|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
makijaz
Witam. Chcem sie dowiedziec jaki makijaz do mojej twarzy pasuje, mam cere tlusta miejscami sie luszczaca mam pare wypryskow. Nie wiem jak zakryc te nie doskonalosci , mam okragla twarz ciemne oczy, jakie kolory uzywac, a wlosy tez mam ciemne?(zdjecie moje jest na avatorze) Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: makijaz
wstaw normalne foto. i opisz swój wygląd..kolor oczu, brwi ust, włosów naturalny kolor, kolor skóry, jak sie opalasz, czy masz piegi, czy się rumienisz, w jakich kolorach się dobrze czujesz..??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: makijaz
Cytat:
Łuszczenie się skóry jest normalnym procesem odbudowy naskórka (poza przypadkami chorobowymi) i trzeba czasem pomagać cerze w usuwaniu jego. Tak więc, dobry żel myjący, peeling co 2-3 dni i klem nawilżający matujący codziennie rano i wieczorem. Nie będziesz miała ani wyprysków, ani łuszczącej sie skóry a błyszczenie się zredukuje ![]()
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.