Instruktor prawa jazdy cham. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-06-15, 21:38   #1
dolcebabex
Wtajemniczenie

Instruktor prawa jazdy cham.

.

Edytowane przez dolcebabex
Czas edycji: 2014-05-21 o 23:21
dolcebabex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-15, 21:41   #2
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari
Dot.: Instruktor prawa jazdy cham.

Cytat:
Napisane przez dolcebabex Pokaż wiadomość
Dziewczyny od tygodnia mam jazdy ale facet z którym jeżdżę jest strasznym frustratem, który swoje problemy w domu rozładowuje na kursantach. Brak mu kultury, cały czas rzuca k****** a ja mam już tego dosyć, bo mam raczej spokojne usposobienie i zwracam uwagę na przestrzeganie kultury a z jakiej racji mam wysłuchiwać tych wszystkich wulgaryzmów. Np. jak zrobię coś źle to hamuję mi gwałtownie, że rzuca po całym samochodzie. Mam już **uja serdecznie dosyć, a nie chce się zniżać do poziomu takiej miernoty, która mówi "przyszłem", "wyszłem" i sama bluzgać. Poza tym wszystkiego się czepia a nie jeżdże jakoś źle, wiem bo jeździłam raz z innym panem do którego chcę się teraz przenieść. Tylko, że mam ochotę jeszcze tamtemu bucowi przygadać a najchętniej obiłabym mu tę zakazaną mordę, boję się cokolwiek powiedzieć bo niewiadomo co takiemu palantowi może do łba przyjść a nie dam sobą tak pomiatać bo aż mnie zżmyma w środku. Przytoczę jeszcze jeden komentarz tego matoła( znajoma z nim wcześniej jeździła, ale nigdy z nią nie rozmawiałam na ten temat) i coś rozmawiamy o niej i powiedziałam, że ona to ma dryg do tego i pewnie od początku jej ładnie szło na co on odparł ze swoją pewnością że -"e tam dobrze, ona była taka, że brała uszy po sobie, napierrda..... ją i się nauczyła". Same dziewczyny ocencie zachowanie i poziom tego człowieka, jak mam się z tym śmieciem rozstać, proszę doradźcie mi. Przepraszam za takie niecenzuralne zwroty ale rozumiecie, że sprawa o której napisałam tego wymaga.
Co zrobiłybyście na moim miejscu?

Dziewczyno... Idziesz do OSK, mówisz, że chcesz zmienić instruktora, składasz na obecnego skargę i koniec...

[SIGPIC][/SIGPIC]
Marwari jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-15, 21:46   #3
Angel_00
Zakorzenienie

zmienić instruktora i tyle

Angel_00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-15, 21:52   #4
dolcebabex
Wtajemniczenie

tzn. bo zapłaciłam tam 500 zł, wyjeździłam 12 godzin z nim. Jeździłam w zeszłym roku z właścicielem tej szkoły, ale tamtem cały czas się do mnie ślinił, później przerwałam bo wyjechałam na studia i zapisałam się znowu ale tego popaprańca mi dali. A dzisiaj poszłam do innego ośrodka i mówię, że chce opanowanego instruktora, dali mi dziadziunia i było spokojnie na jazdach, pełna qlturka, dziadek mówi -"ja Ci tu będe śpiewał a Ty dziecino ładnie jedź" Do tamtej dziadowskiej szkoły idę tylko zabrać papiery.
Stary 2010-06-15, 21:55   #5
gsk
Zakorzenienie

GG do gsk

Cytat:
tzn. bo zapłaciłam tam 500 zł, wyjeździłam 12 godzin z nim. Jeździłam w zeszłym roku z właścicielem tej szkoły, ale tamtem cały czas się do mnie ślinił, później przerwałam bo wyjechałam na studia i zapisałam się znowu ale tego popaprańca mi dali. A dzisiaj poszłam do innego ośrodka i mówię, że chce opanowanego instruktora, dali mi dziadziunia i było spokojnie na jazdach, pełna qlturka, dziadek mówi -"ja Ci tu będe śpiewał a Ty dziecino ładnie jedź" Do tamtej dziadowskiej szkoły idę tylko zabrać papiery.
napisz może jaka to szkoła żeby ustrzec innych przed tą szkołą
na ostatniej jeździe nagrałabym go w razie "dowodu" gdyby skarge olali

Edytowane przez gsk
Czas edycji: 2010-06-15 o 21:57
gsk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-15, 22:17   #6
napoli
Rozeznanie

Jak najszybciej zmienic takiego pana, bo bedziesz sie wkurzac, stresowac, a nie skupiac na jezdzie i uczyc sie prowadzenia samochodu
Mozna rowniez zlozyc skarge, jak w OSK nie poskutkuje, to dalej do WORDu.

