|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
hiszpańskie fryzury
hej
mam do Was prośbę.... być może macie w swoich "zbiorach" zdjęcia przedstawiające typowe hiszpańskie uczesania?nie tylko koki... Już pisze dlaczego Moja siostra na balu karnawałowym będzie przebrana za Hiszpankę no i wszystko, począwszy od sukienki na fryzurze skończywszy musi być ole! Siostra ma długie, gęste włosy do pasa, wymarzone wprost do stowrzenia fantazyjnego koku, ale wiadomo jak dzieci szaleją na takich zabawach i wydaje mi się, że zrobiony przeze mnie kok po prostu szybko by się rozpadł, niestety... tak więc bardzo proszę o jakieś Wasze propozycje i najchętniej oczywiście zdjęcia ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Re: hiszpańskie fryzury
upupup
w końcu chyba zrobię siostrze warkocz, taki z boku i wplotę w niego różę, ale może macie jakiś lepszy pomysł?? pozdrawiam |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ja proponuję zakrecic włosy w duze fale i wpiąć jakiś kwiat
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Mysle ze ten warkocz to dobry pomysl. Mozesz tez zostawic rozpuszczone lub spiac w jakis kok.. Przesylam jeszcze kilka zdjec, moze cos was zaispiruje
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
śliczne zdjęcia, bardzo dziękuję
![]() co do koku to raczej nie wierzę w swoje możliwości, poza tym siostra ma raptem niecałe 9 lat i choćbym jej-jak w tym kawale-przymocowała włosy gwoździem, to obawiam się że i tak byłąby mocno potargana ![]() ale macie rację, że to tylko doda uroku |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
moze fryzura Fridy Khalo??
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Re: hiszpańskie fryzury
Bardzo fajne te fryzurki tylko co ja mam zrobic jak chce miec hiszpańska fryzure, a mam wlosy nieco ponizej ramion??
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.

Moja siostra na balu karnawałowym będzie przebrana za Hiszpankę no i wszystko, począwszy od sukienki na fryzurze skończywszy musi być ole!