|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
a co dla starszych babek
Juz bardzo długo chodze w jednakowej fryzurze,potrzebuje odmiany, ale zupełnie brak mi pomysłów. Czy faktycznie w pewnym wieku najlepiej wygląda sie w krótkich włosach. Prosze o kilka podpowiedzi prostych w realizacji i niekłopotliwych w wykonaniu. Dodam, że mam suche włosy, w wilgotne dni każdy sterczy w swoim kierunku. Pozdrowionka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: a co dla starszych babek
ja akurat się zupelnie na tym nie znam, ale z lubością od lat obserwuję wraz z Mamą panie w Mamy wieku, i naszym zdaniem krótkie włosy postarzają kobietę. Nie wiem, na czym polega ta reguła - być może na zbytnim odsłonięciu szyi i podbródka (które najszybciej zdradzają wiek), czy też na tym, że generalnie krótko ścięte włosy są nieco mniej dziewczęce i wdzięczne (choć oczywiście mają swój urok i zadzorny chcrakter, a także wyostrzają rysy twarzy). Szczególnie dobrze jest to widoczne na podstawie trwałej typu baranek, dodającej od ręki dekadę
![]() Wystarczy spojrzeć na Loskę i porównać ją z Santorką - jednak fryzura moim zdaniem ma duży wpływ na ich odbiór (Boże Broń nie sugeruję Ci Dankad tego wieku, przywołuję je tylko jako ikony). Tyle moich luźnych refleksji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dziewczęta, przepraszam za prywatę
![]() Asiu, widziałaś się w TV? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
witam!
ja mysle ze ta dlugosc lub nawet troche krotsze z tyłu ale tak obciete jak na fotkach, to dobre fryzurki dla Ciebie, wysylam kilka ale mozna z nich stwprzyc bardzoładna dla Ciebie wlasnie pozdrowka
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
he he he
![]() ![]() ![]() ![]() zawsze do usług ![]() Halszuś: ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Powinnaś
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Halszko, zawsze do usług
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:51.