Cytat:
napisz może jaka to szkoła żeby ustrzec innych przed tą szkołą
Duzo opinii mozna znalezc na forum- www.prawojazdy.com.pl
Czy jestem naiwna, a może dziecinna.
Czy jestem zwykłą lalą czy może myszką szarą.
Lecz prawda jest inna, jestem taka jaka według siebie być powinnam..."
napoli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-15, 22:27   #7
jenta
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny od tygodnia mam jazdy ale facet z którym jeżdżę jest strasznym frustratem, który swoje problemy w domu rozładowuje na kursantach. Brak mu kultury, cały czas rzuca k****** a ja mam już tego dosyć, bo mam raczej spokojne usposobienie i zwracam uwagę na przestrzeganie kultury a z jakiej racji mam wysłuchiwać tych wszystkich wulgaryzmów. Np. jak zrobię coś źle to hamuję mi gwałtownie, że rzuca po całym samochodzie. Mam już **uja serdecznie dosyć, a nie chce się zniżać do poziomu takiej miernoty, która mówi "przyszłem", "wyszłem" i sama bluzgać. Poza tym wszystkiego się czepia a nie jeżdże jakoś źle, wiem bo jeździłam raz z innym panem do którego chcę się teraz przenieść. Tylko, że mam ochotę jeszcze tamtemu bucowi przygadać a najchętniej obiłabym mu tę zakazaną mordę, boję się cokolwiek powiedzieć bo niewiadomo co takiemu palantowi może do łba przyjść a nie dam sobą tak pomiatać bo aż mnie zżmyma w środku. Przytoczę jeszcze jeden komentarz tego matoła( znajoma z nim wcześniej jeździła, ale nigdy z nią nie rozmawiałam na ten temat) i coś rozmawiamy o niej i powiedziałam, że ona to ma dryg do tego i pewnie od początku jej ładnie szło na co on odparł ze swoją pewnością że -"e tam dobrze, ona była taka, że brała uszy po sobie, napierrda..... ją i się nauczyła". Same dziewczyny ocencie zachowanie i poziom tego człowieka, jak mam się z tym śmieciem rozstać, proszę doradźcie mi. Przepraszam za takie niecenzuralne zwroty ale rozumiecie, że sprawa o której napisałam tego wymaga.
Co zrobiłybyście na moim miejscu?
Hehe a jednak
No ale tak na serio to na chamstwo nie ma rady. Nie zdziwilabym sie, gdyby sie potem tlumaczyl, ze chcial Cie przygotowac na stres w ruchu drogowym Moja znajoma miala takiego na egzaminie - nawrzeszczal, a potem powiedzial ze chcial sprawdzic jej reakcje
jenta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-15, 23:05   #8
gabka9
Zadomowienie

GG do gabka9

Cytat:
Napisane przez jenta Pokaż wiadomość
Hehe a jednak
Miałam ochotę zrobić to samo

Siedzę i zastanawiam się co robi pozostałe 6 cudów świata

Bloguję:

WrzosowiskoMakeUp

gabka9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-16, 00:00   #9
Szpaku
Raczkowanie

GG do Szpaku

mój TŻ miał też instruktora który caly czas po nim wrzeszczał. Przychodził z jazd do mnie to nie szło z nim pogadać bo po tych jazdach miał "doła". Pierwszy raz widziałam, żeby dorosłego faceta ktoś do takiego stanu doprowadził. Po za tym oczywiście jeździć go za wiele nie nauczył. Instruktora zmienił i nagle przychodził zadowolony i uśmiechnięty.

