![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() ubrania,dodatki,nowości i wiele innych...
Nie aktualne, zakładam nowy wątek!
![]() Zapraszam ![]() Zasady: 1.Odpisz chociaż nic, szanujmy siebie i swój czas. 2.Wysyłka poleconym ekonomicznym. 3.Odmieniam się jeśli wina jest moja. Odmiany również oczekuję od Ciebie w przypadku złego opisu,stanu rzeczy,itd. lub gdy jestem bardzo nie zadowolona z towaru. 4.Wysyła pierwsza ta, która ma mniej niż 6 przekupek lub jakiegokolwiek negatywa czy pkt karne. Jeśli masz powyżej 6 przekupek zgadzam się na wysyłkę równoczesną. 5.Nie ukrywam stanu rzeczy, tego samego oczekuję od Ciebie. 6.Przekupkę wystawiamy obowiązkowo. Moja wish: (rozm.M,ewentualnie małe L) farby do włosów zmywalne,szamponetki,spra ye:niebieskie ,zielone,różowe,itd. włosy clip in, najlepiej kolorowe trampki, glany rozm.41 wszelkiego rodzaju bransoletki (dużo) nardy lub a'la ray bany przeciwsłoneczne czarna skórzana kurtka !!! oddam co tylko chcecie! rzeczy z pacyfkami, anarchią, wężami,ew.różami pieszczochy !!! spódnice w krate (czarno czerwoną lub różowo czarną,ew.niebiesko czarną, fioletowo czarną) !!! luźne koszule w krate (czerwono czarną,różowo czarną,niebiesko czarną lub fioletowo czarną) , (bez bufków! na długi lub 3/4 rękaw) przypinki (dużo!) podarte jeansy (na maxa!firmowo) czarne spodnie materiałowe (takie zwykłe...) rzeczy punk,rock, metalowe mp4,mp3 z miń. 2gb, zwykłe słuchawki do mp3 torby,plecaki kostki - dla metali,tylko A4 lakiery do włosów trwałe,ale nie śmierdzące ! ćwieki (dużo!) naszywki czarne,granatowe bluzki,t-shirty z nadrukami wszystko,żeby włosy się nie puszyły książka do nauki gry na gitarze kuleczki brązujące, tusze do rzęs szminka czarna lub brązowa krem na blizny szelki w szachownice farbki do tkanin perfumy:Pret a Portret, Kate Moss Summer, wszelkie o zapachu truskawkowym ^^ (ew.rzeczy w dużych rozmiarach dla mamy np.XL/XXL) Dokładka 11.07 1.Czerwony plecak na ramię - z allegro, na zdjęciu przybrudzony kremem, wypiorę przed wysłaniem 2.Torebka a'la Chanel - była droga, za coś mega ![]() 3.Rozm. S, stan bdb, ubrana kilka razy. 4.Sukienka - z allegro, rozm. M i S (będzie dobra na oba rozmiary), ubrałam ją na wesele, cudnie się prezentuje. (mam więcej foto) 7.Bluzka Sex - małe m ,stan bdb++ Dokładka 3.08 8.Pianka do włosów nivea - Specjalnie dostosowana do potrzeb włosów kręconych i falowanych. Podkreśla skręt fal i loków oraz zwiększa ich objętość. Została połowa. Dokładka 4.08 9.40 płyt do nauki angielskiego - a na nich 80 lekcji, krok po kroku - do perfekcji ![]() ![]()
koniec z wizażem ![]() Edytowane przez Kaja001 Czas edycji: 2010-08-11 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: ubrania,dodatki,nowości i wiele innych...
