|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
szafa lacrymose : 3
Wątek zamknięty, aktualnie kończę z wymiankami, zapewne wrócę za kilka miesięcy : )
Aktualnie przeze mnie poszukiwane: 1. czarna lub brązowa torba mieszcząca a4 z frędzlami 2. torebki Mizensa: Emili, Andi lub Ana –szare za torebki mogę oddać inne torebki spoza wątku albo inne cudeńka ![]() 3. grunge’owe koszule w kratę 4. trampki Converse (37-38,5) 5. botki na jesień i na zimę, emu, uggi, oficerki (ważne, by były proste, klasyczne) 6. buty na platformie szare/cieliste (dł. wkładki 24cm) 7. kurtka/płaszcz na zimę rozm. 38 8. szare zakolanówki, jakieś ciekawe rajstopy ![]() 9. spódniczka na kształt tiulowej tutu (czarna albo szara) 10. duuuże swetry 11. biżuteria złota i srebrna (może być pozłacana i posrebrzana) 12. duże pierścionki i wisiory 13. mufka 14. masło do ust BodyShop, ładnie pachnące balsamy do ciała 15. ubrania w kolorze: szarym, bladoróżowym, beżowym, brązowym, białym, khaki, mięta, kolory ziemi, ubrania i dodatki z futra, dzianiny (najważniejsze, by były ciepłe lub sprawiały takie wrażenie )Proszę o odpisywanie w moim wątku i nie wklejanie linków : ) Śmiało pytać o foty na kimś/dokładne wymiary. legenda: dostępne dokładka rezerwacja/wymienione Enjoy! : 3
The things you own, end up owning you. Edytowane przez lacrymose Czas edycji: 2010-12-12 o 21:21 |
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: szafa lacrymose : 3
1. sukienka New Look, rozm 12 (na 38 ze średnim biustem) stan bdb+, włożona przeze mnie kilka razy. 2. sukienka Warehouse w kolorze b. ciemnego brązu przełamanego fioletem (nie umiem tego inaczej opisać ), rozm. 34/36 (z metki 8, jednak to małe 8 ), stan bdb+, nigdy przeze mnie nie noszona, kupiona w outlecie (metka na górze wycięta), od spodu warstwa tiulu.wszystkie sukienki najlepiej za inne sukienki : )
The things you own, end up owning you. Edytowane przez lacrymose Czas edycji: 2010-11-21 o 13:36 |
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Żółte open toe, rozm. 38, stan bdb-/db+ (zadrapane w kilku miejscach, niewidoczne przy noszeniu) nie ma
2. czekoladowe szpilki Oxy's, rozmiar 39 (dł. wkładki ok. 25,5cm), stan idealny, nie noszone, oddam najchętniej za inne buty, choć można kusić czymś z wishlisty ^^ 3. czekoladowe koturny ze śliczną kokardką, rozm. 3,5 (to gdzieś 36-37), stan bardzo dobry- 4. Botki H&M na małym koturnie, rozm. 38, stan db (zdarte koturny, nie wiem czy szewc coś by z tym zrobił, ale przy użytkowaniu jest to mało widoczne), nie są ocieplane, przed wysłaniem oczywiście wyczyszczę
The things you own, end up owning you. Edytowane przez lacrymose Czas edycji: 2010-11-21 o 13:45 |
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
1. duża torba z Avonu, stalowo-złota, stan bdb, mieści a4
2. mała torebka w kolorze ciemnego brązu, stan db- (zadrapana w kilku miejscach), jak ktoś bardzo chce to zmieści a4 ![]() 3. nie ma 4. torba szmacianka Zuzia Zła, mam z wymiany, guzik doszyty przez poprzednią właścicielkę, mieści a4, stan bdb- 5. torba Tim Burton's The Nightmare Before Christmas, mieści a4, mam do niej dopinany długi pasek, więc można ją przewiesić przez ramię 6. plecaczek skórzany w kolorze ciemnego brązu/wiśni, mieści a4 7. lakierowana torba w kolorze nude, mieści a4, stan celujący
The things you own, end up owning you. Edytowane przez lacrymose Czas edycji: 2010-10-03 o 15:23 |
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
1. koszulka z kotem Cropp, rozm. M, stan db+ (była przeze mnie często noszona, więc materiał już nie ten sam co zaraz po kupieniu...)