Instruktorzy przecież przechodzą kursy i wiedzą jak maja się zachowywać a dlaczego robią tak jak robią? Są bezkarni? Przecież wpływają oni na dobre imię firmy w której pracują. Dlaczego ośrodki się tym nie przejmują? Kompletnie tego nie rozumiem
Szpaku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-16, 00:55   #10
Agrippinilla
Rozeznanie

Sprawa prosta - zmień instruktora. Jeśli zostały Ci jeszcze zapłacone godziny i nie będzie możliwości zwrotu, wykorzystaj je, ale nagraj zachowanie instruktora. A potem filmik prześlij do "Uwagi"

Swoją drogą warto pytać o charaktery poszczególnych instruktorów, jeśli nie znajomych, to choćby panienek w biurze ośrodka. Ja sobie zażyczyłam najspokojniejszego instruktora i faktycznie taki był. Raz tylko na mnie ryknął (widocznie popełniłam spory błąd), ale odwdzięczyłam się tym samym i też na niego ryknęłam, że nie ma denerwować kierowcy, jeśli mu życie miłe Oboje zaśmialiśmy się z tego i dalej lekcja potoczyła się spokojnie. Do końca kursu jeździliśmy w idealnej zgodzie
Stary 2010-06-16, 06:33   #11
201803290936
Konto usunięte

No nie wiem... On cham, ale i Ty się nie wzniosłaś ponad pewien poziom pierwszym postem - używasz bardzo wielu mocnych słów - po co aż tylu? Nie wystarczyło by napisać, że facetowi brak kultury, ogłady i - chyba również - inteligencji?
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-16, 08:17   #12
Kica.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jenta Pokaż wiadomość
Hehe a jednak
miałam zrobić to samo
bo zarzuty autorki wątku wobec tego pana, trochę kłócą się z jej własną postawą i sposobem wypowiedzi
ale oczywiście rozumiem jej wzburzenie -też należę do osób, które nie za bardzo potrafią się `odszczekać' takim chamskim ludziom.

ja początkowo (np po jedenj lekcji) zwróciłabym mu uwagę -moze on nie wie że tobie to przeszkadza, myślę, że wielu kursantom jego "styl' pasuje bo sami mogą przy nim pobluźnić dlatego pan może nie mieć świadomości że u kogoś to wywołuje tylko nerwy.
jeśli zwrócenie mu uwagi by nie poskutkowało to wtedy od razu prosiłabym o inną osobę.

Mam nadzieję że z twoim prawem jazdy już wszystko będzie okej
Stary 2010-06-16, 08:26   #13
libra777
Zakorzenienie

Też miałam chamowatego instruktora, zatrzymałam auto wysiadłam i powiedziałam ,że więcej z nim nie pojadę, zadzwonił po swojego wspólnika i tamten po mnie przyjechał , a jak wyjeździłam u nich godziny to zmieniłam szkołę.
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-16, 08:33   #14
eyo
Zakorzenienie

no tak - zjechanie kogoś na forum wykropkowanymi buzgami to jest trzymanie poziomu

nie było normalnie iść i zmienić instruktura oraz złożyć skargę zamiast swoje flustracje tu wylewać w tak dosadny sposób?

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-16, 10:03   #15
kitkulka
Zakorzenienie

Zmienić instruktora i napisać skargę.
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-16, 10:13   #16
dolcebabex
Wtajemniczenie

Do wszystkich tych, które napisały że wyładowuję ale to ja fRustracje( nie tak jak któraś tu napisła przez L) nie wiem czy przeczytałyście mojego posta do końca, że przepraszam za tak skromną cenzurę ale sytuacja tego wymaga to tak w ramach wyjaśnienia bo prosiłam o obiektywną ocenę sytuacji. Na jazdach moja brawura nie wykroczyła poza zwrot d... No może wczoraj byłam trochę podburzona pisząc tego posta Aha jeszcze jedno, pierwszą osobą, która odpowiedziała na tego posta jest moderatorka, więc pomyślcie tak logicznie, że gdyby Pani uznała, że łamie zasady forum dostałabym ostrzeżenie. Spodziewałam się raczej wstawiennictwa aczkolwiek kobieca solidarność przegrywa czasem z chęcia dogryzienia komuś. Poza tym każdy ma prawo wyrazić swoją opinię na forum i zaznaczam, że nie czuję się urażona. A te które zgorszyłam wykropkowanymi wulgaryzmami, no coż dobrze że jeszcze niektórzy zwracają na to uwagę Jeździła któraś z Was na środkach uspokajających?nie mam na myśli stresu związanego z jazdą tylko jakąś inną sytuacją. Mimo, że w ulotce dotyczącej leku nie ma przeciwskazań do prowadzenia pojazdów mechanicznych to mam wrażenie opóźnionego refleksu.
Stary 2010-06-16, 10:49   #17
eyo
Zakorzenienie

