|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy dobrze zrobilam Pani Grazynko ?
mam brazowe wlosy (po farbowaniu) , sa cieniowane a najdluzsze z nich siegaja mi ledwo co do ramion. Chcialam zrobic cos z nimi gdyz nie chce mi sie za kazdym razem cos kombinowac. przeczytalam dzis w gazecie, ze jest mozliwy skret wlosow bardzo lekki, gdy poszlam dzis do fryzjerki powiedziala mi ze nazywa sie to styling i ze jest to skret wlosow w ksztalcie litery "C" oraz podniesienie wlosa u nasady. Zapisalam sie wiec na czwartek z nadzieja, ze jak wyjde od fryzjerki bede miala leciutko podkrecone wlosy i na sylwestra tylko powgniatam w nie pianke i fryzurka bedzie super. Czy ja dobrze mysle ???? Czy walsnie tak bedzie to wygladalo ???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Czy dobrze zrobilam Pani Grazynko ?
o trwalej podnoszacej lub zwiekszajcej objetosc poczytaj w archiwum tam sporo pisze, czy trwala wyjdzie dobrze wszyatko zalezy od tego jak fryzjer oceni twoje wlosy i jaki plyn dobierze , jezeli chodzi o taka styling, sa rozne firmy, trwala ta jest dla wlosow poldlugich, i ma skret w ksztalcie litry s, o c nie slyszalam
powodzenia
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.