|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Muszmiecie fanki ;-)
NIEAKTUALNE
Heja Takie oto sobie umarzyłam "muszmiecie" ![]() KOLOROWE P2 Big Drama! mascara Pupa, Pupalash Mascara Energizer (Tusz przyspieszający wzrost rzęs) Max Factor Xperience Volumizing MAC Plush Lash BB Cream: Missha PerfectCover, Hanskin Skin Control BB Cream Bioderma puder w kompakcie, odcień jasny Paese cienie trójki Nyx paletka Bohemian Rhapsody cienie Urban Decay Delia brązowa do brwi / Virtual Joko do brwi Manhattan Clearface Compact Cream Pierre Rene biała kredka do powiek Avon żelowa kredka SuperShock Catrice Smoothing Base Coat Catrice French Whitener lakiery Orly, Catrice ![]() Essie Coat Azure ![]() Bell Fashion Color (302, 304, 310, 311, 503, 540, 541) ![]() PACHNĄCE Dior Dune Kenzo Amour EDP V&R Flowerbomb EDP i EDT Ginestet Botrytis Lutens Un Bois Vanille Lolita L PIELĘGNACYJNE Isis Pharma Ruboril SPF 50+ (nawet próbka) Yves Rocher, Culture Bio, krem na dobry dzień Yves Rocher, Culture Bio, krem na dobranoc Yves Rocher, Culture Bio, serum rewitalizujące Neostrata Bionic Face Cream 12% PHA ![]() Neutrogena odżywcza emulsja do skóry bardzo suchej w pompce Neutrogena Everyday repair body lotion w tubie Balm Balm Serum Balm Balm balsam z zieloną herbatą Dax Perfecta Oczyszczanie MINERALNE LaurEss: Radiant i Soft Gold, Innocent, Sweet Pea, Sand Dune, Cheers, Satisfied, Sundance, Classic, Adore, Sun Sheen, Serendipity, Effervescent, Angelic, Simplicity, Pixie, Unforgettable, Sweet Nothing Lumiere: różowe pędzle Silk Naturals: Angel, Petal, Wink, Nudge Blusche: Caramel Coretto, Cappuccino (formuła Full coverage), Babydoll, Cotton Candy, Sunset, Mist, Amaretto EDM: cardamom, swing set, parasail Pixie Cosmetics: Cameo, Blossom, Marigold (poziom 2 i 3, formuła Natural, Cover de Luxe), Prime Me, Matt&Smooth INNE Schwarzkopf Professional Osis+ Thrill Fibre Gum guma do stylizacji włosów UBRANIOWE wąskie biodrówki bootcut do pracy, stan max. 19 cm wrangler megan, wrangler iris 26/32 żakiet pasujący i do pracy, i do dżinsów, roz. 34 brązowa/fioletowa/czarna skórzana torebka z tych większych
(o.o ) (> < ) Edytowane przez fanka_fiorda Czas edycji: 2011-04-26 o 17:33 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Muszmiecie fanki ;-)
u mnie tusz Loreal z Twojej listy
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Avene Sun spray SPF 50+, mogę się podzielić, bo mam pół butli
![]() a co to takiego? |
|
|
|
|
#5 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zainteresowana?
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
a jaką ważność ma?oddasz w oryginalnej butli?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Ważność się kończy we wrześniu (otworzyłam we wrześniu zeszłego roku, a na butelce jest znaczek 12M). Butlę wolałabym zachować dla siebie
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
to ja podziekuje,ale gdybyś miała coś z mojej listy(zaktualizowałam)lub dokładkę to daj znać,proszę
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Burberry Summer 2009 EDT 90/100ml
COŚ W ZAMIAN? Z TWOJEJ WISH MAM: nowy żakiet czarny rozmiar 34 Załącznik 3273632Załącznik 3273633Załącznik 3273634 spodnie- w stanie bardzo dobrym- proste nogawki fajnie się układają (na zdjęciu pogniecione i nie widać dokładnie ich fasonu) Załącznik 3273635Załącznik 3273636Załącznik 3273637
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-08-27 o 21:20 |
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Majka, dzięki.
Żakiet Spodnie - jaki skład materiału i jakie wymiary tych spodni? Stan, pas, w udzie, dół nogawki?
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Nadal poszukujesz shiseido? Mam do oddania
![]() Mój wątek -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=474054
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co byś chciała?
|
|
|
|
#14 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Clinique mam poza wątkiem, ale to jest róż 'maczek' 02 posy, troszkę ukruszony w jednym rogu, zużycie to jakieś 20%
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.