|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Suche włosy a grzywka
Mam suche i sianowate włosy, a bardzo chciałabym sobie zrobić grzywkę ale taką dłuższą czesaną po skosie. Moje pytanie jest takie: czy rodzaj moich włosów nie jest w tym przypadku przeszkodą, boję się że grzywka nie będzie chciała się układać. A jak czegoś użyję to bedzie przylizana.Podoba mi się taka fryzura jak ktoś ma śliskie włosy a w moim przypadku to nie wiem jak to bedzie.Czym ją ewentualnie modelować?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Suche włosy a grzywka
Wogóle to podoba mi się krótka grzywka ale taka to już wogle nie na moje włosy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Please kto mi pomoże!!!Jak pielegnować grzywkę na suchych włosach i czy jest wogóle sens ją ścinać przy sianowatych włosach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Wydaje mi się, że jeśli fryzjer dobrze ją wycieniuje to nie powinno być problemu i sama będzie sie układać. Ja mam też suche włosy - co prawda brube i ciężkie, co skutkuje nie sianowatym a raczej "dredowato-afrowatym" wyglądem, i jak mi się grzywka źle ułoży po wymyciu to tragedia
![]() Polecem szampony i odżywki wygładzające - sprawdziłam Elseve i Sunsilka i pod warunkiem, że się dobrze spłucze włosy, to nie ma efektu przyklapniętych i tlustych włosów, tylko śliskie, proste pasma....
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
to po pierwsze!!!
nalezy te wloski nawilzyc!!!i moze przy okazji scinania grzywki powinnas possac sie zabiegowi nawilzajacemu wloski ![]() a po drugie polecam szampony nawilzajace wloski i odzywki. ja mialam strasznie sianowate po rozjasniaczu i uzywalam odzywke Wax i naprawde kondycja wloskow sie poprawial. pozdrawiam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.