![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
___WYMIANKA___lenaart___
MOŻNA PISAĆ
![]() Moja wishlista: - buty (platformy, szpilki, peep toe, gladiatorki, kozaki) - szaliki i apaszki -rurki -leginsy (najlepiej czarne) -tuniki -sukienki -torebki - depilator -lokówka -prostownica -czarny tusz do rzęs -i co tam mi wpadnie w oko ![]() WYMIANKA: BIŻUTERIA SREBRO ODDAM TYLKO ZA COŚ EKSTRA ZE WZGLĘDU NA WARTOŚĆ. 1. BUTY TYLKO ZA INNE BUTY z wykładką 25,5-26 cm!!! Materiał: skóra ekologiczna Rozmiar: 38,5-39 Długość wkładki: 25,5 cm ( pamiętaj, że stopa powinna być kilka milimetrów krótsza od wkładki) Wysokość obcasa: 10 cm Wysokość platformy: 1 cm Producent: DbDk Kolor: ciemno szary(srebrny), granatowy 3.Urocze kolczyki wykonane ze srebra próby 930 i 925 oraz oponek Swarovskiego w kolorze Crystal, Crystal AB i niebieskim. Długość kolczyków: 4,5 cm Edytowane przez lenaart Czas edycji: 2010-08-05 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: ___WYMIANKA___lenaart___
SREBRO CD.
1 Kolczyki wykonane z kryształków Swarovski Baroque Crystal AB w wielkości 22 mm. Zawieszone na biglach ze srebra próby 925. Długość: 4,5 cm 2. Urocze, lekkie kolczyki wykonane w całości ręcznie z oksydowanego srebra próby 999 i 930 oraz perełek słodkowodnych. Długość: 3,8 cm. Idealne na codzień i do wieczorowej sukienki. 3. Długie, lekkie,kolczyki ślubne wykonane ze srebra próby 925 i 999 oraz kryształków swarovski w kolorze Crystal AB. Długość kolczyków:8,8 cm 4. Śliczne, lekkie przywołujące wiosne kolczyki wykonane w całości ręcznie z oksydowanego srebra próby 999 930 i 925 oraz kulek fasetowanego zielonego agatu.Długość kolczyków to: 4,3 cm 5. Oryginalne, kobiece i bardzo wygodne kolczyki wykonane ręcznie ze srebra próby 999 i 930 oraz fasetowanych kulek ametystu (1 cm). Kolczyki zostały zaoksydowane i wypolerowane. Długość całkowita: 4,9 cm. Ametysty w rzeczywistości mają nieco jasniejszą barwę. Edytowane przez lenaart Czas edycji: 2010-08-05 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
1. Piękna duża broszka w postaci kwiatu wykonana z satyny oraz elementów posrebrzanych. Idealna do ozdobienia sukni ślubnej, ale i codziennego stroju. Wielkość: 8,5 cm
2. Śliczna, dziewczęca broszka wykonana z materiału w kolorze białym i niebieskim. Płatki zabezpieczone przed strzępieniem (efekt czerni na białych listkach celowy) W środku szklane koraliki. Broszka idealnie będzie pasować do wiosennych i letnich kreacji. Wielkość: około 6,5 cm 3. Fantastyczny dodatek podkreślający codzienny strój! Naszyjnik wykonany jest z dzianiny. Można go zakładać na różne sposoby. Z kilku pasków upleciony "warkocz" który nadaje naszyjnikowi oryginalności! Bardzo ładne połączenie koloru szarości z niebieskim. Idealny do jeansów ![]() 4. Naszyjnik wykonany jest z dzianiny. Można go zakładać na różne sposoby. Bardzo ładne połączenie koloru ecru z jasną zielenią. Idealny do jeansów ![]() Długość całkowita licząc najdłuższy pasek 180 cm Edytowane przez lenaart Czas edycji: 2010-08-04 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
1. Wspaniały plaster agatu w kolorze brązowym oprawiony w ramkę z miedzi pokrytej cyną z dodatkiem srebra. Patynowany i polerowany.
