|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybko za sukienki! ❀ COTYNATO
Sliczna tuniczka.
Zabralam kuzynce Jednak okazuje się że nie wchodzę w cyckach ;(Założona raz . Na moje oko S-ka. Albo małe M. Nie wiem jaka firma. Suwak. szara góra dół dwuwarstwowy. Za coś ekstra. sprzedana Nietoperz sweterkowy w pręgi Gina Tricot. M-ka ,stab bdb ma tylko małą plamkę na dolnym ściągaczu Ale myślę że łatwo zejdzie. Nie oddam łatwo. Biały golfik chyba h&m mięciutki w dotyku m-ka golfik Koszula z żabotem. Żabot z koronką perlowe guziczki , bufki. cudna s/ m/ może naciągnie się do L stan bdb po nie noszona tylko przymierzana. BRAK ! Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-07-31 o 15:11 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Tunika / sukienka Gina tricot.
Z metki M. Wielkie bufiaste rękawy. Cudna. Kolor szary , stab bdb- Noszona sporadycznie. Ładnie wygląda z paskiem . Bez też sprzedanaZa coś extra NOWA bokserka Reserved Z metki L dłuższa , long tunika, może nawet jako sukienka ? Z papierową metką. Sukienka czerwona . Stan bdb- w kwiatki. bez ramiączek. Bardzo ładnie podkreśla figurę. Na górze kokarka. Biała klasyczna koszula . xs/s ze ściągaczem w pasie. Biała z guziczkami na mankiecie i wzdłuż. Szara bluza z kapturem w kratkę. Chyba berska z tego co pamietam. xs.s stan db Zielona bluza Top Shop xs/s kolor jak na zdjęciach , tu wyszedł blado trochę jakby sprany w rzeczywistosci ładniejeszy i zywszy. Bokserka w paski H&M stan db+ ma dwie plamki. Spodnie Oasos Xs/s Czanre klasyczne , lekko rozszerzane idealne do biura. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-07-31 o 15:10 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
BRAK body
Sweterek h&M z golfem H&M chyba L-ka w każdym razie na taką wygląda Lejący się golfik , można różnie układać. stab bdb-- Śliczny cukierkowy róż. Różowe legginsy. Wpadają w pomarańcz , rozmiar L Koronkowe, cudne. Miałam farbować na czarno , ale się rozmyśliłam Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-07-29 o 12:17 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dłuższy sweter h&M
na guziczki. Z metki h&m young wiec rozmiar niby mały. Ja nosiłam jak byłam w rozmiarze s/m i sięgał do połowy pupy przy 176. stan bdb-- Żółty sweterek long można nosić też jako sukienkę. Z dużym lejącym golfem. Stan bdb. s/m Narzutka Vero Moda M-ka Czarna ładna , klasyczna. Asymetryczna. bdb. Biały długi kardigan. Atmosphere L-ka na oko , chociaż M też ok. bdb-- Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-07-29 o 12:17 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienka Atmo.
z metki 40 , deseń w panterkę/ Stan bdb- , kolor szary , krój bombka. Kieszonki. Zdjęcie pożyczyłam od sprzedawcy ![]() BRAK golfika Koszula w groszki Cherokee Stan bdb , granatowa w białe groszki zdobiona w okolicach dekoltu , lekkie bufki zapinana na guziczki , kołnierzyk. Boska. Bluzka w łączkę i gwiazdki Top Shop Kolor różowy , stan bdb-- cieawe ramiączka i układ z tyłu. Sweterek Fat face L XL stan bdb, pomaranczka wpadająca w czerwien na guziczki , wciecie w talii ,kieszonki. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-07-29 o 12:16 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Nietoperzo-tuniko-sukienka.
H&M rozmiar z metki L. Można nosić jako nietoperz, jako tulipan i jeszcze w innych wymyslonych kombinacjach ![]() stan db+ kolor zielony , bez paska. Bluzka w kwiatki Wiązana na szyję z koronką przy dekolcie. MCM rozmiar niby Xl , ale jak dla mnie M bardzo elastyczne naciągnie się do L XL stan db+ ma jakąś małą dziurkę albo dwie. Nie będę wybrzydzała. Bombka fioletowa z kokardką. Bluzka , noszona dwa razy. lekko się zmechaciła od prania , praktycznie niewidocznie. s/m , naciągnie się do L Różowa z haftem. wiązana na szyję Rozmiar na oko M Tunika z koronkową górą. xs/s/ Stan db++ Nie będę bardzo wybrzydzała. Czarna elastyczna Bardzo sexowna bluzeczka ze srebrnym elementem na dole wyszczupla i podkreśla ładnie figurę. xs/s Brązowa bokserka w pręgi Awear s/m stan db+++ nie będę wybrzydzać atmo bokserka M-ka stan db++\ nie będę wybrzydzać Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-07-25 o 17:32 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Tunika - sukienka nietoperz.
