|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
fryzura z reklamy
Hej dziewczyny
![]() Zawsze mi pomagałyście (zresztą jak wszystkim ![]() Chodzi mi o zdjęcia fryzur gdzie przedziałek jest na boku a wszystkie włosy są uniesione i zaczesane na jedną stronę, natomiast po drugiej stronie włosy są zaczesane do tyłu. I co ważne- ta fryzura jest bez grzywki na czole. Z opisu chyba trudno zrozumieć o co mi chodzi ![]() tak więc wklejam link do reklamy, w której jedna dziewczyna ma właśnie taką fryzurę. Niestety, nie jest ona zbyt widoczna i w tym cały problem- bo potrzebuję jakiś wyraźnych zdjęć ![]() http://www.youtube.com/watch?v=R7zaD7C5xEM 0:05 Z góry dziękuję za każdą odpowiedź ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: fryzura z reklamy
to żadna fruzura poprostu dziweczyna zarzuciła do tyłu swoimi wlosami (często powtarzany powrzechnie gest) a potem dała ja na bok ot cała sztuka :P
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Tak naturalnie rozwianych włosów to raczej nie uzyskasz ale coś podobnego można.
1.Kup sobie mocny lakier 2. Zrób przedziałek z boku głowy przy czym niezbyt długi by włosy z czubka głowy zaczesać do tyłu. 2. Pasmo po paśmie wytapiruj mocno włosy 3. Sczesuj je delikatnie (najlepiej szczotką z naturalnym włosiem) tak, by je ułożyć od przedziałków kierując sie skośnie ku tyłowi 4. włosy po stronie przedziałka gdzie będzie ich mniej mogą niestety spadać na ramiona więc dodatkowo można je upiąć wsuwką na koniec utrwalić dodatkowo lakierem.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Tu masz zdjęcia.
Te włosy po prostu są zarzucone na jeden bok Dodałam też z wygolonym bokiem. :P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.