|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
włosy
Mam pytanie dotyczace preparatów do prostowania włosów. Wiem ze juz ten watek byl poruszany, ale interesują mnie takie preparaty ktore nie potrzebuja ciepla( nie uzywam suszarki). Mam straszne siano na głowie a prostownica w przypadku moich cienkich i zniszczonych wlosow nie wchodzi w gre.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: włosy
a ten sunsilk ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
lilu1980 napisał(a):
> a ten sunsilk ?? Sunsilk niestety NIE PROSTUJE wlosow. Jedynie je wygladza, pomaga ujarzmic niesforne kosmyki. Ta reklama troche wprowadza w błąd... Zaden szampon nie da efektow tak prostych wlosow jak po uzyciu prostownicy czy suszeniu na szczotce. Ten specjalny krem sunsilk tez jedynie wygladza i lekko utrwala efekt prostowania na szczotce. Mowie to z wlasnego doswiadczenia- uzywam calej fioletowej serii i uwazam ze jest swietna ale tylko jako "wygladzacz". Nie wiem natomiast czy jest coś, co wyprostuje wlosy bez uzycia suszarki czy prostownicy... ![]() Watpie ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Jutro Ci dokładnie napisze,jaki to preparat.Uzywa go moja kolezanka i mowiła ze jest super,tyle ze kosztuje ok 40 zł.Jutro ide do sklepu fryzjerskiego to sprawdze nazwe tego cuda.Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Czekam na wiadomosc co to za cudo, bo juz nie moge dac sobie rady z moim sianem na głowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ja w takim razie też z chęcią się dowiem, bo mam taki sam problem. A jednak proste włoski super wyglądają, no nie?!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
niestety nie ma takiego preparatu, ktory sam robi fryzki prostujac wlosy a wlasciwie ja wygladzajac..
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
przeczytaj ten watek-moze zdecydujesz sie na takie wyjscie:
http://www.wizaz.pl/w-agora/view.php...ast=1104266333 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
ja uzywam l'oreal straight taka buteleczka z dozownikiem, pieknie pachnie i jak naloze ten kremik na wilgotne wloski to czesze je okragla szczotke bez suszarki!! i mam proste jak druty! zaznaczam ze nie mam wlosow typowo kreconych, sa one poprostu jakies takie napuszone i sie lekko koncowki zakrecaja co mnie denerwuje. Po tym specyfiku problem znika i to bez ciepełka! takze polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
tez to mam,mi niestety nie pomaga.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.