Biała atmosphere rozmiar m/l stan db+ ponieważ jest plamka ale jako że jest to materiał biały łatwo da się odplamić . Na dole ściągacz, bez paska. Fioletowa sukienka firma dla zainteresowanych rozmiar L/Xl stan bdb- dłuższa regulowana z boku na paseczki tak że może być i na mniejsze rozmiary ![]() Torebeczka. Nowa nie noszona ale coś się na nią wylalo, trzeba wyprać ale ciągle nie mam czasu/ Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-07-31 o 10:19 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Bokserka z cekinami.
Stan NOWA rozmiar M firma rich and famous kolor czarny . Chwilowo brak Czarna elegancka satynowa kamizelka. s/m firma chyba only. stan bdb. Czarne body Bruno banani stan db++ trochę się przykurzyło bo większość czasu przeleżało w szafie. Z metki 38 , ale to takie bardziej 36 ![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-07-31 o 10:20 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Kosmetyki i biżuteria ( nie ma kolczyków konieczynek i nutek) + chusta floral.
Little Black dress za coś fajnego. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-07-25 o 17:33 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Dorzucam ( 25.07)
Spódniczka only różówa M-ka , stab bdb-- Bokserka długa NOwa reserved L-ka biało-kremowa Spódniczka w paski h&M można nosić do białej bokserki jak z wysokim stanem. Bdb- Czapka z new yorkera. Bdb- czarna. Biały kardigan na haftki Basic , L-ka z kieszonkami i ściągaczami. bdb- Czerwony grzybek Stan db+ , kolor czerwony, cieplejszy Długi rękaw , praktyczny M/L Spódniczka z motywem floral Terranova s/m , krótka dziewczęca , śliczna Top shop biała , fakturowana elastyczna , na gumce M-ka nie będę wybrzydzać . Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-07-26 o 01:06 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam.
Zanim napiszesz zapoznaj się z 1 postem ! |
|
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie za:
1.Tunika - sukienka nietoperz. 2.Tunika / sukienka Gina tricot. 3.Spodnie zakupione w cubusie jakiś czas temu. Są przed kolano, styl lekko destroyed. Kosztowały 89 zł, zalożone kilka razy . Z metki M. z tyłu mały haft, oszycia z panterki. Cudo. (poprzedni wątek) Mam szorty i buty Edytowane przez redo92 Czas edycji: 2010-07-23 o 19:08 |
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny prosze czytajcie pierwszy post. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za cekinową bokserkę i balsam do ciała Avon?
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
hej
coś za te tuniczkę :"Sliczna tuniczka. Zabralam kuzynce Jednak okazuje się że nie wchodzę w cyckach ;(Założona raz . Na moje oko S-ka. Albo małe M." |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
czy spódniczki rowniez Cie beda interesowac? Mam w rozmiarze 38 spódnicę, Camaieu, w fioletowy wzorek tak jakby kwiatowy, rozłozystą, jest u mnie w watku.
jakby co to zainteresowana bylabym Twoja szara M z bufkami lub bokserka z cekinami. pozdrawiam |
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
proszę z vero mody
w rzeczywistości sie tak nie świeci, jest matowa zdjecia to efekt lampy błyskowej. Jeśli byś się zdecydowała, to te body moim zdaniem, trochę za mało jak za sukienkę
|
|
#23 |
|
BAN stały
|
To jak? Jeśli nic to odpisz u mnie, że nic
---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- A co powiesz na szorty za spodenki? |
|
|
|
|
#24 |
|
Przyczajenie
|
coś za body, sukienkę w panterkę i chustę floral??
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=451082 <- moja wymiankowa strona. Edytowane przez Unknownn Czas edycji: 2010-07-23 o 20:09 Powód: bo! |
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
Dłuższy sweter h&M
na guziczki. Z metki h&m young wiec rozmiar niby mały. Ja nosiłam jak byłam w rozmiarze s/m i sięgał do połowy pupy przy 176. stan bdb-- moze cos u mnie? ![]()
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za odpowiedź
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.

Jednak okazuje się że nie wchodzę w cyckach ;(