Spodnie (rozm.S i M)
1.Jeansy z Reportera - rozm.S/M, firmowo poprzecierane, stan bdb, brak wad 2.Jeansy Red Star - rozm.S/M, prawie, jak nowe, 3 guziki przy rozporku 3.Spodnie z Włoch w samochody - a'la New York, rozm.S, można wypruć gumkę to będzie M, prawie,jak nowe 4.Ciemno zielone - rozm.M, cienkie, nowe, coś a'la bojówki 5.Jeansowe rybaczki - rozm.S/M, brak guziczka przy rozporku, nowe 6.Hippie z Włoch - w hipisowskim stylu,nowe,rozm S/M 7.Biszkoptowo-kremowe - rozm.M, nowe,cienkie
koniec z wizażem ![]() Edytowane przez Kaja001 Czas edycji: 2010-07-12 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Koszulki,Topy,T-shirty (S i M)
1.Biszkoptowo kremowa - rozm. M, ze specjalnym krzywym serkiem, 100% bawełny,nowa,mięciutka w dotyku 2.Jednolita z serkiem - rozm.M, stan bdb, cała czarna, po prostu prosta 3.Pomarańczowy top - rozm.S/M, za drobnostkę, stan bdb 4.Bordowa bluzka RESERVED - stan bdb, rozm.M 5.Pomarańczowa - stan bdb,rozm.M 6.Z króliczkiem - nowa,cuuuudo,mięciutka w dotyku,cienka, napisy z cekinów, rozm.S/M 7.Ze wzorkami - stan bdb, rozm.S
koniec z wizażem ![]() Edytowane przez Kaja001 Czas edycji: 2010-07-04 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Spódnice (raczej M)
1.Jeansowa mini, rozm.M,nowa,z Włoch 2.Jeansowa,z metki xs, ale to typowe M,nowa,z Włoch 3.Jeansowa,nowa,z Włoch,z fajnymi przetarciami 4.Jeansowa mini,nowa,rozm.M,z Włoch DOKŁADKA ! 5.Jeansowa mini rozm.S, cudnaaa! ![]()
koniec z wizażem ![]() Edytowane przez Kaja001 Czas edycji: 2010-08-09 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Torebki
1.8.Skórzany róg - stan bdb, jak nowa 2.Mała,hippie - stan bdb- 3.Mała niebieska - stan bdb- 4.Niebieska,zamszowa - nowa,całkiem pojemna 5.Ze zdobieniami - nowa 6.Pozłacana - nowa,super pojemna, za coś extra ![]() 7.Kremowa,biszkoptowa - na zdjęciach wygnieciona, z połyskiem, ma maaaaaaaaaase kieszonek 8.Skórzany róg - ta sama co na 1 zdjęciu ![]()
koniec z wizażem ![]() Edytowane przez Kaja001 Czas edycji: 2010-07-31 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Inne
1.Pasek czarny z klamrą motyla 2.Pasek srebrny - za coś extra ![]() 3.Pasek czarny szeroki,cienki z dużą klamrą 4.Pasek różowy, klamra chyba nie działa :/ 5.Szczotka z lusterkiem - 2 w 1, nowa, super podręczna 6.Okulary Muchy - z wymiany,stan bdb 7. 40 nowych pocztówek 8.Słomeczki 9.OOkulary OOtwartości - za coś extra ![]() 10.Pokrowiec na telefon NICI
koniec z wizażem ![]() Edytowane przez Kaja001 Czas edycji: 2010-08-10 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Kosmetyki,biżu.,bielizna xD
1.Cienie Misty Flowers - nowe, raz użyty był fioletowy, cudnie się błyszczą na oczkach 2.Trzy małe staniczki 3.Majteczki rozm.S 4.Figi rozm.S/M 5.Kolorowe lakiery - użyte max 3 razy, wymienię tylko na lakiery: krwisto czerwony, czarny, granatowy, ew.przezroczysty. 6.Lakier z wymianki - nowy, kremowo różowy (?) 7. Naszyjnik - dałam za niego 22zł, może służyć za podwójną bransoletkę, cudny, stan idealny 8.Nowe plastry pod oczy - oriflame, nowe, nie otwierane, w środku 2 szt. , nakłada się na 20 min. ,żeby odświeżyć oczy,żeby nie miały takich cieni pod oczami 9.Kolczyki kotki - nowe 10.Kolczyki z gwiazdkami - nowe 11.Dwie wsuwki z cyrkoniami - raz je założyłam ,jednak to nie dla mnie :| 11.Czarne kolczyki i niebieskie - czarne nowe, niebieskie używane Dokładka 15 i 19 lipca: 16.Pianka do włosów - zdjęcie ostatnie, pianka z tesco, mousse, chyba z 400ml ok.3/4 ,troche ciężka, duża ilość, opakowanie przybrudzone, co nie przeszkadza w użytkowaniu (dla zainteresowanych mogę zrobić foto.) 15.Pianka do włosów - nadająca objętość, Schwarzkop, włosy są po niej na prawdę mają objętość, jest świetna, polecam w 100%, została mniej więcej połowa, mam ją z wymiany. Starcza na długo i sporo jej jest, a wcale nie trzeba dużo nakładać na włosy + ładnie pachnie.
