|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
sposób na grzywkę
myslę o zrobieniu sobie grzywki ale takiej klasycznej a nie na bok (taką własnie mam), mam tylko pewne obawy ze pozniej bedzie sie rozdwajać i szybko sie przetłuści. Może macie wiec jakies na to sposoby, aha no i jak ukladać..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: sposób na grzywkę
Hej ! Ja taka wlasnie mam, gesta, prosta. Uklada sie praktycznie sama (jak myje buzie to zakladam opaske i jak sciagam mam fajna puszysta grzywke
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ja tez mam taka-ale jak jest choc troszke wilgotno to wykreca sie tak glupiooo...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja znowu mam grzywkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A ja mam troche inne pytanie.. Czy grzywka nadaje sie mianowicie tylko i wyłacznie dla osób z wysokim czołem? Bowiem moja siostrzenica mnie zanudza żebym poszła ja zapisac do salonu fryzjerskiego własnie na zrobienie grzywki, a na mój gust to Nula ma niskie czoło i wydaje mi sie że nie doda jej ta cała grzywka urody... A co Wy na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
To chyba tez zalezy od kszatłtu twarzy i czoła. Ja mam właśnie pociągła i wysokie czoło, właśnie mi dizisja wszyscy mówili-że moje czoło jest idealne do grzywki. Widizałam osoby z grzywką, które miały niskie czoło i rónie wyglądały-jedne lepiej, drugie gorzej. Podobno takaciężka, prosta grzywka jest najlepsza dla osób o bardzo regularnych rysach i raczej delikatnych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cosmopolitanka napisał(a):
> A ja mam troche inne pytanie.. Czy grzywka nadaje sie mianowicie tylko i wyłacznie dla osób z wysokim czołem? Bowiem moja siostrzenica mnie zanudza żebym poszła ja zapisac do salonu fryzjerskiego własnie na zrobienie grzywki, a na mój gust to Nula ma niskie czoło i wydaje mi sie że nie doda jej ta cała grzywka urody... A co Wy na to? Chyba jedyną metodą zamaskowania malutkiego czoła jest właśnie zrobienie grzywki.. tylko takiej zaczynającej się dość wysoko - wtedy nikt nie wie czy czoło jest niskie czy wysokie. Kwestia cięcia ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.