![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
nowa wymiana Lemonki ! (: Witam w moim nowym wątku, w starym zrobił się bałagan i brakło miejsca na dokładki
![]() ![]() Kilka słów na temat wymiany : - ciuszki wysyłam wyprane, mogę wyprasować na życzenie - list w kopercie bąbelkowej, poleconym ekonomicznym lub priorytetowym (do ustalenia) jako pierwsza wysyła wizażanka z mniejszą ilością przekupek - nie odmieniam się, dlatego na prośbę wysyłam dokładne wymiary, ew. dodatkowe zdjęcia - nie chcę nieprzyjemności - opisuję rzeczywisty stan rzeczy i proszę o to samo -toleruję linki I to by było na tyle ![]() Oto moja wish lista : - szukam różnego rodzaju t-shirtów, tunik [byle kolorowych ![]() - bluz, czarnego sweterka - dużych toreb worków we wzory, lub w żywych kolorach ![]() - spodenek jeansowych, lub z materiału - pudru rimmel stay matte peach glow, ew. sand - i wszystkiego co wpadnie mi w oko ![]()
"Człowiek jest takim zegarem, który ciągle się spóźnia, choć zawsze się śpieszy." Edytowane przez Lemonka_x3 Czas edycji: 2010-06-25 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: nowa wymiana Lemonki ! (:
BLUZKI
![]() 1. Czerwony T-shirt z wymianki, jest w bdb stanie, na plecach wycięcie. Jest cały w małych drobinkach, jednak nie jest to brokat i nie odpada w praniu. Rozmiaru nie ma na metce, dla mnie to m. 2. Miętowy T-shirt z Butiku, w stanie bdb, bardzo lekko zmechacony. Rozm. m. 3. Żółty nietoperz z wymiany, jest w stanie bdb, rozm, jest uniwersalny, lecz na moje oko to raczej sukienka/tunika za pupę. 4. Biała bokserka emtivi, w bdb stanie. Rozm. s 5. Biała tunika w bdb stanie. Rozm. m 6. Czarna bluzeczka na ramiączka, z żółtymi napisami i wstawką, jest w stanie bdb. Rozm. s 7. Biała bluzka w gwiazdki, stan. db+, ma wadę. Rozm. s 8. Wrzosowa bluzka Greenpoint (kolor bardziej intensywny niż na zdjęciu), w stanie niemal idealnym. Rozm. s 9. Long w paski, rękaw 3/4, w stanie bdb. Rozm. s 10. Zielona tunika, z wymianki, ma szyte ramiączko, w związku z tym stan oceniam na db+. Rozm. m/l
"Człowiek jest takim zegarem, który ciągle się spóźnia, choć zawsze się śpieszy." Edytowane przez Lemonka_x3 Czas edycji: 2010-06-23 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
dokładka
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
BLUZY
![]() 1. Biała bluza z misiem, stan bdb, rozm. 1 - s 2. Czarna bluza na zamek, stan bdb. Rozm. s 3. Różowa welurowa bluza Apollo, stan idealny - nowa. Rozm. m 4. Biała oldschoolowa bluza, stan bdb. Rozm. s/m 5. Biała bluza Reebok, stan bdb-. Rozm. m
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
SPODNIE I SPÓDNICE
![]() 1. Rurki z jasnego jeansu (nie są białe), jak nowe - ubrane kilka razy. Rozm. m wymiary : w pasie - 38,5 cm stan - 18 cm stan z tyłu - 29 cm dł. całkowita - 106 cm 2. Lekko rozszerzane jeansy, nowe, bez metek. Rozm. 5 - na moje oko m wymiary : w pasie - 36 cm stan - 20 cm stan z tyłu - 31 cm dł. całkowita - 106 cm 3. Rurki z ciemnego jeansu, stan bdb. Rozm. 40/l wymiary : w pasie - 37 cm stan - 18 cm stan z tyłu - 32 cm dł. całkowita - 106 cm 4. Jeansowa spódnica Tipster, w bdb stanie. Rozm. 36 wymiary : w pasie - 37 cm dł. całkowita - 29 cm 5. Rybaczki z materiału, w stanie bdb, (przepraszam że nie wyprasowane). Rozm. s
"Człowiek jest takim zegarem, który ciągle się spóźnia, choć zawsze się śpieszy." Edytowane przez Lemonka_x3 Czas edycji: 2010-06-26 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
INNE
![]() 1. Jeansowa kamizelka, z wymianki, w stanie niemal idealnym, rozm. xs/s. Nie wiem czy chcę ją wymienić, ale kuście ![]() 2. Nowa sukienka, rozm. xs/s. Jak mówi metka można ją nosić na dwa sposoby: jako sukienkę lub spódniczkę. Tylko za coś co bardzo mi się spodoba
"Człowiek jest takim zegarem, który ciągle się spóźnia, choć zawsze się śpieszy." Edytowane przez Lemonka_x3 Czas edycji: 2010-06-23 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
dokładka
![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
kolejna dokładka
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
jeszcze jedna
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
znów
![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
i jeszcze
![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
....
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
......
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos za żółtego nietoperza z twarza ???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za poniższe rurki?
Ile mają w biodrach? 3. Rurki z ciemnego jeansu, stan bdb. Rozm. 40/l wymiary : w pasie - 37 cm stan - 18 cm stan z tyłu - 32 cm dł. całkowita - 106 cm
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś za rurki z ciemnego jeansu rozmiar 40?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
2. Nowa sukienka, rozm. xs/s. Jak mówi metka można ją nosić na dwa sposoby: jako sukienkę lub spódniczkę. Tylko za coś co bardzo mi się spodoba cos u mnie zobacz oba wątki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Cos za :
2. Nowa sukienka, rozm. xs/s. Jak mówi metka można ją nosić na dwa sposoby: jako sukienkę lub spódniczkę. Tylko za coś co bardzo mi się spodoba |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Tam gdzie pasek 40cm
dł. 31cm jest elastyczna no i to bardziej biodrowka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
u mnie znajdziesz legginsy
![]() coś za 1. Rurki z jasnego jeansu, są jak nowe - ubrane kilka razy. Rozm. m 3. Żółty nietoperz z wymiany, jest w stanie bdb, rozm, jest uniwersalny, lecz na moje oko to raczej sukienka/tunika za pupę.
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1277309759 może znajdziesz cos u mnie??;>
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos za 3. Żółty nietoperz z wymiany, jest w stanie bdb, rozm, jest uniwersalny, lecz na moje oko to raczej sukienka/tunika za pupę.
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
. Żółty nietoperz z wymiany, jest w stanie bdb, rozm, jest uniwersalny, lecz na moje oko to raczej sukienka/tunika za pupę
cos u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Long w paski, rękaw 3/4, w stanie bdb. Rozm. s ?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.