koniec z wizażem ![]() Edytowane przez Kaja001 Czas edycji: 2010-08-09 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Różne
1.Dwa szaliki z Włoch - jeszcze z metkami, oryginalnej firmy BON BON, cudnie się prezentują, mam 2 szt. 2.Płyta Furia Futrzaków - nowa, idealna na prezent, hit lat 90, w środku książeczka z tekstami 3.Płyta Eminema - okładka trochę zniszczona, płyta nowiutka, z 4 piosenkami 4.Plecak nike - dałam za niego 90 zł, za coś extra ![]() 5.Zawieszka - za drobnostkę 6.Żelowe bransoletki,pierścionki, i coś do butów - za drobnostkę, nie wiem czy znajdę te rzeczy, bo są gdzieś wciśnięte... 7Nowe, pudełeczko na biżuterię diddle - było drogie, za coś extra ![]()
koniec z wizażem ![]() Edytowane przez Kaja001 Czas edycji: 2010-07-31 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Dokładka
1.Misiek jednorożec - za coś extra ![]() 2.CD bag - czyli skórzany pojemnik na płyty 3.Bluzka z cekinami L - nowa, za coś extra ![]() 4.Bluzka z ciemnymi cekinami - rozm.S, stan bdb Dokładka !!! 5.Torba Diverse - troszkę sprana, w środku 4 kieszenie, bardzo pojemna 6.Sportowy t-shirt - małe m, na s też świetnie leży 7.Top na lato - rozm. M, jest świetny, nowy z metką, idealny na lato, oddam za coś fajnego, bo tani nie był. ![]()
koniec z wizażem ![]() Edytowane przez Kaja001 Czas edycji: 2010-08-03 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
1.Pasek moro - używany,odpadło 1 kółeczko metalowe, co nie przeszkadza w noszeniu, dorzucę drugi pasek moro... rozm.M
Dokładka: !!!NOWE!!! 3.Jeansy Red Star - rozm s/m - dla zainteresowanych 4.Jeansy Disney - s/m - w pasie 38 cm, stan ok.23 cm,dł.92 cm 5.Jeansy z Włoch - s/m - kupione we Włoszech,firmy Red Star ,w pasie 34 cm, stan 27 cm,dł.104,5cm 6.Kuferek - na kosmetyki, biżu.,itd.,nowy, loreal, bardzo pojemny, na lusterku ma jeszcze folię ochronną, tylko i wyłącznie za coś z wish,ewentualnie za coś co mnie powali. Dokładka !!! 7.Rurki - rozm.s/m, na zdjęciach wyszły troche,jak jakieś pogniecione, mam jeszcze dodatkowe zdjęcie przodu dla zainteresowanych, założone 3-4 razy. Edytowane przez Kaja001 Czas edycji: 2010-08-09 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Kurtki i bluzy
1.Czarna bluza - rozm.M, nie wiem czy chcę oddać..., za coś extra ![]() 2.Z REPORTERA - prawie,jak nowa, rozm.M, dałam za nią 100zł 3.Moro - nowa, ciepła, rozm. M, np.na harcerstwo, dł.od pachy 38 cm, dł.rękawa od pachy ok.44,5cm , szer.na płasko 49 cm,ale świetnie leży na M i L 4.Cienka,niebieska - rozm.M, na zdjęciach wygnieciona, stan bdb Dokładka 5.Biały sweterek - na 164 cm wzrostu, stan bdb, założyłam go tylko kilka razy, u dołu wykończony turkusem, jest cudny ![]()
koniec z wizażem ![]() Edytowane przez Kaja001 Czas edycji: 2010-07-31 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
1.Niebieski top L - nowy
2.Różowy top L - nowy 3.Niebieska z kołnierzykiem - rozm.L, szer.49 cm, dł.56 cm, używana,zniszczeń brak 4.Atłasowy top - z Włoch, szer.46 cm,dł.50cm., z boku rozpinana na suwak,rozmiar L,raz założona,kolor czarny, a'la kamizelka 5. Jeansowa spódnica - XL/XXL, 2% elastyny, dł.52 cm, szer.48 cm, używana,zniszczeń brak DOKŁADKA !!!! 6.Bluza z futerkiem - założona 2-3 razy,stan bdb+,mięciutka w dotyku,a puszek puszysty ![]() 7.Bojówki moro - rozm.s,stan bdb+,założone 2-3 razy, są bardzo fajne. 8.Spodnie dresowe FILA ! - fila - oryginalna firma, taka,jak adidas, rozm.s/m (rozciągają się), stan bdb,mało noszone,spodnie 3/4.
koniec z wizażem ![]() Edytowane przez Kaja001 Czas edycji: 2010-08-10 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Dokładka
1.Rajstopki - nowe, z oryginalnym wzorem, rozm.S 2.Koszulka na ramiączkach - rozm.L dł.z ramiączkami 56cm , bez 51 cm , szer.36 cm,używana ,zniszczeń brak 3.Biała spódnica- używana,zniszczeń brak,rozm.XL, dł.55cm, szer.43 cm. Dokładka 4.Turkusowa a'la płucienko z cekinami - cienka,szer. pod pachami 55,5cm ,dł. od pach 42cm (100% cotton) 5.Turkusowa bluzeczka ze zdobieniami - szer.pod pachami 52,5 cm, dł.od pach38,5 cm(100% viscose) Dokładka !!! 6.Torebka z WŁOCH - Pink, nowa, już raz trafiła w nieodpowiednie ręce, mieści A4, nie oddam łatwo ![]()
koniec z wizażem ![]() Edytowane przez Kaja001 Czas edycji: 2010-07-31 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
DOKŁADKA !!!
