![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Decoupage - moje prace
Witam Was Dziewczyny gorąco!
Już od jakiegoś czasu interesuję się, tak jak Wy, decoupagem. Początki moje były bardzo słabiutkie i marne, ale się nie dałam. Przeglądałam to forum i Wasze wątki, żeby się poduczyć ![]() Na pierwszym zdjęciu jest jedna z moich pierwszych prac, na drugim i trzecim deseczki bez cieniowań (nie jestem w tym jeszcze dobra), na czwartym podkładki pod kubki, które zrobiłam dla znajomej, a na ostatnim butelka, którą wczoraj skończyłam. Edytowane przez Magdalinne Czas edycji: 2011-03-21 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Decoupage - moje prace
Magdalinne-Witaj wsrod nas.Fajne prace.Najbardziej podoba mi sie deseczka z tymiankiem.
Edytowane przez emi58a Czas edycji: 2010-08-09 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Witaj wśród nas
![]() ![]() deseczka z kaliami klimatyczna ![]() co do podstawek to jak na mój gust to delikate kwiaty które zastosowałaś na motyw nie wyglądają najlepiej z jednoskładnikowcem on jest bardziej do wiejskich klimatów, ale to tylko moje zdanie ![]() butelka ładna wydaje mi się że przydałoby się jej jeszcze ciut szlifowania ale poza tym śliczności ![]() czekam na następne twoje prace ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ale piękności! Wszystkie mi się podobają
![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Piekne!!! najbardziej podoba mi się antylopa, butelka i deseczki wszystko bardzo ładne i estetyczne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Witaj ,Twoje pierwsze prace są super .
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dzięki za bardzo miłe opinie
![]() Co do świecznika- racja za mało lakieru,przyznaję się bez bicia. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że jestem bardzo niecierpliwa i chciałam zacząć ozdabiać kolejne rzeczy i tak to zostawiłam ![]() Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Oglądnęłam ale chciałabym skomentować ale nie mam kiedy...wróce.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam.
Lampionik bardzo ładny i ciekawy.Pierwsza deseczka rroszkę za surowa i mglista ale delikatna.Druga bardzo ładna.Podkładki powinny przejść trochę lakierowania i głównie szlifowania jeszcze.Butelka jesienna i ciepła,ładnie zrobiona.
![]() |
#10 |
Osiołek z zakątka :)
|
Mnie najbardziej podoba się buteleczka - już jesienna ale bardzo pozytywnie nastrajająca
![]() Pierwsza deseczka z kaliami - coś jej brakuje, pewnie delikatnych cieniowań - ale jest bardzo wdzięczna, ma piękny motyw i bardzo staranne wykonanie ![]() ![]() Witaj wśród pozytywnie zakręconych ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Jambolajo i Pupilku
![]() Cieszę się, że niektóre moje tworki przypadły Wam wszystkim do gustu. A to moje następne wypocinki. Na puszce próbowałam pocieniować, ale wydaje mi się, że coś marnie mi to wychodzi i nigdy się tego nie nauczę ![]() Edytowane przez Magdalinne Czas edycji: 2011-03-21 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
Trochę niewyraźnie widać na zdjęciach, dziwnie światło się odbija ale nie jest źle
![]() ![]() Jeśli mogłabyś zrobić inne zdjęcie to łatwiej byłoby nam ocenić ![]() Ale już pierwsze koty za płoty, najważniejsze że się odważyłaś ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Postaram się jakoś niedługo wstawić inne zdjęcie. Niestety tak, fragmenty za bardzo się nie wtopiły. Pokrywałam kilkoma warstwami lakieru, próbowałam zakryć je cieniami, ale nie wyszło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny bardzo proszę Was o pomoc
![]() Mam problem z krakiem dwuskładnikowym stamperii sottile - nie wychodzą mi żadne spękania! Całość schnie mi około 6 godzin. Nakładam step 1(dwie warstwy), po niedługim czasie step 2(grubo). Czekam, patrzę i nic. Pod światło też nic nie widać! Co robię nie tak? A może oba składniki są jakieś felerne. Pierwszy ma kolor biały, a drugi jest bezbarwny. step 2 nakładać kiedy step 1 jest mokry czy suchy? Już sama się w tym wszystkim gubię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
Na razie odpuść sobie kraka dwuskładnikowego
![]() Wszystko robisz dobrze, step 1 jest biały, ale jak wysycha robi się przeźroczysty. Step 2 nakładasz jak Step 1 jest już przeźroczysty a jeszcze się lepi. Odczekaj do normalnej pogody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
dla mnie wszystkie wasze prace sa rewelacyjne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Magdalinne - piękne prace !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Hej bardzo ładny dzbanuszek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cień jest bardzo dobry.
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Magdalinne prace są przepiękne. Podkładki pod kubki po prostu przeurocze. Brawo za odwagę - bo piszesz, że niedawno zaczęłaś. Ja się jakoś ociągam, ale chyba niedługo wystartuję. Czy do pęknięć używałaś specjalnego lakieru crack? Czekam na więcej prac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
bardzo dobry poczatek!! mi sie bardzo podoba puszka, taka romantyczna i delikatna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wstawiam trochę bardziej wyraźne zdjęcie, chociaż i tak nie najlepsze. A to mój nowy lampion. Co o nim sądzicie? Edytowane przez Magdalinne Czas edycji: 2011-03-21 o 15:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Lampionik ładny - magnolie będą dawały fajne światło
![]() ![]()
![]() |
#24 |
|
Bardzo delikatny lampionik
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie w całej rozciągłości!
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Lampionik bardzo ładny. Gratulacje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Sliczny delikatny lampionik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Wielkie dzięki dziewczyny
![]() Mam nadzieję że niedługo będę mogła pochwalić się dalszymi moimi robótkami, bo niestety czasu coraz mniej, a tu za chwile z powrotem studia i pisanie pracy licencjackiej (w marcu obrona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
już jestem
![]() niedługo wrzucę moje ostatnie pracki ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Witam ponownie!!!
Strasznie długo mnie nie było, ale dobrze jest wrócić. Oto dwie moje ostatnie prace: butelka z makami i puszka z kaczuchami. Mały problem miałam z butelką - po kilkukrotnym lakierowaniu zaczęłam szlifować i w dwóch miejscach odpryska farba ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam gorąco |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.