|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
wiem że to nie jest pytanie do fryzjera ale...
Kochani wiem że to nie jest pytanie do fryzjera ale czy zna ktoś jakiś domowy sposób na wyleczenie delikatnej anemii. Oczywiście byłam u lekarza biorę zalecone witaminy ale słyszałam ze anemię mozna wyleczyć właśnie takimi domowymi sposobami. Błagam jeśli ktoś zna jakis dobry sposób to napszcie, bo m.in. chyba z tego powodu wypadaja mi włosy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: wiem że to nie jest pytanie do fryzjera ale...
Droga Juti! Nie ma takich domowych metod! to szalenie niebezpieczne. Poza tym nie wiemy nawet z jakiego POWODU masz anemię! niedobór wit. B12? kwasu foliowego? czy może żelaza? TYLKO lekarz to wie, TYLKO on może przepisać Ci lekarstwa. Jedyne co mogłabyś zrobić na własną rękę, to ziołolecznictwo (herbatki z mniszka lekarskiego, liści pokrzywy) ALE i tak Ci tego nie polecam bez konsultacji z Twoim lekarzem. "Niedokrwistość jest poważną chorobą i w jej leczeniu nie powinno się stosować metod alternatywnych. Samoleczenie w tym przypadku jest potencjalnie niebezpieczne." (Rodzinna Encyklopedia Zdrowia, Reader's Digest)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Re: wiem że to nie jest pytanie do fryzjera ale...
absulutnie wnie wolno sie leczyc samemu, mam nadzieje ze skonsultowalas to zlekarzem
natomiast nie zaszkodzi wspomaganie naturalnymi metodami, np szpinak, sok z burakow kiszonych, watrobka niedosmazonatzn taka lekko przypieczona, krwista, brokuły,
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.