Idealny zarówno do sukienki jak i jeansów. Wymiary: 7,8 cm 3 cm 2. Wspaniały plaster agatu w kolorze fioletowym oprawiony w ramkę z miedzi pokrytej cyną z dodatkiem srebra. Patynowany i polerowany. Niezwykły dodatek zarówno do sukienki jak i jeansów. Wspaniale wygląda na łańcuszku i na rzemieniu. Wielkość: 7,2 cm x 3,3 cm 3. Piękna broszka w postaci kwiata wykonana z satyny w kolorze miedzianym i ciemnego brązu. Każdy płatek zabezpieczony przed strzępieniem. Zapinany na metalowe zapięcie. Wielkość: 10 cm 4. Broszka w postaci kwiatu wykonana z satyny w pięknym miedzianym kolorze. Każdy płatek opalony dla zabezpieczenia przed strzępieniem. Zapinany na metalowe zapięcie. Wielkość: 10 cm Edytowane przez lenaart Czas edycji: 2010-08-04 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
1. Naszyjnik z mojej najnowszej kolekcji biżuteri dzianinowej (prezentowanej pod psełdonimem eMeM design). Naszyjnik wykonałam z szarego jerseyu. Upleciony dzianinowy warkocz dodaje uroku i wspaniale się układa. Naszyjnik ma długość 75 cm. Przekładany przez głowę (bez problemu ponieważ dzianina się naciąga
![]() 2. Długi, oryginalny naszyjnik wykonany według własnego pomysłu z jerseyu w kolorze szarym. Naszyjnik będzie idealną ozdobą do wielu kreacji. Całkowita długość (licząc do najdłuższego sznureczka): 120 cm 3. Naszyjnik wykonany z dzianiny w kolorze amarantu oraz jasnej zieleni. Edytowane przez lenaart Czas edycji: 2010-08-04 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
BIŻUTERIA Z MOJEJ NAJNOWSZEJ KOLEKCJI:
1. Fantastyczne, bardzo oryginalne, idealne na lato kolczyki wykonane według własnego autorskiego pomysłu ze skóry ekologicznej elementów posrebrzancyh oraz korala czerwonego rekonsturowanego. Długość: 6 cm Szerokość: 5 cm 2. Fantastyczne, bardzo oryginalne, idealne na lato kolczyki wykonane według własnego autorskiego pomysłu ze skóry ekologicznej elementów posrebrzancyh oraz jaspisu . Długość: 5,8 cm Szerokość: 5 cm 3. Fantastyczne, bardzo oryginalne, idealne na lato kolczyki wykonane według własnego autorskiego pomysłu ze skóry ekologicznej elementów posrebrzancyh oraz korala . Długość:5 cm szerokość: 3,2 cm 4. Fantastyczne, bardzo oryginalne, idealne na lato kolczyki wykonane według własnego autorskiego pomysłu ze skóry ekologicznej elementów posrebrzancyh oraz korala czerwonego rekonsturowanego. Długość: 5,2 cm szerokość: 3 cm Edytowane przez lenaart Czas edycji: 2010-08-04 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
BAAARDZO DŁUGIE KOLCZYKI
1. DŁUGIE!!! mierzące 15,5 cm kolczyki wykonane ze skóry ekologicznej oraz elementów posrebrzanych. Lekkie, idealne na lato 2. DŁUGIE! mierzące 16 cm!! kolczyki wykonane ze skóry ekologicznej oraz elementów posrebrzanych. Lekkie. Bardzo oryginalne. 3. BARDZO DŁUGIE! oryginalne kolczyki wykonane ręcznie ze skóry ekologicznej oraz elementów posrebrzanych. Kolczyki bardzo fajnie wyglądają na uszach. Długość: 16,5 cm Edytowane przez lenaart Czas edycji: 2010-08-04 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
1. Urocze kolczyki wykonane z elementów posrebrzanych. Bardzo lekkie. Długość 6 cm. Szerokość: 4,2 cm
2. Kolczyki wykonane z elementów posrebrzanych, szklanych koralików i kryształu górskiego. Długość: 7,5 cm. Wielkość kół: 4,7 cm 3. Oryginalne kolczyki wykonane według autorskiego pomysłu. Materiały: skóra ekologiczna, koral, elementy posrebrzane. Długość: 4,2 cm 4. Oryginalne kolczyki wykonane według projektu autorskiego. Ożywią każdy strój ![]() 5. Oryginalne kolczyki wykonane według projektu autorskiego. Idealne na wiosne i lato. Ożywią każdy strój ![]() Edytowane przez lenaart Czas edycji: 2010-08-04 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
TYLKO ZA COŚ EKSTRA ZE WZGLĘDU NA WARTOŚĆ:
1.Kobiece, długie bardzo efektowne kolczyki wykonane w całości ze srebra próby 930, 925 i 999 oraz kryształków Swarovski Bicone o wielkości 5 mm. Ozdobny filigranowy element ma wielkość 4 cm x 2 cm. Długość całkowita kolczyków:5,8 cm. Bardzo mocno oksydowane. 2. Urocze, lekkie kolczyki wykonane ręcznie ze srebra próby 999 930 i 925 oraz turkusu. Bardzo twarzowe, Idealne do letnich kreacji. Długość: 4,2 cm. Możliwość zaoksydowana Edytowane przez lenaart Czas edycji: 2010-08-05 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
1. Bardzo oryginalne, lekkie kolczyki wykonane ze skóry ekologicznej, masy perłowej oraz elementów posrebrzanych. Długość kolczyków to: 6,5 cm.