Cytat:
Do wszystkich tych, które napisały że wyładowuję ale to ja fRustracje( nie tak jak któraś tu napisła przez L) nie wiem czy przeczytałyście mojego posta do końca, że przepraszam za tak skromną cenzurę ale sytuacja tego wymaga to tak w ramach wyjaśnienia bo prosiłam o obiektywną ocenę sytuacji. Na jazdach moja brawura nie wykroczyła poza zwrot d... No może wczoraj byłam trochę podburzona pisząc tego posta Aha jeszcze jedno, pierwszą osobą, która odpowiedziała na tego posta jest moderatorka, więc pomyślcie tak logicznie, że gdyby Pani uznała, że łamie zasady forum dostałabym ostrzeżenie. Spodziewałam się raczej wstawiennictwa aczkolwiek kobieca solidarność przegrywa czasem z chęcia dogryzienia komuś. Poza tym każdy ma prawo wyrazić swoją opinię na forum i zaznaczam, że nie czuję się urażona. A te które zgorszyłam wykropkowanymi wulgaryzmami, no coż dobrze że jeszcze niektórzy zwracają na to uwagę Jeździła któraś z Was na środkach uspokajających?nie mam na myśli stresu związanego z jazdą tylko jakąś inną sytuacją. Mimo, że w ulotce dotyczącej leku nie ma przeciwskazań do prowadzenia pojazdów mechanicznych to mam wrażenie opóźnionego refleksu.
1) poczytaj regulamin bo go najwyraźniej nie znasz - jak przeczytasz to się może domyślisz o co chodzi
2) żadna sytuacja tego nie wymaga, kwestia kultury
3) nikt ci nie chce dogryź ale włos się na głowie jeży jak osoba wymagając logicznego myślenia od innych (jak Ty powyżej) sama najpierw pisze "jestem osobą spokojną i się zniżać do takiego poziomu nie będę " a potem człowieka od *** wyzywa...
4) to idź do lekarza skoro ci te leki szkodzą - my stanu twojego zdrowia i historii nie znamy więc najwyżej możemy ci powróżyć

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-16, 11:42   #18
Quarrel
Raczkowanie

Cytat:
Jeździła któraś z Was na środkach uspokajających?nie mam na myśli stresu związanego z jazdą tylko jakąś inną sytuacją. Mimo, że w ulotce dotyczącej leku nie ma przeciwskazań do prowadzenia pojazdów mechanicznych to mam wrażenie opóźnionego refleksu.
Nie rozumiem dlaczego od razu nie zmieniłaś instruktora bądź szkoły? Skoro doszło do tego, że musisz brać środki uspokajające.. No chyba, że jesteś bardzo nerwowa. Tylko ciekawe jak będziesz reagować na inne problemy na drodze (stłuczki, wymuszenia, potrzeba gwałtownego hamowania itd.)? Nerwy na wodzy i bierz się do działania, my tu Ci nic nie pomożemy - większość dziewczyn już Ci napisała: zmień instruktora.
Quarrel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-16, 14:06   #19
marrellic
Zakorzenienie

Ja w ogóle nie rozumiem po co się tu nie którzy na temat kultury wypowiadają. Dziewczyna pisała to pod wpływem adrenaliny, ja się jej nie dziwię bo miałam sytuację identyczną, na takiego gościa nie wystarczy niestety powiedzieć że jest chamem to za lekkie słowo
W każdym razie przenieś się, bo ja się meczyłam ze swoim bucem 30 godzin i póki co egzaminu nie zdałam.. czekam na następny i już samochodem zapomniałam jak się jeździ

