|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kilka ubran na wymiane :)
Po malych porzadkach w szafie zostalo mi pare rzeczy, ktore chetnie wymienie.
1. Czarna koszulka na ramiaczkach - rozmiar z metki L, ale jest to raczej S/M. Koszulka koronkowa, z przodu z podszewka. Dlugosc od pachy - 41 cm, dlugosc z ramiaczkami - 62 cm, szerokosc pod pachami - 36 cm. Stan bardzo dobry. 2. Czarna bluzka/tunika - przezroczysta z polyskujacymi srebrnymi nitkami. Material rozciagliwy. Dlugosc do polowy uda, szerokosc pod pachami - 42-54 cm. Zalozona 2 razy, stan idealny. 3. Getry czarne, dlugie - grubszy splot bawelniany. Rozmiar jak rajstopowa '3'. Nowe, bez metek, nie byly uzywane. 4. Getry/ocieplacze czarne - grubszy splot. Nowe bez metek, nieuzywane. 5. Podkolanowki kabaretki, biale - zalozone 2 razy. Stan bardzo dobry. Dokladka, 13.07.2010 6. Biustonosz Ava, rozmiar 75D. Push up. Ramiaczka odpinane. Stan bardz dobry. Zawsze prany recznie, jedyna wada to sprana metka i odbarwienie koloru na plastikowych elementach ramiaczek. 7. Apaszka - delikatna, przezroczysta. Tonacja zielono-niebieska. Kwadrat 43x43 cm (tlo dla kolczykow w zdj. 5). 8. Kolczyki - rozowe kuleczki, dl. z biglem ok 3 cm, srednica kulki ok. 1 cm. 9. Kolczyki - kolka srednicy ok. 1 cm, srepbro proby 925. Edytowane przez MalyStworek Czas edycji: 2010-07-15 o 07:16 Powód: Zmiana opisu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilka ubran na wymiane :)
4. Getry/ocieplacze czarne - grubszy splot. Nowe bez metek, nieuzywane. coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hej wiesz co ciężko jest mi stwierdzić bo również je sprzedaję i nie mam ich w domu ale jakbyś mi powiedziała jakie Ci sie podobaja to zrobiłabym jakieśnowe i Ci wysłałą zdjecie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
kolczyki jakie znalazłam na tą chwilę jutro postaram sie jeszcze zrobić kilka par
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
to sie wymień spokojnie ja wyiore cos innego bo juz z inna wizażanką też rozmawiałam o zalotce
![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- i tak sztyfty też gdzieś mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.