|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Utrzymanie koloru włosów farbowanych-rozjaśnianych
Pani Grażyno - proszę mi pomóc w doborze szamponu pielęgnującego włosy opisane w tytule.
Mam długie, delikatne, ale gęste włosy, które potraktowałam ostatnio balejażem w odcieniach beżowego blondu. Zastanawiam się nad kupnem szmponu loreal vitamino color. Co PAni o tym sądzi? Czy lepsza jest wella? Już miałam i znudziła mi się Po9zdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Utrzymanie koloru włosów farbowanych-rozjaśnianych
nie znam tych kosmetykow i ich dzialania, ale zawsze do utrwalania koloru nalezy uzywac kosmetykow przeznaczonych dla takich wlosw
moze dziewczyny znaja ten szampon?
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bardzo lubię szampon Vitamino Color do włosów cienkich - generalnie w ogóle cenię dosyc profesjonalnego Loreala. Najlepiej sprawia sie przy włosach farbowanych na ciemno, nie płowieją aż tak szybko (a może sobie jeszcze tylko wmawiam
Gosieńko, skoro masz blond balejaż to może warto jakiś szampon do blondu? Ja z natury mam ciemnoblond włosy, często rozjasniałam pasemkami. Przetestowałam bardzo wiele szamponów i odzwywek do blondu, niektore naprawdę nadają świetliste refleksy. Ze swojej strony polecam serię Swarzkopfa Bonacure Blond Pozdrawiam serdecznie
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Ci OLu
Problem w tym ,ze zamierzam dokonać zakupu na allegro(jakaś ekonomiczna wielka butla W salonach fryzjerskich zostawiam bowiem forunę, a kosmetyki są tam bardzo drogie. Dobrze mi się zdawało, że gdzies już słyszałam Twą pozytywną opinię na temat Vitamino Color. Naturalne włoski mam jasnobrązowe, więc chyba zdecyduję się na ten loreal. Choc przyznam, że mam ochotę na ten szampon do włosków blond. Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Drobiazg Gosieńko
Tez widziałam na allegro te gigantyczne butle, chyba przy następnej wypłacie kupię sobie taki szampon i dużą maskę - ceny tych ekonomicznych opakowań są bardzo korzystne A ja Schwarzkopfa kupuję zawsze w sklepie fryzjerskim gdzie mają bardzo fajne rzeczy i nie mogę się oprzeć Buziaki
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Ja też jestem fanka Kerastase, ale na razie fundusze mi troszki ..stopniały..hehe i musze się ratowac czym innym.
Nie mogłam się nigdy przekonać do Loreala - może dlatego, że mój Piotr, w czasach, gdy nosił jeszcze długie włosy, dostał łupieżu po jednym z szamponów tej firmy. Myślę, że nie wszystko tej formy jest takie, hehe Na punkcie włosów mam hopla kompletnego i też mam szafe kosmetyków. Choc, jak mówię, ostAtnio trochę mi pokładów ubyło.. Przynajmniej mam parę profesjonalnych odżywek Kerastase i Welli ;-0 Będe pamiętała o Schwarzkopfie. Dziękuje raz jeszcze. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.