![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Bluzki, spodnie, sukienki, stroje kąpielowe, torebki!! :)![]() ![]() ![]() ![]() mam na wymianę bardzo dużo ciuszków w różnych rozmiarach, najchętniej wymienię się za ciuszki z mojej wish listy Chętnie wymienię się za: 1) strój kąpielowy z push up , czarny dół, góra w jasnym kolorze 2)letnią sukienkę z szerokimi ramiączkami 3)plastikowe bransoletki w różnych kolorkach (najlepiej chaber, fiolet, czerń), mogą być z motywem kwiatowym bądź jednolite 4) buciki rozmiarze 39, 40 - rzadziej, jak jest zaniżona numeracja ![]() najlepiej balerinki, albo na obcasie ale typu słupek,nie szpilki!! 5) spódniczki do kolan w ksztalcie trapezu, materiałowe rozmiar M, (40x2 w pasie), tylko nie jeansowe! 6) nowe rajstopki, z ciekawymi wzorkami 7) NOWĄ koronkową bieliznę 8) spinki do długich włosów, jeśli macie coś sprawdzonego to chętnie podłapię od Was, bo juz nie wiem co z wloskami robic ;-) 9)ciekawe łańcuchy na szyję, ogólnie za ciuekawą biżuterię wszelkiego rodzaju ciekawe dla mnie dodatki będą również rozpatrzone ![]() 10) płaszczyk na jesień rozmiar M najlepiej chabrowy, czarny lub ciemny szary ![]() ![]() 11) spodnie ciemny jeans! w pasie 2x 40cm, dlugość ok 100cm 12) czarne spodnie w tych samych wymiarach co podalam wyzej ![]() 13) żakieciki różnego rodzaju (nie bardzo eleganckie) takie do jeansow ![]() 14) jakieś sexy koszule nocne , bądź komplety do spania, najlepiej z koronką, na biust 75 B ![]() 15) ramoneski !!!!!!!16) kardiany rozmiaru M lub duże S w różnych kolorkach - na masową skalę, UWIELBIAM! ![]() mogą być ala bolerka ![]() ![]() 17) ciekawe bluzeczki, rozmiar M trudno napisać konkretnie, muszą mnnie oczarować ![]() 18) eleganckie sukieneczki do kolanka, które można ubrać z białą bluzką i paseczkiem ![]() 19) białe bluzeczki, tez uwielbiam i kolekcjonuje ![]() !!!!!!!20) różne komplety np. beżowy typu żakiet + spódniczka w żadnym wypadku spodnie! ![]() ![]() A więc zapraszam do buszowania ![]() Postaram się wszystko ułożyć kategoriami ![]() 1 wątek stroje kąpielowe: 1,2 )strój prawie nowy z usztywnianą miseczką 3) strój adidas 4) strój z numerkami Edytowane przez Sylwia_232 Czas edycji: 2010-07-27 o 00:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Bluzki, spodnie, sukienki, stroje kąpielowe, torebki!! :)
TOREBKI
1) Czerwona NOWA torebka Oriflame jeszcze gdzie niegdzie folia ![]() 2) czarna eleganka torebka ORIFLAME nowa! 3) fioletowa torebka Taily Weil 4,5) Biała torebka worek ![]() ![]() 6) Fioletowa torebka słynna u gwiazd ![]() ![]() 7,8) czarna duża torebka worek używana 9) mała sztyna torebeczka, bardzo elegancka 10) zielono brązowa torebka w krateczkę, oddam za coś ekstra ![]() Edytowane przez Sylwia_232 Czas edycji: 2010-07-29 o 00:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
BLUZECZKI, topy, koszule itp.
1) Biała bluzeczka w kwiaty, fajny dekolt ![]() 2) Fioletowa bluzeczka PRINCIPLES z koronką przy dekolcie, ekstra efekt rozmiar S 3) Brązowy top z koralikami , idealny na lato, rozmiar S,M 4,5) koronkowa bluzeczka czarna ![]() ![]() 6) musztardowa bluzeczka z dlugim rękawkiem rozmias XS,S 7) niebieks abluzeczka z żabocikiem , bardzo wygodna! rozmiar S,M 8) Biała, elegancka bluzeczka parę razy założona rozmiar M 9) Biała bluzeczka, zakladana na lrzyż przy szyi, fajny efekt ![]() 10) różowa ,sportowa bluzeczka BIG STAR! rozmiar S Edytowane przez Sylwia_232 Czas edycji: 2010-07-25 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
c.d bluzeczek
11) Bluzeczka w paski rozmiar S 12) Elegancka fioletowa bluzeka rozmiar S,M 13) Bolerko niebieskie rozmiar S 14) czerwony top, bardzo fajnie ozdobiony rozmiar XS,S 15) Biała bluzeczka haftowana , mozla regulować z boku rozmia XS/S 16) fioletowa mgiełka, Rozmiar XL, ale pasuje na S,M,L,XL uniwersalna ODDAM ZA COŚ MEGA! mojej wish 17) żółta koronkowa bokserka, za cos ekstra! rozmiar S 18,19) fioletowa romantyczna bluzeczka koronkowa rozmiar S,M 20) bolerko ażurkowe rozmiar M, L (nie wiem czy sie wymienie) ![]() Edytowane przez Sylwia_232 Czas edycji: 2010-07-25 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
bluzeczki c.d