"jeśli chcesz mieć ciało jak kocica, najpierw musisz się spocić jak świnia".
marrellic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-16, 15:36   #20
TOMORROW
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko, że mam ochotę jeszcze tamtemu bucowi przygadać a najchętniej obiłabym mu tę zakazaną mordę
lepiej się wstrzymaj, nie wiadomo, kiedy znów na niego trafisz
mój kolega nieładnie się odezwał do instruktora na teorii, a później ten sam koleś go egzaminował...to dopiero miał zdziwko

Cytat:
Napisane przez marrellic Pokaż wiadomość
Ja w ogóle nie rozumiem po co się tu nie którzy na temat kultury wypowiadają. Dziewczyna pisała to pod wpływem adrenaliny, ja się jej nie dziwię bo miałam sytuację identyczną, na takiego gościa nie wystarczy niestety powiedzieć że jest chamem to za lekkie słowo
popieram, każdemu puszczają nerwy

Edytowane przez TOMORROW
Czas edycji: 2010-06-16 o 15:37
TOMORROW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-16, 16:09   #21
dolcebabex
Wtajemniczenie

Cytat:
W każdym razie przenieś się, bo ja się meczyłam ze swoim bucem 30 godzin i póki co egzaminu nie zdałam.. czekam na następny i już samochodem zapomniałam jak się jeździ
Cytat:
Napisane przez TOMORROW Pokaż wiadomość
lepiej się wstrzymaj, nie wiadomo, kiedy znów na niego trafisz
mój kolega nieładnie się odezwał do instruktora na teorii, a później ten sam koleś go egzaminował...to dopiero miał zdziwko

popieram, każdemu puszczają nerwy
Dzięki za konstruktywne wypowiedzi A do reszty nie będe się ustosunkowywać bo jeszcze ktoś mi powie, że brak mi kultury a tłumaczyć już nie mam siły, że nerwy poniosły bla bla, bo Wizaż myślałam że nie jest raczej od denerwowania Chociaż znajdą się na pewno osoby, które się ze mną nie zgodzą ale nie polemizuję już na ten temat bo sedno wątku który założyłam leżało gdzie indzej, obiektywne oceny na pewno pomogą mi w podjęciu trafnej decyzji.
Stary 2010-06-16, 18:06   #22
biedronka91
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, ostatnio coraz więcej wytykania błędów ortograficznych, stylistycznych i innych a brak porad. Rozumiem dziewczyny, że wszystkie jesteście inteligentne i powyżej nas przeciętniaków ale nie trzeba tego udowadniać na każdym kroku.

Ja na szczęście trafiłam na spokojnego i elokwentnego instruktora, chociaż czasem też mu nerwy puszczały. Nie pamiętam już smutnych chwil, bo egzamin dawno zdany i cieszę się jazdą.
Stary 2010-06-16, 19:04   #23
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Też miałam takiego instruktora, kulturalnie powiedziałam mu, co myślę o jego zachowaniu-przeprosił i więcej się nie widzieliśmy.

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-16, 21:11   #24
TOMORROW
Zakorzenienie

o, tak mi się wspomniało-brat mojego TŻa ma teraz kursy-i instruktor pali papierosy w samochodzie....ja bym ani sekundy nie wytrzymała
TOMORROW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-17, 12:44   #25
Titane
Rozeznanie

Cytat:
Cóż, ja też rozumiem, że czasami puszczają nerwy i czasem ulży jak się się trochę pobluzga

Swoją drogą, coś jest nie tak z tymi instruktorami. Wielu z nich w ogóle nie powinno pracować w tym zawodzie. Sama początkowo trafiłam na starego dziada idiotę, który nie dość, że usiłował mnie ciągle łapać za kolana i raczył niezbyt wyszukanymi komplementami to jeszcze ciągle załatwiał swoje prywatne sprawy przy okazji moich jazd. Nie bardzo miałam się komu poskarżyć, bo on był jednocześnie szefem i właścicielem szkoły jazdy, do której chodziłam. No ale że byłam trochę młodsza i głupsza, to nie bardzo wiedziałam jak zareagować i po prostu zmieniłam szkołę jazdy.
Teraz narobiłabym pewnie trochę więcej szumu i uważam, że ragować zdeydowanie trzeba, w końcu panowie instruktorzy są w pracy i trzeba od nich wymagać kultury i profesjonalizmu, tak samo jak od wszystkich innych.
Titane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-18, 14:58   #26
marrellic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Titane Pokaż wiadomość
Cóż, ja też rozumiem, że czasami puszczają nerwy i czasem ulży jak się się trochę pobluzga

