|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Bluzki, spodnie, sukienki, stroje kąpielowe, torebki!! :)mam na wymianę bardzo dużo ciuszków w różnych rozmiarach, najchętniej wymienię się za ciuszki z mojej wish listy Chętnie wymienię się za: 1) strój kąpielowy z push up , czarny dół, góra w jasnym kolorze 2)letnią sukienkę z szerokimi ramiączkami 3)plastikowe bransoletki w różnych kolorkach (najlepiej chaber, fiolet, czerń), mogą być z motywem kwiatowym bądź jednolite 4) buciki rozmiarze 39, 40 - rzadziej, jak jest zaniżona numeracja ![]() najlepiej balerinki, albo na obcasie ale typu słupek,nie szpilki!! 5) spódniczki do kolan w ksztalcie trapezu, materiałowe rozmiar M, (40x2 w pasie), tylko nie jeansowe! 6) nowe rajstopki, z ciekawymi wzorkami 7) NOWĄ koronkową bieliznę 8) spinki do długich włosów, jeśli macie coś sprawdzonego to chętnie podłapię od Was, bo juz nie wiem co z wloskami robic ;-) 9)ciekawe łańcuchy na szyję, ogólnie za ciuekawą biżuterię wszelkiego rodzaju ciekawe dla mnie dodatki będą również rozpatrzone ![]() 10) płaszczyk na jesień rozmiar M najlepiej chabrowy, czarny lub ciemny szary jak macie coś ciekawego to piszcie ![]() 11) spodnie ciemny jeans! w pasie 2x 40cm, dlugość ok 100cm 12) czarne spodnie w tych samych wymiarach co podalam wyzej ![]() 13) żakieciki różnego rodzaju (nie bardzo eleganckie) takie do jeansow ![]() 14) jakieś sexy koszule nocne , bądź komplety do spania, najlepiej z koronką, na biust 75 B ![]() 15) ramoneski !!!!!!!16) kardiany rozmiaru M lub duże S w różnych kolorkach - na masową skalę, UWIELBIAM! mam duzo ,ale tez duzoprzygarnę mogą być ala bolerka takie dlugosci do pasa albo rekawki 3/4 ![]() 17) ciekawe bluzeczki, rozmiar M trudno napisać konkretnie, muszą mnnie oczarować ![]() 18) eleganckie sukieneczki do kolanka, które można ubrać z białą bluzką i paseczkiem ![]() 19) białe bluzeczki, tez uwielbiam i kolekcjonuje ![]() !!!!!!!20) różne komplety np. beżowy typu żakiet + spódniczka w żadnym wypadku spodnie! ![]() A więc zapraszam do buszowania )Postaram się wszystko ułożyć kategoriami ![]() 1 wątek stroje kąpielowe: 1,2 )strój prawie nowy z usztywnianą miseczką 3) strój adidas 4) strój z numerkami Edytowane przez Sylwia_232 Czas edycji: 2010-07-27 o 01:37 |
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Bluzki, spodnie, sukienki, stroje kąpielowe, torebki!! :)
TOREBKI
1) Czerwona NOWA torebka Oriflame jeszcze gdzie niegdzie folia ![]() 2) czarna eleganka torebka ORIFLAME nowa! 3) fioletowa torebka Taily Weil 4,5) Biała torebka worek nie ma ![]() 6) Fioletowa torebka słynna u gwiazd (brakuje klamry z przodu co widac na zdjeciu) z wymianki ![]() 7,8) czarna duża torebka worek używana 9) mała sztyna torebeczka, bardzo elegancka 10) zielono brązowa torebka w krateczkę, oddam za coś ekstra
Edytowane przez Sylwia_232 Czas edycji: 2010-07-29 o 01:33 |
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
BLUZECZKI, topy, koszule itp.
