|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
odzywcza oliwka z vipery
co sądzicie o oliwce takiej z kwiatkami z vipery do skórek paznokci, kobitka w sklepie mi ja poleciła powiedziała ze dobra itp.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: odzywcza oliwka z vipery
bierze ktos velostin? to jest tez na paznokcie. mam ochote kupic ale no nie wiem i sie pytam moze mi ktos odpowie zaczym skończe skrzypovite.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ja biore Velostin, jestem w trakcie drugiego "listka". Brałam juz skrzyp w kapsułkach w takiej najprostszej postaci, brałam Merz Special i Skrzypowite jakoś tak chwytam sie czego popadnie. W każdym razie Velostin jest godny polecenia. Paznokcie-zdrowe, mocne, długie. Wspomagam je odżywka Pierre Arthes wynaleziona w jakiejś drogerii na dworcu- cena nie powalała, a jakość rewelacyjna. Do tego duuuużo owoców witaminy wspierają działanie wszelkich preparaciorów i tabletek.
Ale wracając do tematu VELOSTIN bardzo TAK ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ile dawałas w swojej aptece? ja dałam 15zł to było najtaniej co spotkałam po aptekach, juz skończyłam opakowanie velostinu ale czuje ze będe musiała znów zakupic, bo widziałam po nich poprawę. wydaje mi się troszki drogawo ale cóż co się nie zrobi żeby miec ładne pazury
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
14 czy 15 złotych, co w porównaniu z Merz Special - ok. 50 złotych - jest naprawdę korzystną ceną. Warto Velostin kupić. Wspomagałas paznokcie czyms jeszcze? Witaminy, tony owoców?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.