|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których ju¿ nie u¿ywamy. Nie u¿ywasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Poszukiwania s³onika - pomo¿ecie?
NIEAKTUALNE
Pilnie szukam kosmetyków wymienionych poni¿ej - zaznaczonych na czerwono- najpilniej. Je¶li kolor czerwony jest pogrubiony - znaczy, ¿e potrzebujê kosmetyku na wczoraj ![]() W zamian oferujê kosmetyki/ksi±¿ki/ubrania (równie¿ nowe) z w±tków, i nie tylko - chêtnie szperam poza, je¶li mi na czym¶ zale¿y. Tak wiêc je¶li co¶ masz, a nic z moich w±tków Ciê nie interesuje - pisz - mo¿e co¶ znajdê z Twoich pragnieñ ![]() - GRA TABU! - kolczyki z kryszta³ami Swarovskiego Pielêgnacja: Wyszczuplanie: ++ Garnier - ¯el wyszczuplaj±cy z algami ++ Avon - Kuracja liftinguj±ca brzuch i po¶ladki ++ Avon - Krem modeluj±cy sylwetkê - Anew Clinical ++ Vichy - Lipostretch ++ Vichy - Lipometric ++ Ziaja - Rebuild - Mas³o do cia³a - czarne - nowe, zapas W³osy: + Kerastase Biotic - Bio-Recharge, do mieszanych - ka¿da ilo¶c! + Vichy Dercos- £upie¿ suchy + szampony, od¿ywki profesjonalne - najchêtniej mniejsze ilo¶ci na wypróbowanie + suchy szampon, np. klorane Inne: + The Body Shop - Maseczki do twarzy - Blue Corn, z vit C, Tea Tree, Honey&Oak 3w1 scrub mask ++ Clinique - lotion nr 2 - wiêksze ilo¶ci ++ The Body Shop = mas³a do cia³a (nie wszystkie) - najchêtniej z ubytkiem, najchêtniej spróbowa³abym marokañskiej ró¿y + L'oreal - P³yn dwufazowy do demakija¿u oczu Ziaja Pro - ¿el przeciw obrzêkom nóg - kasztanowy > Róznej ma¶ci samoopalacze - do twarzy i cia³a - na spróbowanie (nie balsamy stopniowo opalaj±ce!), chêtnie koloryzuj±cy l'oreal + L'oreal pure zone - tonik do twarzy lub ew. inny z alkoholem ++ Effaclar K - najchêtniej próki ++ Nuxe - suchy olejek - z drobinkami lub bez +krem cosmence hydrasource Makija¿: + Sally Hansen - Wysuszacz do lakieru insta-dry - tylko nowy lub z niewielkim ubytkiem + Podk³ady ró¿nej ma¶ci - najchêtniej próbki, ale mniejsze ilo¶ci te¿ mogê byæ - jasne + Puder sypki - Clinique, Clarins lub inna wy¿sza pó³ka, jasne odcienie, mog± byæ odsypki lub ze sporym ubytkiem - z d³ug± dat± wa¿no¶ci - zapas + Clinique Superfit jasne odcienie- próbki, koñcówki + Dobry, jasny (ale nie bardzo jasny) korektor pod oczy Ksi±¿ki: + Jak ¿yæ z w³a¶cicielem neurotycznego kota + Libba Bray - Mroczny Sekret + T. Canavan - Trylogia Czarny Mag + Uczennica Maga + B³êkitna godzina + Smith Wizje w mroku + Charlaine harris- martwy az do zmroku u martwych w dallas klub martwych Ubrania: > d³ugie tuniki M/L > D³ugie bokserki M/L > getry z koronk± L > legginsy z zipami, guzikami > wzorzyste lub g³adkie rajstopy (czarne, fioletowe, szare) 3/4 > Spódnice - ale nie mini, L, najchêtniej na gumie > Czarne baleriny rozmiar 40 (wk³adka 26 cm) Zapachy - chêtnie odlewki: > Chloe by Chloe ( z kokardk±) > Givenchy - Ange ou demon > Givenchy - Ange ou demon - le secret > Emporio Armani - She Edytowane przez s³onik Czas edycji: 2010-10-01 o 00:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukiwania s³onika - pomo¿ecie?
a jest zafoliowane i nadaje siê na prezencik?
![]() no i torebk± by³abym zainteresowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 403
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana leci do mnie spray The Body shop z witamin± C, z nuxe mam cielisty b³yszczyko balsam do ust pelnowymiarowy nowy i mam 8szy próbeczek Effeclar
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hej ^^ mam sporo rajstop, niestety poza w±tkiem, gdyby Ciê interesowa³y daj mi znaæ. Mogê wymieniæ naprawdê spor± ilo¶æ ^^ wklejê zdjêcia je¶li poprosisz^^ w zamian podobaj± mi siê te rzeczy
Oriflame - Milk&Honey Gold - ¯el pod prysznic Neutrogena - Scrub do stóp - raz u¿yty ++ L'oreal True Match, podk³ad, odcieñ C2 Apricot Ivory, ubytek trudno oceniæ, ale jest minimum 80%, my¶lê, ¿e wiêcej ++ Podk³ad mineralny Bare Escentuals odcieñ Medium, z 2 g pozosta³o mo¿e z 80%?
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hm... wstawiæ Ci zdjêcia tych rajstop?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN sta³y
|
U mnie tuniki i kosmetyki do w³osów.
Kilkana¶cie poza w±tkiem.Nawil¿aj±ce,regen eruj±ce,nie oblepiaj±ce w³osy a wnikaj±ce w strukturê.Odlewki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.