1.Dresy - s/m,mało chodzone,stan bdb,malutka plamka z tyłu na nogawce, u dołu,praktycznie jej nie widać. 2.Krótkie fioletowe - rozm.s/m,używane,poza tym stan bdb 3.Biała koszulka - t-shirty,s/m,z nadrukiem. 4.Mega rurki - rozm.s,są nowe,jest jedna wada,a mianowicie brak guzika,wbicie go to koszt 2zł u krawca,extra są. 5.Niebieska bluza - rozm.raczej s,założona 2-3 razy,stan bdb+, świetna. Edytowane przez Kaja001 Czas edycji: 2010-08-09 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
1.Farbki do ciała - minimalne zużycie, nie uczulają, zmywalne mydłem i wodą (brak czerwonej)
DOKŁADKA 23 lipca ! ! ! 2.Torba/plecak - JanSport,nowa,jeszcze z metkami ![]() 3.Bluza Deep - stan bdb, małe czarne kropeczki przy wycięciu tzw. serku, widać na zdjęciu,nie rzucają się w oczy, rozm.S/M 4.Szelki do spodni - białe w czarne grochy, jedna nitka wyszła, widać na foto, poza tym stan bdb. ostatnie zdjęcia - nr 2 torba/plecak jansport,nowa,jeszcze z metkami
koniec z wizażem ![]() Edytowane przez Kaja001 Czas edycji: 2010-07-31 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Dokładka
(TE PLUSZAKI MOJE , WCZEŚNIEJSZE SIOSTRY !) 1.Puchatek - stan bdb+ 2.Mały piesek - stan bdb+ 3.Miękki brązowy misiek - stan bdb+ 4.Myszka - stan bdb+ DOKŁADKA !!! 5.Sukienka czarna,wzorzysta - ubrałam ją 1 raz, rozm.M, ale właściwie uniwersalny,bo rozciąga się,jak i ściąga,tak więc spokojnie będzie dobra na s,xs,l,dałam za nią 129zł,za coś mega ![]() 6.Różowa sukienka - również była droga, rozm.także uniwersalny,ale raczej s/m,jest świetna!założona 2-3 razy, stan bdb+ 7.Fioletowy sweterek - troszke ciemniejszy kolor w realu, rozm.s,założony 2-3 razy,stan bdb+,jest super.
koniec z wizażem ![]() Edytowane przez Kaja001 Czas edycji: 2010-08-09 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
2.Dezodorant Hannah Montanta - nowy 4.Żel pod prysznic Adidas - ponad połowa, widać na zdjęciu, cudny zapaszek, nawilża 7.Majteczki rozm.S 8.7 próbek perfum 9.Figi rozm.S/M 11.Lakier z wymianki - nowy, kremowo różowy (?) 5.Szczotka z lusterkiem - 2 w 1, nowa, super podręczna ??????????????????????
![]() |
#18 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za pocztówki, naszyjnik, lakier nowy kremowo rózowy ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
41 miedzy pachami
54 dlugosc 49 rekaw. jest elastyczna! a wymiary spodni? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
zapraszam, jest trochę nowości
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
hej cos u mnie za;
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1278255934 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1278255934 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1278258032 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1278258718
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
ok
![]() za telefonik bym chciała te dwa plecaczki, https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1278255934 i 4.Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów Trzecie lato - dalsza historia Bree,Carmen,Leny i Tibby. nowa i czarną księge sekretów. i myślę, że wyrówna się wartość tych rzeczy z wartością telefonu ![]() pasuje ci taka wymiana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
zrobiłam dokładkę, zapraszam
![]()
![]() |
#26 |
BAN stały
|
oki to dołóż mi
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1278255934 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1278255934 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1278257246 i zależało mi na tym zielonym lakierze, może oddasz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
9.OOkulary OOtwartości
znalazlabys cos? ![]() a staniczek w paseczki jakiego rozmiaru? bylaby mozliwosc jakiejs foteczki na kims? ![]()
Wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post88679013 Edytowane przez dorliss Czas edycji: 2010-07-05 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
tzn. podobają Ci się te dwie rzeczy?
4. wisiorek - krzyż z napisem "GUNS -N- ROSES" 5. wisiorek - krzyżyk https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1258311121 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1258885885 napisz czy o to chodzi, bo nie jestem do końca pewna czy o to ![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1278250426 ??
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
na bucie 37 ale ja nosze 38 i też są dobre
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.