![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: h&m pull&bear oysho stradivarius XS/S lato jesień zima
1.kopertówka H&M. pistacjowa, podłużna, zapinana na zatrzask. kopertówka do ręki, niezniszczona.
2. spodenki do spania OYSHO. marynarskie. stan bdb+. rozmiar M, wg mnie pasuje też na S i XS. - gaga_18 Edytowane przez srutututu7 Czas edycji: 2010-08-23 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
3. koszulka SABRA. rozmiar XS/S/M. stan bdb. posiada małe przetarcia i delikatne dziurki na materiale na koralikach. - PxD
Edytowane przez srutututu7 Czas edycji: 2010-08-23 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
4. koszulka w serduszka TROLL. rozmiar S, pasuje na XS i M. kolor groszkowy, rękawki zrobione a'la bufki.
5. koszulka z pudlem BERSHKA. posiada bufki na ramionach. rozmiar XS/S 6. koszulka w latawce Pull&Bear. rozmiar XS/S/M. stan bardzo dobry. posiada zaszytą dziurkę na plecach koło metki. Edytowane przez srutututu7 Czas edycji: 2010-08-23 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
7. koszulka TROLL. rozmiar XS/S/M. wiązana przy biuście i na karku. stan idealny
Edytowane przez srutututu7 Czas edycji: 2010-08-24 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
8. golfik RESERVED. rozmiar XS/S/M. szary, milutki. ubrany dwa razy. odrobinę zmechacony na wysokości pach na przodzie. sądzę, że można to usunąć.
Edytowane przez srutututu7 Czas edycji: 2010-08-25 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
11. sukienka MAXI/MIDI (zależy od wzrostu). na biuście tuba. wiązana. ubrana raz i wyprana. w praniu zafarbował sznureczek i w kilku miejscach na biuście kolor biały jest blado-różowy. nie rzuca się to w oczy, bo sukienka jest bardzo kolorowa i bardzo ładna.
Edytowane przez srutututu7 Czas edycji: 2010-08-24 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
12. drewniana, zielona bransoletka. używałam ją dwa razy - PxD
Edytowane przez srutututu7 Czas edycji: 2010-08-24 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
13. czarne, lakierowane buty - sandałki peep-toe NAOMI; rozmiar 36, wysokość obcasa 5cm; miałam je na nogach dwa razy; troszkę brudna wkładka na wysokość śródstopia [kupiłam już takie], przy chodzeniu tego nie widać, ze względu na umiejscowienie; zadarcia takie jak na zdjęciu - dwudziestolatka
Edytowane przez srutututu7 Czas edycji: 2010-08-24 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
18. przepiękne! czółenka firmy ATMOSPHERE; rozmiar 36; na stabilnym obcasie (wysokość 8,5cm); stan dobry+; na jednym obcasie lekko przetarta skórka; jest to niewidoczne. bo wtapia się w skórę. + lekkie obtarcia (jakby skórka była jaśniejsza) na jednym bucie na czubku i na przodach przy podeszwie. obie wkładki odkleiły się; ale to kwestia przyklejenia ich klejem
![]() Edytowane przez srutututu7 Czas edycji: 2010-08-23 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
19. NOWY! długi morelowo-brzoskwiniowy sweter firmy CUBUS. za pupę, zapinany na guziki. jeszcze z metkami. rozmiar z metki L, ale wg mnie będzie pasował i na M i na S. z kieszonkami. - gaga_18
Edytowane przez srutututu7 Czas edycji: 2010-08-23 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
20. sukienka BERSHKA, rozmiar XS/S; w łączkę; stan idealny. z falbanką
Edytowane przez srutututu7 Czas edycji: 2010-08-23 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
DOKŁADKA 18.08 !!
1. spineczka- kokardka zakupiona w sklepie LOLITA. Jest nowa, nigdy nie używana, jednak bez metek. Te plamki brązowe ze zdjęcia, to "ubarwienie" aparatu. W rzeczywistości jest to jaśniejszy odcień srebra. 2. spineczki-wsuwki z kulkami w groszki. Zakupione w sklepie CAMAIEU. Nigdy nie używane. bez papierowych metek 3. koronkowa bluzeczka na ramiączkach firmy MANGO. mam ją z wymianki, jednak na mnie troszkę za duża. w kolorze brudnego ecru, nadaje się do spania jak i do chodzenia. Rozmiar S/M. prześliczna Edytowane przez srutututu7 Czas edycji: 2010-08-18 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
DOKŁADKA 20.08
NOWA spódnica TULIPAN RIVER ISLAND. mam ją z wymiany, jednak na mnie za szeroka. rozmiar z metki XS. wg. mnie pasować może na S i na M. bez papierowych metek. z tyłu zasuwana do połowy na zamek. - LikeTheChocolate wymiary: talia: 2x34cm szer. w biodrach - od 80 cm do 95cm dół: 2.38cm długość: 43cm talia podszyta wewnątrz panterką ![]() [zdjęcie na mnie tyłem, bo przodem nie wychodziło ![]() Edytowane przez srutututu7 Czas edycji: 2010-08-22 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
cos za:
10. koszulka STRADIVARIUS. kolor - fiolet wpadający w bordo. rozmiar S/M. marszczenia na dole po bokach i przy dekoldzie. nad lewym marszczeniem niewielka plamka - jaśniejszy materiał (ślad po spinaczu) 26. NOWY! długi morelowo-brzoskwiniowy sweter firmy CUBUS. za pupę, zapinany na guziki. jeszcze z metkami. rozmiar z metki L, ale wg mnie będzie pasował i na M i na S. z kieszonkami. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
cos u mnie
czarne legginsy wykonane ze "swetrowego" materiału. firma MARYLIN. rozmiar XS/S. raz założone, wyprane. tylko prosze o fotke bolerko http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1281968973
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:59.