napisały że wyładowuję ale to ja fRustracje( nie tak jak któraś tu napisła przez L) nie wiem czy przeczytałyście mojego posta do końca, że przepraszam za tak skromną cenzurę ale sytuacja tego wymaga to tak w ramach wyjaśnienia bo prosiłam o obiektywną ocenę sytuacji. Na jazdach moja brawura nie wykroczyła poza zwrot d... No może wczoraj byłam trochę podburzona pisząc tego posta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2) żadna sytuacja tego nie wymaga, kwestia kultury 3) nikt ci nie chce dogryź ale włos się na głowie jeży jak osoba wymagając logicznego myślenia od innych (jak Ty powyżej) sama najpierw pisze "jestem osobą spokojną i się zniżać do takiego poziomu nie będę " a potem człowieka od *** wyzywa... 4) to idź do lekarza skoro ci te leki szkodzą - my stanu twojego zdrowia i historii nie znamy więc najwyżej możemy ci powróżyć
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Nie rozumiem dlaczego od razu nie zmieniłaś instruktora bądź szkoły? Skoro doszło do tego, że musisz brać środki uspokajające.. No chyba, że jesteś bardzo nerwowa. Tylko ciekawe jak będziesz reagować na inne problemy na drodze (stłuczki, wymuszenia, potrzeba gwałtownego hamowania itd.)? Nerwy na wodzy i bierz się do działania, my tu Ci nic nie pomożemy - większość dziewczyn już Ci napisała: zmień instruktora.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ja w ogóle nie rozumiem po co się tu nie którzy na temat kultury wypowiadają. Dziewczyna pisała to pod wpływem adrenaliny, ja się jej nie dziwię bo miałam sytuację identyczną, na takiego gościa nie wystarczy niestety powiedzieć że jest chamem to za lekkie słowo
![]() W każdym razie przenieś się, bo ja się meczyłam ze swoim bucem 30 godzin i póki co egzaminu nie zdałam.. czekam na następny i już samochodem zapomniałam jak się jeździ ![]()
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój kolega nieładnie się odezwał do instruktora na teorii, a później ten sam koleś go egzaminował...to dopiero miał zdziwko ![]() popieram, każdemu puszczają nerwy Edytowane przez TOMORROW Czas edycji: 2010-06-16 o 15:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na szczęście trafiłam na spokojnego i elokwentnego instruktora, chociaż czasem też mu nerwy puszczały. Nie pamiętam już smutnych chwil, bo egzamin dawno zdany i cieszę się jazdą. ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Też miałam takiego instruktora, kulturalnie powiedziałam mu, co myślę o jego zachowaniu-przeprosił i więcej się nie widzieliśmy.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
o, tak mi się wspomniało-brat mojego TŻa ma teraz kursy-i instruktor pali papierosy w samochodzie....ja bym ani sekundy nie wytrzymała
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą, coś jest nie tak z tymi instruktorami. Wielu z nich w ogóle nie powinno pracować w tym zawodzie. Sama początkowo trafiłam na starego dziada idiotę, który nie dość, że usiłował mnie ciągle łapać za kolana i raczył niezbyt wyszukanymi komplementami ![]() Teraz narobiłabym pewnie trochę więcej szumu i uważam, że ragować zdeydowanie trzeba, w końcu panowie instruktorzy są w pracy i trzeba od nich wymagać kultury i profesjonalizmu, tak samo jak od wszystkich innych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
ja też kiedyś niestety trafiłam na takiego chama.
upał 30 stopni a ten klimy nie włączy bo mu paliwa szkoda- sam się spocił jak nie wiem co, ja też już pływałam więc grzecznie się spytałam czy mogę włączyć klimatyzacje bo jak jadę 5 km/h po placu manewrowym to otwarte okno nic mi nie daje, a przez ten upał skupić na manewrach się nie mogę. Ten się wydarł na mnie, że co ja sobie myślę, nie będzie kasy wydawał dodatkowo bo mu szkoła daje tylko na tyle, ile auto spala bez klimy i inne brednie. Powiedziałam mu, że płace to wymagam i skończyło się na zminaie instruktora. Było mu mega głupio jak przy innych kursantach powiedziałam, że zmieniam go bo przy nim nawet zasłabnąć można w aucie, a on z oszczędności nie włączy klimatyzacji.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.