Swoją drogą, coś jest nie tak z tymi instruktorami. Wielu z nich w ogóle nie powinno pracować w tym zawodzie. Sama początkowo trafiłam na starego dziada idiotę, który nie dość, że usiłował mnie ciągle łapać za kolana i raczył niezbyt wyszukanymi komplementami to jeszcze ciągle załatwiał swoje prywatne sprawy przy okazji moich jazd. Nie bardzo miałam się komu poskarżyć, bo on był jednocześnie szefem i właścicielem szkoły jazdy, do której chodziłam. No ale że byłam trochę młodsza i głupsza, to nie bardzo wiedziałam jak zareagować i po prostu zmieniłam szkołę jazdy.
Teraz narobiłabym pewnie trochę więcej szumu i uważam, że ragować zdeydowanie trzeba, w końcu panowie instruktorzy są w pracy i trzeba od nich wymagać kultury i profesjonalizmu, tak samo jak od wszystkich innych.
Mój też był szefem i instruktorem, więc ja się wypisać nie mogłam bo bym tylko kasę straciła.

"jeśli chcesz mieć ciało jak kocica, najpierw musisz się spocić jak świnia".
marrellic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-18, 15:35   #27
Kiriko
Raczkowanie

Cytat:
Mój też był szefem i instruktorem, więc ja się wypisać nie mogłam bo bym tylko kasę straciła.
Miałam dokładnie to samo. Jakaś 8. godzina. On do mnie: "Puść gaz... PUŚĆ GAZ!!!" (a już od dłuższej chwili nie trzymałam nogi na tym pedale i w dodatku przyhamowałam, a to nie była nerwowa sytuacja, tylko głupi skręt w prawo...), a ja w końcu nie wytrzymałam i podniosłam głos "No przecież PUŚCIŁAM!", a on mi wtedy dał po hamulcach i zaczął się drzeć, że nie będzie mu g.wniara zwracać uwagi i go uczyć, bo to on jest doświadczony i wie (lepiej ode mnie samej! [sic!]), kiedy ja trzymam nogę na gazie, a kiedy nie i żebym mu nie pociskała takiego kitu, bo on i tak wie lepiej... i tak przez jakieś kilka minut chyba czekał aż go przeproszę - niedoczekanie, twardo wyjeździłam do końca z nim 30 godzin, choć wracałam do domu i płakałam, bo cały czas starał się mi udowodnić, że nie potrafię jeździć, ciągle mnie dołował i był wredny do granic możliwości, a chyba jego hobby było podważanie każdej mojej opinii (nie mogłam się powstrzymać i musiałam do niego gadać, bo nie cierpię milczeć, jak jadę). Egzaminu wewnętrznego mi nie zrobił, bo stwierdził, że i tak bym nie zdała egzaminu nie zdałam do tej pory, bo w 5 godzin ciężko jest wyprostować niedociągnięcia, które pozostawił ten "nędzny gad omyłkowo tylko nazywany człowiekiem".
Kiriko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-18, 19:03   #28
niezapomnijkaa09
Rozeznanie

ja też kiedyś niestety trafiłam na takiego chama.
upał 30 stopni a ten klimy nie włączy bo mu paliwa szkoda- sam się spocił jak nie wiem co, ja też już pływałam więc grzecznie się spytałam czy mogę włączyć klimatyzacje bo jak jadę 5 km/h po placu manewrowym to otwarte okno nic mi nie daje, a przez ten upał skupić na manewrach się nie mogę. Ten się wydarł na mnie, że co ja sobie myślę, nie będzie kasy wydawał dodatkowo bo mu szkoła daje tylko na tyle, ile auto spala bez klimy i inne brednie. Powiedziałam mu, że płace to wymagam i skończyło się na zminaie instruktora. Było mu mega głupio jak przy innych kursantach powiedziałam, że zmieniam go bo przy nim nawet zasłabnąć można w aucie, a on z oszczędności nie włączy klimatyzacji.

Aparatka:
góra 27.06.2014
niezapomnijkaa09 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości