|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
czy proste włosy sa jeszcze modne?
mam takie pytanko...czy proste wloski sa jeszcze w ogole modne?? a grzywki? bo chcialabym sobie zrobic taka grzywke na cale czolo ale nie wiem czy to jest jeszcze modne. Slyszalam ze teraz wchodza fryzurki z kreconych wloskow...to jak to jest?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: czy proste włosy sa jeszcze modne?
Hmmm dla mnie to dziwne pytanie, bo właśnie zastanawiam się kiedy dojdzie do tego, że włosy kręcone będą traktowane jak pryszcze w reklamach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
a ja myśle ze taraz wszystkojest modne,poza tym powinno sie nosic to w czym nam do twarzy a nie tylko to co modne pozdrawiam.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Oj zgadzam sie z poprzedniczkami. Dzisiaj jak ogladalam reklame szapmonow Fructis stwierdzilam, ze przeciez to chore..
ostatnio docenilam tez swoje wloski, ktore fakt faktem moze nie krecone, ale ukladaja sie w delikatne fale i sprezynki (te ostatnie szczegolnie jak jest mokro). Wiele moich kolezanek, ktore maja proste wlosy kreca je, spia na niewygodnych walkach, papilotach, tak samo moja mama ktora narzeka, ze ja to mam dobrze, wymyje, wysusze i moge sie ludziom pokazac ![]() Prawda jest po prostu taka, ze wszystko jest modne, w czym nam jest najlepiej. Dotyczy to nei tylko wlosow, ale takze kolorow obran, czy makijazu ![]() Wiec jesli tylko masz ochote na proste wloski, prostuj, jelsi na krecone, to krec, kobieta zmienna jest ot co ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
teraz weszla moda na krecone wlosy , ale raczej na impreze , bal slub itd, a prote jak najbardziej jeszce aktualne!
![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dziekuje Wam dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:19.