21) zielona (morska) bluzeczka rozmiar S, M 22,23) żółta bluzeczka z koronkowym motylem na plecach za coś ekstra! rozmiar S 24) niebieski top, rozmiar XXS,XS,S 25)Czarny topik na ramiączkach! rozmiar S, fajnie się ukalda na ciele 26) zielona mgiłka mozna odslonic ramiona, bardzo romantyczna ![]() 27,28) została tylko czarna!! rozmiar uniwersalny NOWA 29) różowo-biala bluzeczka prosto ze Szkocji!! ![]() ![]() 30) rązowa koronkwa bluzeczka rozmiar S, za cos ekstra! Edytowane przez Sylwia_232 Czas edycji: 2010-07-29 o 00:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Spodnie
1) biale spodnie z brązowym akcentem rozmiar M 2) jasne jeansy rozmiar S/M 3) janse jeansy rozmiar S, bardzo mi sie podobaja ale musze oddac, bo sa za male ![]() 4) ciemne jeansy , bez guziczka! rozmiar S 5) jasne prawie nowe jeansy ONLY! dalam za nie ok. 100zł, oddal tylko za cos z wish! rozmiar S/M 6) ciemny grafit spodnie rozmiar S ![]() 7)różowe rybaczki, rozmiar S/M 8,9,10) DOKŁADKA SPODNIE CZARNW VILA RYBACZKI! W28 (27.07.10) Edytowane przez Sylwia_232 Czas edycji: 2010-07-27 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
SUKIENKI i spódniczki
1) spódniczka jeansowa rozmiar S/M 2)sukienka H&M czerwono-biała rozmiar S/M ...) fioleowa sukieneczka ![]() ![]() ![]() ![]() 3) czarna plisowana spódniczka ! rozmiar S za coś ekstra! 4) czarna sukienka bez paseczka rozmiar uniwersalny 5)niebieka sukeineczka rozmiar M , nie wiem czy oddam ![]() ![]() 6)sukieneczka zielono-biała rozmiar S tak samo jak niebieska tylko za coś MEGA !! 7) spódniczka mini reporter rozmiar S/M ![]() ![]() 8) 3 spódniczki (bez fioletowj bo sie juz wymienilam) szara na skos rozmiar S Czarna do kolan w literę A rozmiar S/M bardziej M ![]() ![]() Edytowane przez Sylwia_232 Czas edycji: 2010-07-26 o 00:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
27,28) nowe bokserki w 4 kolorkach czarna, biala, blady roz, szara na zdjeciu są moje akurat brakuje tylko bladego rozo i szarej ale myslę, że na podstawie tych zdjęć mozecie sobie wyobrazić ) TYLKO ZA COŚ Z MOJEJ WISH LISTY!!
coś za nie?
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Sweterki, kurteczki, żakiety itp
1) sweterek czarny rozmiar S/M 2) czarny sweterek Top secret S/M 3) czwrwona bluza sportowa fit, dla kobiety aktywnej ![]() 4) katana khaki rozmiar S/M raz ubrana 5) kurteka fioletowa (maly defekt...ma rozprutą kieszeń troszeczkę, którą mozna zszyc ja juz sie w to bawic nie bede) wiec usterka do naprawy ![]() ![]() 6) kurteczka reporter dwustronna! rozmiar S 7) sweterek Orsay biały ![]() ![]() 8) żakiecik brązowy rozmiar S ![]() Edytowane przez Sylwia_232 Czas edycji: 2010-07-25 o 23:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
DODATKI czapeczki, bizu itp
![]() 1) kolczyki handmade 2) klipsy czarne 3) okularki 4) czapeczka morksa z cekinowym motylkiem 5) czapeczka reporter ![]() Edytowane przez Sylwia_232 Czas edycji: 2010-07-25 o 23:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
DOKŁADKA (27.07.10)
prowodnica z wymienymi płytkami (płytki wsadzone są proste) zatem sluzy do prostowania, natomiast jeszcze nie otwarte płytki w woreczkach jak widac na zdjęciach , robią półfale i fale ![]() Edytowane przez Sylwia_232 Czas edycji: 2010-07-27 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za czerwoną torbę Oriflame?
![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za 7,28) nowe bokserki w 4 kolorkach czarna, biala, blady roz, szara
![]() najlepiej za ta blady róż ![]() mam długi łańcuch.
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
coś za bokserkę i bluzkę z koronką?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się u ciebie bokserki. Czy znajdziesz coś w moich wątkach ?
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
przeciez nie dogadalismy sie i mialas dac spokoj
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za:
27,28) nowe bokserki w 4 kolorkach czarna, biala, blady roz, szara ![]() ![]() ![]() ![]() ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za bokserki? mam buty w Twoim rozmiarze
![]() ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Wymiary sukienki: dlugość bez ramiączek - 72 cm, długość ramiączek - 14 cm, szerokość na dole - 82 cm, szerokość pod pachami - 44 cm
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
oj to staniczek bedzie za mały wiec niestety...
---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:51 ---------- jaki staniczek? ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ja już się w nią nie mieszczę
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.