1) Biała bluzeczka w kwiaty, fajny dekolt rozmiar S, M2) Fioletowa bluzeczka PRINCIPLES z koronką przy dekolcie, ekstra efekt rozmiar S 3) Brązowy top z koralikami , idealny na lato, rozmiar S,M 4,5) koronkowa bluzeczka czarna zakrywa to co ma zakrywać ) prawie jak nowa, zdjecia nie oddaą jej uroku, jest boska! rozmiar S6) musztardowa bluzeczka z dlugim rękawkiem rozmias XS,S 7) niebieks abluzeczka z żabocikiem , bardzo wygodna! rozmiar S,M 8) Biała, elegancka bluzeczka parę razy założona rozmiar M 9) Biała bluzeczka, zakladana na lrzyż przy szyi, fajny efekt rozmiar XS10) różowa ,sportowa bluzeczka BIG STAR! rozmiar S Edytowane przez Sylwia_232 Czas edycji: 2010-07-25 o 21:52 |
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
c.d bluzeczek
11) Bluzeczka w paski rozmiar S 12) Elegancka fioletowa bluzeka rozmiar S,M 13) Bolerko niebieskie rozmiar S 14) czerwony top, bardzo fajnie ozdobiony rozmiar XS,S 15) Biała bluzeczka haftowana , mozla regulować z boku rozmia XS/S 16) fioletowa mgiełka, Rozmiar XL, ale pasuje na S,M,L,XL uniwersalna ODDAM ZA COŚ MEGA! mojej wish 17) żółta koronkowa bokserka, za cos ekstra! rozmiar S 18,19) fioletowa romantyczna bluzeczka koronkowa rozmiar S,M 20) bolerko ażurkowe rozmiar M, L (nie wiem czy sie wymienie)
Edytowane przez Sylwia_232 Czas edycji: 2010-07-25 o 22:05 |
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
bluzeczki c.d
21) zielona (morska) bluzeczka rozmiar S, M 22,23) żółta bluzeczka z koronkowym motylem na plecach za coś ekstra! rozmiar S 24) niebieski top, rozmiar XXS,XS,S 25)Czarny topik na ramiączkach! rozmiar S, fajnie się ukalda na ciele 26) zielona mgiłka mozna odslonic ramiona, bardzo romantyczna rozmiar XS,S27,28) została tylko czarna!! rozmiar uniwersalny NOWA 29) różowo-biala bluzeczka prosto ze Szkocji!! rozmiar S ![]() 30) rązowa koronkwa bluzeczka rozmiar S, za cos ekstra! Edytowane przez Sylwia_232 Czas edycji: 2010-07-29 o 01:34 |
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
Spodnie
1) biale spodnie z brązowym akcentem rozmiar M 2) jasne jeansy rozmiar S/M 3) janse jeansy rozmiar S, bardzo mi sie podobaja ale musze oddac, bo sa za male 4) ciemne jeansy , bez guziczka! rozmiar S 5) jasne prawie nowe jeansy ONLY! dalam za nie ok. 100zł, oddal tylko za cos z wish! rozmiar S/M 6) ciemny grafit spodnie rozmiar S ![]() 7)różowe rybaczki, rozmiar S/M 8,9,10) DOKŁADKA SPODNIE CZARNW VILA RYBACZKI! W28 (27.07.10) Edytowane przez Sylwia_232 Czas edycji: 2010-07-27 o 17:37 |
|
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
SUKIENKI i spódniczki
1) spódniczka jeansowa rozmiar S/M 2)sukienka H&M czerwono-biała rozmiar S/M ...) fioleowa sukieneczka rozmiar S długa, do kostek ze slicznym rozpierdakiem. Mozna skrocic bedzie z pewnoscią piekniejsza ja sie w to nie bawie bo i tak rozmiar S jest za maly na mnie polecam!3) czarna plisowana spódniczka ! rozmiar S za coś ekstra! 4) czarna sukienka bez paseczka rozmiar uniwersalny 5)niebieka sukeineczka rozmiar M , nie wiem czy oddam cos musi mnie na prawdę urzec![]() 6)sukieneczka zielono-biała rozmiar S tak samo jak niebieska tylko za coś MEGA !! 7) spódniczka mini reporter rozmiar S/M tooo sexyy ![]() 8) 3 spódniczki (bez fioletowj bo sie juz wymienilam) szara na skos rozmiar S Czarna do kolan w literę A rozmiar S/M bardziej M i brązowa z falbankami S/M
Edytowane przez Sylwia_232 Czas edycji: 2010-07-26 o 01:07 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
27,28) nowe bokserki w 4 kolorkach czarna, biala, blady roz, szara na zdjeciu są moje akurat brakuje tylko bladego rozo i szarej ale myslę, że na podstawie tych zdjęć mozecie sobie wyobrazić ) TYLKO ZA COŚ Z MOJEJ WISH LISTY!!
