|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
snurkowanie
Nie wiem czy w dobrym dziale zamieszczam temat, ale myślę, że tu przeczyta go dużo osób, które miały już kontakt ze snurkowaniem, np. w Morzu Czerwonym
![]() Mam dużą wadę wzroku i chciałam zapytać tych, którzy już snurkowali: czy dałoby się pod maskę do snurkowania założyć zwykłe okulary optyczne? Nie mogę używać soczewek, a na razie szkoda mi pieniędzy na maskę do nurkowania ze szkłami optycznymi, jeśli nie wiem czy ten sport mnie wciągnie. Będę wdzięczna za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: snurkowanie
Plywalam ostatnio w takiej masce zeby sie oswoic przed Egiptem i niestety nie ma takiej opcji zeby wcisnac pod nia okulary
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hmmm, no to szkoda, myślałam, że może znajdzie się jakiś model, który będzie miał więcej miejsca pod spodem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Wiesz, to juz nawet nie chodzi o miejsce pod maska, bo tam moze by sie znalazlo
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
chyba nie ma takiej opcji - ja mam mieszane oczy silną krótkowzroczność w jednym i dalekowzrocznośc w drugim.
bez soczewek - jesli rzeczywiscie nie widzisz - się nie obejdzie - okulary sie nie zmieszczą....
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.