![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Dużo ciuszków, różne rozmiary. Zajrzyj! Myślę, że warto.!:)
Mam do wymiany sporo ciuszków
![]() Krótki regulamin: - ubrania wysyłam wyprane, świeże i przede wszystkim zadbane (oczekuję tego samego) - nie odmieniam się, chyba że ciuszek posiada jakaś wadę ktora nie byla widoczna na zdjęciu lub ewentualnie jeśli zarówno ja, jak i Ty jesteśmy nie zadowolone z wymiany. - zgadzam się na większe wymiany (z powodu tańszych kosztów przesyłki) - nie jestem wybredna - na życzenie zainteresowanej wysylam wiecej zdjec i podaje szczegolowe wymiary. - te wystawione rzeczy nie sa wszystkie w rozmiarze XS lub S (wystawiam tu takze rzeczy siostry) - nie bardzo preferuję wklejanie linków (prosiłabym o zdjecia) ale w ostateczności mogą być linki - zawsze staram się odpisywać (oczekuję tego samego) - jezeli jestescie zainteresowane i macie wiecej pytan, to piszcie na PRIV 1. Koszula Hoock, kolor khaki - rozmiar na metce: 12 (nie wiem jakie jest to przeliczenie na Europejską rozmiarówkę) 2. Spódnica, kolor grafitowy (noszona raz) - rozmiar 36 3. Koszula firmy 'For...', kolor turkusowy - rozmiar 34 4. Koszula Divided by H&M, biało-różowa, rozmiar na metce: 8 5. Koszula Novum, czarna, rozmiar 38 6. Koszula Orsay zapinana na haftki, kolor róż (lila), rozmiar 40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
Dostawa
![]() ![]() 7. Koszula na suwak, kolor brąz, rozmiar 38 8. Koszula w paski (pomarańczowo-srebrne), rozmiar S 9. A' la kurteczka, kolor khaki, rozmiar S (ale to raczej wygląda na M) 10. Spódnica Cherokee, kolor cappucino, rozmiar XS lub S Edytowane przez monia270607 Czas edycji: 2010-06-28 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dużo ciuszków, różne rozmiary. Zajrzyj! Myślę, że warto.!:)
Kolejna porcja
![]() ![]() 11. Ciepła bluza, kolor szary, rozmiar S (ale wygląda na M) 12. Golfik New Look, kolor niebiesko-szary, rozmiar na metce: 10 13. Sweterek New Look, kolor blado-niebieski, rozmiar na metce: 12 14. Bluza TopShop, kolor kremowy, rozmiar 36 15. Golfik Sisley, kolor zielony 16. Bluzka Next, kolor szary, rozmiar 40 17. Rybaczki Divided by H&M, kolor śmietankowy, rozmiar 34 Edytowane przez monia270607 Czas edycji: 2010-06-28 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
18. Spodenki Lucky Star
19. Bluzka Next, biała, rozmiar 38 20. Bluzka JOOP! Jeans, kolor cappucino-biały, rozmiar 42 21. Bluzka New Adventure, różowa/purpurowa, rozmiar na 152 cm 22. Bluzka MNG, rozmiar S 23. Sweterek (w serek) CLASSIC, czarny, rozmiar klasyczny 24. Bluzka z bufkami, pomarańczowa, rozmiar M 25. Sweterek (w serek) H&M, niebiesko-szary, rozmiar XS Edytowane przez monia270607 Czas edycji: 2010-06-28 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
26. Bluzka różowa, rozmiar uniwersalny
27. Spodnie jeans, rozmiar 27 28. Top siatkowy 'ZIP it', kolor neonowa zieleń/ limonka, rozmiar uniwersalny 29. Bolerko Lental, białe 30. Cienka bluza Atmosphere, kolor słoneczny, rozmiar 36-38 31. Top (wiązany na szyi) NISAN, kolor cappucino 32. Biała bluzka z nadrukiem Butik, rozmiar S 33. Bluzka cienka Miss Sixty, zielona, rozmiar S Edytowane przez monia270607 Czas edycji: 2010-06-28 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
34. Letnia sukienka Zapp, kolor szary z połyskującymi drobinkami
35. Top 'Pilot', kolor czekoladowy, rozmiar na metce: 8 36. Bluzka La Senza, kolor czerwony 37. Letnia sukienka H&M, granatowa w zielone wzory, wiązana na szyi, rozmiar 34 38. Rybaczki 3/4, rozmiar L Edytowane przez monia270607 Czas edycji: 2010-06-28 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
39. Top Pimkie, wiązany z tyłu
40. Top Caroll Paris, delikatny fiolet 41. T-shirt z nadrukiem, szary, rozmiar M (nie używany) 42. Top Orsay, czarny, M 43. Bluzka Backswing, rozmiar 38 (bardzo obcisła) 44. Gorset V2000,czarny z różyczką na środku, rozmiar 36-38 (S) 45. Top Next, biały, rozmiar 38 Edytowane przez monia270607 Czas edycji: 2010-06-28 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
46. Top Marks&Spencer, bordowy
47. Bluzka Kris Kow, kolor słomkowy lub kość słoniowa, rozmiar 42 48. Bluzka ze spranym napisem (był koloru złotego), stan idealny (gdyby nie ten napis), raz założona Edytowane przez monia270607 Czas edycji: 2010-06-28 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
nic
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
nic
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazlam ;[
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
podoba mi sie
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1277726258 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Świeża dostawa:
49. Błękitna bluzka w kwiaty, rozmiar 40 50. Bolerko Marks & Spencer, fioletowe/wrzosowe, rozmiar S/M 51. Bluzka czarna 52. Jeansowa, I&M Jeans, rozmiar 42 53. Spódnica jeansowa 54. Bluza jeansowa Cross Jeans, rozmiar L 55. Sweterek śmietankowy Reserved, rozmiar S |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
nic. chyba,że masz coś z listy rzeczy,których szukam.
![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
56. Spodnie Westman
57. Bluza Cross Jeans, rozmiar L 58. Biała koszula 59. Koszula żółta Talbots 60. Spodenki Labella, rozmiar 40 61. Spodnie jeans Crown |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
62. Sportowa Robinson, rozmiar S
63. Czarna na suwak Novum, rozmiar 40 64. Biała koszula, rozmiar XS 65. Koszula AE WOMAN, rozmiar 36 66. Rybaczki jeans W.L.J.L., rozmiar XS/S 67. Biała koszula NOW, rozmiar 38 68. Biała bluza jeans Nottinghill Jeans, rozmiar L 69. Biała bluza My World, rozmiar S/M lub M/L |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
70. Ciemno-brązowa wiązana koszula, rozmiar 38
71. T-shirt zielony, rozmiar S/M 72. Bluzka Denichi, rozmiar S 73. Top Cherokee, rozmiar na metce: 8 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
niestety nic
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.