|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Obozy we Francji - zbiorczy
Nie znalazłam podobnego wątku, raczej sprecyzowany o obozach do Cannes z Almaturu, dlatego zakładam ten
![]() Chodzi mi o ogólne informacje na temat Francji, przydatnych informacji dotyczących obozów w tym kraju, co warto wziąć, co zobaczyć itp. Mam nadzieję, że nie było juz takiego wątku. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Obozy we Francji - zbiorczy
a kiedy jedziesz?
---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- a kiedy jedziesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nieistotne kiedy, chcę poznać opinie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Hej wszystkim! Właśnie wróciłyśmy z koleżanką z tego obozu dokładnie 06-15 lipca i mamy Wam dużo do opowiedzenia... Jak ktoś ma jakieś pytania to podaje numer gg 190-56-27
Nigdy nie będę tym kim byłam... Gdzieś na dnie serca wspomnienia są Które na zawsze tam pozostaną.... Zostałam sama z obrazem Twej ślicznej twarzy Która usypia mnie co noc gdy w śnie tule się do Ciebie.... [*] Edytowane przez BuNia025 Czas edycji: 2010-07-20 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.