|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szukam linerów MAC i Bobbi Brown-w zamian MAC Liberty, To The Beach, Dior,Chanel,YSL
Szukam
![]() -MAC Fluidline Eyeliner Gel -Bobbi Brown Long Wear Gel Eyeliner Kolory granat, zieleń i czekolada. Za czerń dziękuję ![]() -Dior 5tki Iridescent : Crush Glow, Ready to Glow, Graphic Lights, Electric Lights W zamian mogę oddać rzeczy z listy albo poszukać innych kosmetyków z jakimi mogłabym się rozstać. 1. MAC Beauty Powder z Liberty of London, odcień Shell Pearl, 10 g, nietestowany z kartonikiem 2. MAC Lustre Drop, Kolekcja To The Beach, Odcień Sun Rush Idą do Wizażanki Aneta za cienie Dior 3. YSL Singuilier, czarna, nowa, kupiona w Czerwcu, 4. Dior Diorskin Nude Powder, 020, jasny beż, neutralny, ubytek 15%(!), kupiony w styczniu, ważny 24 miesiące od daty otwarcia 5. Clinique Superfit Make Up, podkład matujący dla przeciętnie jasnej cery 17 Cream, pozostało 30% z 30 ml więc niedużo, otwarty w marcu, ważny 24 miesiące od otwarcia. 6. Dior Diorsnow Lotion White Reveal Tonik Wybielający i Rozjaśniający Przebarwienia, 15 ml, próbka dołączona do zakupów, nieotwierana. 7. Chanel Les 4 Ombres , zestaw kolorów Mystic Eyes, kupiony w październiku 2009, ubytek oceniam na 25% cienia brązowego, kawowego i srebrnego i 15 % jasno-różowego. 8. Chanel Lumieres Facettes, Plein Soleil, kupione w grudniu, zużycie max 1%, testowane raz. 9.Biotherm, Light! Aquaradiance, podkład nawiżajacy dla cer mieszanych, słabo kryjący, deliktny, odcień, 410, testowany raz, ważny 12 miesięcy od daty otwarcia czyli od maja. Swoje kosmetyki traktuję dobrze- trzymam w chłodnych miejscach, czytam daty ważności. Tego samego oczekuję ![]() KOsmetyki chciałabym wymienić na rzeczy z listy. Oczywiście chętnie rozważę inne propozycje poza -ubraniami i biżuterią -kosmetykami Inglot, Oriflame, Avon -kosetykami z limitowanych edycji sprzed kilku lat ponieważ nie zdążyłabym ich zużyć -kosmetykami drogeryjnymi - swoje kosmetyki chciałabym wymienić w podobnym przedziale cenowym. ![]() Edytowane przez halilah Czas edycji: 2010-07-19 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam linerów MAC i Bobbi Brown-w zamian MAC Liberty, To The Beach, Dior,Chan
HEY!
podoba mi sie YSL Singuilier i cienie chanel ![]() zapraszam do mnie
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Szukam linerów MAC i Bobbi Brown-w zamian MAC Liberty, To The Beach, Dior,Chan
Cytat:
![]() btw: w watku mam jeszcze puder rozswietlajaco-brazujacy MACa. Nie wiem czy widzialas ![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-07-19 o 11:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja też poszukam swatcha tego MAC'a. Tendre Aurore już sprawdziłam, bardzo delikatny chyba jako rozświetlacz bardziej niż róż, ale piękny jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Są
![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Jeszcze kilka rzeczy
Lancome Chris Benz for Lancome, odcień Chris & Tell, testowana raz, wklejam swatch (z zagranicznego blogu bo nie była dostępna w PL), z kartonikiem. Ralph Lauren Glamourous Daylight, 50 ml z kartonikiem Dior Midnight Poison EDP, 30 ml, testowane raz Lancome Maqnifique EDP, 75 ml, nowe z kartonikiem Clarins Gelee Eclat du Jour, krem - żel, nowy, nieotwierany 30 ml, tylko za coś wyjątkowego, bo to moja podstawa pielęgnacji i ulubiony krem ![]() Chanel Aqalumiere Gloss, 78, bardzo ładna "wodna" czerwień malinowa, nowy i nieużywany
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hej, podoba mi sie
MAC Beauty Powder z Liberty of London, odcień Shell Pearl, 10 g, nietestowany z kartonikiem Znajdziesz cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;20775973]Jeszcze Poison mi sie podoba
![]() ![]() ![]() Tak pomyslałam ![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Do moich oczu ten kolor raczej nie bardzo- zieleń, granat, czekolada.
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem
![]() To gdybys nie wymienila Shella, a byla zainteresowana Guerlainowym rozem tendre aurore, to zapraszam, do mnie, mam go poza watkiem z ubytkiem chyba ok. 10-20% ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() EDIT: jescze mi sie przypomnialo,ze mam na wydaniu taki roz guerlain, raz mazniety pedzlem, w kartoniku https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-policzkow.htm kolor sun light 01 Edytowane przez m-habibi Czas edycji: 2010-07-19 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie kilka mazidelek ale pierw wole spytac czy Ty cos u mnie wynajdziesz bo nic z Twoich poszukiwanych nie mam
![]() o tu -----> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=447983 Edit... interesuja mnie cienie chanel plein solei i tusz ysl. Edytowane przez thelila Czas edycji: 2010-07-19 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
a czego szukasz za Midnight Poisona? masz jakas zapachowa wishliste? mam co nieco na watku i toche zapachow spod lady
![]()
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Ja dziekuje za potencjalna wymiane. Nie lubie byc ignorowana. Zalozylas nowy watek, ale na moj post juz nie odpisalas.
Powodzenia w dalszych wymianach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.