2. Oryginalne kolczyki wykonane ze skóry ekologicznej, szklanych koralików oraz elementów posrebrzanych. Kolcztyki idealne do wiosennych i letnich kolorowych sukienek ![]() 3. Fantastyczne, oryginalne, idealne do zwiewnej wiosennej i letniej sukienki kolczyki wykonane ze skóry ekologicznej w ślicznym czerwonym kolorze, szklanych koralików oraz elementów posrebrzanych. Kolczyki są bardzo lekkie. Ślicznie wyglądają na uszach. Mają długość: 8 cm Edytowane przez lenaart Czas edycji: 2010-08-04 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
1. Kolczyki sztyfty wykonane ze srebra próby 925 oraz lapisu lazuri o wielkości 14 mm. Kamienie zamocowane są na stałe na "srebrnych patyczkach" Nie przesuwaja sie.
2. Kolczyki na sztyfty wykonane ze srebra próby 925 oraz howlitu o wielkości 12 mm. Kamień zamocowany jest na stałe, nie ma obawy że się zgubi. Edytowane przez lenaart Czas edycji: 2010-08-04 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
1. Oryginalna zabawna broszka wykonana z miękkiej kolorowej skóry (sztucznej) Zapinana na agrafkę. Wielkość: 7 cm x 4 cm. Inspirowane pracami Leatherprince
2. Oryginalne kolczyki wykonane według autorskiego pomysłu z miekkiej skórki w kolorze ciemnego brązu i bieli, korala białego, mokaitu, linki jubilerskiej oraz elementów posrebrzanych. Kolczyki mają 5,8 cm długości i 2 cm szerokości 3. Breloczki do telefonu z nowej kolelekcjii "Bubbles" Przywieszka uszyta ręcznie z miękkiej kolorowej skórki. Wielkość bubblesa- 2,8 cm Długość breloczka około 8 cm Edytowane przez lenaart Czas edycji: 2010-08-04 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
pytalas u mnie o platformy i prostownice do wlosow
podoba mi sie u ciebie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1280939405 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1280939960 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1280940024 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1280940111 ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- no tak, ale te ktore teraz wkleilas bardziej mi sie podobają ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
no szkoda bo te kolczyki są na prawdę śliczne
![]() a jeśli chodzi o fotki to jutro podeśle, ok? mam nadzieję że teraz wyjdzie nam ta wymianka ![]() ps. zmień sobie link do wymianki w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ja z takim pytankiem czy któreś kolczyki z Twojego poprzedniego wątku są dostępne?
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1280939960
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Hej coś u mnie za kolczyki:
. Oryginalne kolczyki wykonane według autorskiego pomysłu z miekkiej skórki w kolorze ciemnego brązu i bieli, korala białego, mokaitu, linki jubilerskiej oraz elementów posrebrzanych. Kolczyki mają 5,8 cm długości i 2 cm szerokości i te z 6 postu piąte zdjęcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Czerwone kwiatuszki z satyny albo z tego wątku z 6 postu niektóre, tylko muszę skonsultować to jeszcze
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
1.Kobiece, długie bardzo efektowne kolczyki wykonane w całości ze srebra próby 930, 925 i 999 oraz kryształków Swarovski Bicone o wielkości 5 mm. Ozdobny filigranowy element ma wielkość 4 cm x 2 cm. Długość całkowita kolczyków:5,8 cm. Bardzo mocno oksydowane.
2. Urocze, lekkie kolczyki wykonane ręcznie ze srebra próby 999 930 i 925 oraz turkusu. Bardzo twarzowe, Idealne do letnich kreacji. Długość: 4,2 cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() 3.Urocze kolczyki wykonane ze srebra próby 930 i 925 oraz oponek Swarovskiego w kolorze Crystal, Crystal AB i niebieskim. Długość kolczyków: 4,5 cm https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1280939527 1 Kolczyki wykonane z kryształków Swarovski Baroque Crystal AB w wielkości 22 mm. Zawieszone na biglach ze srebra próby 925. Długość: 4,5 cm https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1280939766 1. Kolczyki sztyfty wykonane ze srebra próby 925 oraz lapisu lazuri o wielkości 14 mm. Kamienie zamocowane są na stałe na "srebrnych patyczkach" Nie przesuwaja sie. Zapraszam do OBU WĄTKÓW. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.