2. koszulka w panterkę Denim Co. rozm. M, stan bdb 3. koszulka z wiewiórką NewLook (metka wycięta), rozm. 36/38, stan bdb, za coś fajnego 4. bluzka TOPSHOP w kolorze mięty rozm.10 stan bdb. za coś fajnego 5. bluzka Billabong w bardzo ciekawy wzór, rozm. z metki 4 (dobra na M), stan bdb, nie oddam aż tak łatwo ![]() 6. koszulka odcinana pod biustem w kolorze jasnego różu, przy dekolcie wygląda jak dwuwarstwowa, stan bdb, lubię więc łatwo nie oddam ![]() 7. golfik w granatowo-białe paski Zara, rozm.S, stan bdb (włożony dwa razy) 8. błękitna bluzka przerobiona z sukienki, bufki i gumka w talii, pięknie układa się na sylwetce, bardzo lekka
The things you own, end up owning you. Edytowane przez lacrymose Czas edycji: 2010-11-21 o 13:38 |
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
1. spódnica w pepitkę atmosphere, stan bdb
2. pasek z kokardką, bardzo lubię, nie wiem czy chcę oddać stan bdb[COLOR="Magenta"]3. Dresowa marynarka Troll w kolorze granatowym, rozm. 38, mam z wymiany ale jakoś mało noszę, stan bdb- (normalne ślady użytkowania), zdjęcie zapożyczone od poprzedniej właścicielki (mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko, jeżeli tak to napisz proszę pw i usunę zdjęcie )
The things you own, end up owning you. Edytowane przez lacrymose Czas edycji: 2010-11-21 o 13:54 |
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
1. spodnie Snazee, rozm. 29/32 (były skracane więc pytać o dł. nogawki), stan bdb- (lekko przetarte w kroku) prosta nogawka, baaardzo wygodne
![]() 2. kombinezon do spania Jessica z metki to jakiś duży rozmiar (chyba 14) ale do spania jest super wygodny, rozpinany na dole3. kostium kąpielowy, majtki rozm. M/L, stanik miseczka B/C 4. zostawiam sobie
The things you own, end up owning you. Edytowane przez lacrymose Czas edycji: 2010-10-10 o 20:03 |
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkie kosmetyki są firmy Avon i są nowe (tylko cienie zostały raz przetestowane) kosmetyki wymienię raczej na ciuszki
![]() 1. szminka Mega Impact „Potęga koloru” odcień fuchsia fun 2. nie ma 3. nie ma 4. nie ma 5. nie ma 6. Precyzyjny ołówek do kresek Jillian Dempsey (z jednej strony ma ołówek, z drugiej gąbeczkę do rozcierania) odcień Plum 7. nie ma 8. Krem na dzień „Witalność natury” SPF 20 9. Nawilżający krem na noc „Witalność natury” 10. kolczyki, nie są złote, nie noszone 12. futerko Japan Style w kolorze szarym, rozmiar 36/38, stan bdb (mam z wymiany, jednak ani razu nie włożyłam)
The things you own, end up owning you. Edytowane przez lacrymose Czas edycji: 2010-11-21 o 13:40 |
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
cos za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1279384863 ?? czarna czy granatowa?
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za 1. sukienka Fishbone, nietrafiony prezent, rozmiar L (pasuje na M). raz włożyłam i ubrudziłam pudrem, plamka nie jest duża, próbowałam wyszorować i się nie udało. Dla zainteresowanych foto?????
moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=437386 |
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za :
1. sukienka Fishbone, nietrafiony prezent, rozmiar L (pasuje na M). |
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za: mała torebeczka w kolorze granatowym Reserved ?
|
|
#17 |
|
BAN stały
|
Znajdziesz coś u mnie za:
2. sukienka New Look, rozm 12 (na 38 ze średnim biustem) stan bdb+, włożona przeze mnie kilka razy. 2. legginsy lateksowe, rozm. M (rozciągają się do większych), stan db+ U mnie staniki 60-65 G Edytowane przez nerola Czas edycji: 2010-07-17 o 19:54 |
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za
1. sukienka Fishbone, nietrafiony prezent, rozmiar L (pasuje na M). raz włożyłam i ubrudziłam pudrem, plamka nie jest duża, próbowałam wyszorować i się nie udało. Dla zainteresowanych foto. lub 3. sukienka w b. ciemnego brązu przełamanego fioletem (nie umiem tego inaczej opisać ), rozm. 34, stan bdb+, nigdy przeze mnie nie noszona, nie posiada metek, od spodu warstwa tiulu. najlepiej za inną sukienkę. ??
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za
1. duża torba z Avonu, stalowo-złota, stan bdb, mieści a4 ?
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Znalazłabyś coś u mnie za
3. sukienka w b. ciemnego brązu przełamanego fioletem (nie umiem tego inaczej opisać ), rozm. 34, stan bdb+, nigdy przeze mnie nie noszona, nie posiada metek, od spodu warstwa tiulu. najlepiej za inną sukienkę. 3. czekoladowe koturny ze śliczną kokardką, rozm. 3,5 (to gdzieś 36-37), stan bardzo dobry- ![]()
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
oddam wiele za buty
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1279385255 i poza tym http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1279386796 |
|
|
|
#27 |
|
BAN stały
|
moze cos u mnie za : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1279384623
jesli nic Ci nie odpowiada to napisz co bys chciala bardzo mi na niej zalezy ![]() ![]() :pro si:![]()
|
|
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
Szara bluzeczka to rozmiar M, a ta z atmo z kokardą z metki to rozmiar 46 niby, ale ja nosze M i jest ładnie dopasowana tylko z biustu mi zjeżdża, wydaje mi się,że osoba z większym biustem będzie wyglądać w niej idealnie
)
|
#30 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.

)