|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
kilku rzecz. może masz?
1. Sukienek codziennych, rozm. 38, ew. 40
2. Bikini, rozm. 40, stanik jakieś min.C, ew. L-nowego 3. Granatowych rurek, dł. od kroku min 80cm, zewnątrz ok 100, na osobę 176cm. Rozm. 29/34, 40, L 4. Czarnych balerin, rozm. 40 5. Perfum-jak zawsze, tylko wysoko-półkowe, nie muszą być pełne-oczywiście, dziękuję za wszelkie Avony, Coty, YR, Ori itd., próbek też nie potrzebuję, raczej w oryginalnej butelce, chyba, że będzie mi zależeć, to wtedy może zdecyduję się na odlewkę ![]() 6. Granatowych jeanso-podobnych legów, raczej grubszych, rozm. 40. Ciuchów w rozm. 38-40 [M/L] Torebek, ale tylko takich, które wpadną mi w oko ![]() Od razu rzuć okiem u mnie, czy coś by Ci się spodobało ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=451354
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: kilku rzecz. może masz?
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kilku rzecz. może masz?
u mnie bikini
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.