coś za nie?
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
Sweterki, kurteczki, żakiety itp
1) sweterek czarny rozmiar S/M 2) czarny sweterek Top secret S/M 3) czwrwona bluza sportowa fit, dla kobiety aktywnej rozmiar S 4) katana khaki rozmiar S/M raz ubrana 5) kurteka fioletowa (maly defekt...ma rozprutą kieszeń troszeczkę, którą mozna zszyc ja juz sie w to bawic nie bede) wiec usterka do naprawy ale bardzo fajny , tylko juz z a maly na mnie rozmiar S6) kurteczka reporter dwustronna! rozmiar S 7) sweterek Orsay biały praktycznie do wszystkiego ![]() 8) żakiecik brązowy rozmiar S
Edytowane przez Sylwia_232 Czas edycji: 2010-07-26 o 00:42 |
|
|
|
|
#10 |
|
BAN stały
|
DODATKI czapeczki, bizu itp
![]() 1) kolczyki handmade 2) klipsy czarne 3) okularki 4) czapeczka morksa z cekinowym motylkiem 5) czapeczka reporter
Edytowane przez Sylwia_232 Czas edycji: 2010-07-26 o 00:44 |
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
DOKŁADKA (27.07.10)
prowodnica z wymienymi płytkami (płytki wsadzone są proste) zatem sluzy do prostowania, natomiast jeszcze nie otwarte płytki w woreczkach jak widac na zdjęciach , robią półfale i fale )))
Edytowane przez Sylwia_232 Czas edycji: 2010-07-27 o 17:31 |
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za czerwoną torbę Oriflame?
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
cos u mnie za 7,28) nowe bokserki w 4 kolorkach czarna, biala, blady roz, szara
??najlepiej za ta blady róż ![]() mam długi łańcuch.
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
coś za bokserkę i bluzkę z koronką?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają mi się u ciebie bokserki. Czy znajdziesz coś w moich wątkach ?
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
przeciez nie dogadalismy sie i mialas dac spokoj
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za:
27,28) nowe bokserki w 4 kolorkach czarna, biala, blady roz, szara na zdjeciu są moje akurat brakuje tylko bladego rozo i szarej ale myslę, że na podstawie tych zdjęć mozecie sobie wyobrazić ) TYLKO ZA COŚ Z MOJEJ WISH LISTY!! za wszystkie 4 ![]() ?
|
|
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za bokserki? mam buty w Twoim rozmiarze
a stroje kąpielowe - staniczki w jakich są rozmiarach tzn rozmiar miseczki?
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Wymiary sukienki: dlugość bez ramiączek - 72 cm, długość ramiączek - 14 cm, szerokość na dole - 82 cm, szerokość pod pachami - 44 cm
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
oj to staniczek bedzie za mały wiec niestety...
---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:51 ---------- jaki staniczek?
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już się w nią nie mieszczę
także troszke trudno zmierzyć, ale tak orientacyjnie mierząc w tym miejscu to ze 43 cm. A ja chciałam jeszcze zapytać w jakim rozmiarze jest pierwszy strój kąpielowy Feba?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

64---
60---
57---