|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Letni koszmar - potówki u faceta
Witam!
Na początku chciałem powitać wszystkich, to mój pierwszy post na forum ![]() Tego lata zmagam się z ogromnym problemem - potówkami. Nie potrafię sobie sam dać rady, więc zgłaszam się do Was o pomoc. Zacznę od początku. Zawsze starałem się w jakiś sposób dbać o twarz, czego efektem było kupowanie serii danych produktów. Zazwyczaj tych przeciw świeceniu się skóry i powstawaniu "syfów". Przed wakacjami korzystałem z Care Control firmy Soraya i nawet dawało radę, czasem tylko pojawiał się jakiś większy czerwony punkt (najczęściej na nosie lub czole...). Produkt jest o tyle dobry, że jest antybakteryjny (m.in. "Żel z peelingiem 2w1"). Okazało się, że Sorayka przestała działać. Znajoma poleciła mi antybakteryjne NUNO firmy ziaja (ich maziajki są prześwietne! ![]() Czy to dobre wyjście dla mojej cery? (która bądź co bądź, tłustą jest chyba). Czy powinienem korzystać z takich kremów? W ogóle z kremów? Czy lepszym wyjściem byłoby na przykład silniej działające od NUNO - TINTIN? Bardzo będę wdzięczny za wszelką pomoc, pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Letni koszmar - potówki u faceta
Od wczoraj próbuję beauty therapy firmy Soraya, żel+krem, jest lekka poprawa, ale pod koniec dnia znowu skóra się błyszczy, a na czole wyskakują ropne czerwone punkty... Chociaż już nie ma potówek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.