|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
żel Goldwell
mam prośbę,
czy któraś z Was ma w posiadaniu zdjęcie żelu Goldwelli, tego którego stosuje się przy prostowalnicy, jeśli o zdjęcie będzie trudno, to proszę o dokładny opis (kolor, wszelkie napisy) wyglądu opakowania ![]() z góry wielkie dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Re: żel Goldwell
Monika wejdż na strone www.goldwell.com tam znajdziesz wszystkie info.o tych produktach i w załączniku dwa żele ,które możesz używać z prostownicą . pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Re: żel Goldwell
zakretka napisał(a):
> Monika wejdż na strone www.goldwell.com tam znajdziesz wszystkie info.o tych produktach i w załączniku dwa żele ,które możesz używać z prostownicą . pozdrawiam Wielkie dzieki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Nutka nie gryzie!
|
żel...guma...JAK użyć..???
Jak uzywacie żelu do wlosów??? ladujecie na łapke i na cale wlosy czy na poszczególne pasma?? jak uzyskac efekt "artystycznego nieladu" ...??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Re: żel...guma...JAK użyć..???
MOim zdaniem żel zbyt skleja włosy, jesli chcesz aby efekt był naturaly a jednoczesnie trwały, polecam woki i gumy-o gumie jedynie czytałam. Za to mogę polecić wosk do własów-do fryzur ekstemalnych(wella)-radze kupić w sklepie fryzjerskim, bo mimo że sa odpowiedniki dostępne w drogeriach, nie znalazłam itak idealnego prosuktu. Mój chcłopak kupi taki, kiedy miał dready-świetie się nadwała-bo włosy wyglądały na naturalnie zfilcowane, ładnie pachniały.Ten preparat był bardzo wydajny, więc używał go róznież gdy ścił dready, do układania włosów.Nie znoszę "wyżelowanych"facetow , ale czasem fakt, trzeba włosy jakoś ujazmić, i takie woski idealnie się do tego nadaja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Ja uzywam od ok.1,5 roku gumy L´oreal professionnel Tecni.art(do kupienia w zakladach fryzjerskich).
Nakladanie gumy wymaga troszeczke wprawy,ale napewno nauczysz sie szybko.Wyglada to mnie wiecej tak,ze bierzesz troche gumy i rozcierasz w rekach, a nastepnie wykonujesz dosc szybkie ruchy skladajac i rozkaladajac rece(tak jakbys klaskala)jednoczesnie rozrzucajac ja na wlosy.Brzmi dosc skaplikowanie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 | ||
Nutka nie gryzie!
|
dziekuję za pomoc
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
żel, lakier, pianka?? jaki kosmetyk??
WItam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Re: żel, lakier, pianka?? jaki kosmetyk??
a na czym beda robione te loczki?? bo jak papiloty to polecam pianke na wilgotne wlosy, a potem nalozenie papilotow. ina wykonczenie lakierem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
nie na papilotach:/ na lokówce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
polecam zel w sprayu fructis. bardzo mocny i dlugo utrzymuje fryzure (przynajmniej u mnie sie sprawdza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
dziekuje bardzio
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.