|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
ten nabłyszczacz?? co myślicie??
Chciałam nabyć na allegro jakiśnabłyszczacz do włosów, znalazłam coś takiego i proszę o opinię na temat sprzedawcy i samego kosmetyku może któraś używała...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=36907736 wiem że zamęczam ale nie mam siękogo zapytać. Nie wiem co bym bez Was dziewczyny zrobiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: ten nabłyszczacz?? co myślicie??
Ja polecam nabłyszczacz KADUSa (jeśli nie szkoda Ci 60zł). Kiedyś fryzjer potraktował nim moje włosy i kilka osób zwróciło uwagę no to, że fajnie lśnią. Oto link:
http://www.lumiere.pl/index.php?acti...s&prod_id=4181 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Aniu na pewno kiedyś spróbuje ale teraz cierpie niestety na brak funduszu, święta, prezenty, sylwester (a przy sylwestrze buty i sukienka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
upupup
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nadja a może zamiast tamtego nabłyszczacza ten http://www.allegro.pl/show_item.php?item=36973679 Firma Goldwell jest sprawdzona i na pewno sie nie zawiedziesz, a cena taka sama
![]()
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Nadja napisał(a):
> Chciałam nabyć na allegro jakiśnabłyszczacz do włosów, znalazłam coś takiego i proszę o opinię na temat sprzedawcy i samego kosmetyku może któraś używała... > http://www.allegro.pl/show_item.php?item=36907736 > > wiem że zamęczam ale nie mam siękogo zapytać. Nie wiem co bym bez Was dziewczyny zrobiła ![]() Ja mam ten nabłyszczacz. Ku[piłam przez moja fryzjerkę. Pomaga mi wyprostowac nieco włosy. Powiem tak: po uzyciu błysk super, nawet moj facet zapytal: co ty zrobilas z wlosami ze tak sie swiecą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
dziękuje Wam bardzo jeszcze pomyśle nad tymi nabłyszczaczami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Bardzo nabłyszczacz ma teraz w promocji Oriflame (19,90), właściwie nazywa sie to "balsam rewitalizujący dodający blasku". W katalogu piszą: "Nawilża, wzmacnia i chroni włosy przed starzeniem. Zawiera Keravis, prowitaminę B5, glicerynę i Baysilone - specjalny składnik aktywny, który przywraca matowym włosom blask i promienny wygląd." Ja powiem tylko, że jestem okrutnie zadowolona, bo ostatnio podniszczyły mi się włosy i potrzebowałam jakiejś interwencji tego typu. Jakby co ma kod 2067.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Nutek, a jak się tego używa wlasciwie? na suche czy mokre włosy? Bo przed chwilą dostałam ten nabłyszczacz od konsultantki Oriflame i na opakowaniu nie bardzo pisze
![]() Mam na mysli ten z zielonej tubie, mam nadzieję ze mówimy o tym samym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Tak tak - ten zielony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
dobry nablyszczacz:>
hej,chcialabym kupic trwaly i dajacy mocny efekt nablyszczacz do wlosow,najlepiej chyba w sprayu,bo wydaje mi sie ze zele sa za ciezke dla moich wloskow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Re: dobry nablyszczacz:>
nabyszczacz powinien miec bardzo lekka konsystencje, w zelach nie jest odpowiedni, jezeli chce sie tylko uzyskac efekt lsniacych wolsow w naszym wizazowym slkepiku Estyl.pl znajdziesz kilka propozycji
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Re: dobry nablyszczacz:>
dziekuje bardzo,poszukam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.