![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
|
Expresowy wątek!!
nieaktualne
Szybko wymienie poniższe rzeczy na : - ksiązki Pilipiuka -ksiazki z serii "Literatura w spódnicy" - Danielle Steel "Światło moich oczu" -mp3/mp4 -kryjace rajstopy (fioletowe , zielone, zólte) -czarna kredke do oczu -podklad Maybelline Affinitone 09 Opal Rose -albumy na zdjecia (ostrony oddzielane pergaminem , lub takie gdzie sa podpisy na zdjecia) - wszystko co wpadnie w oko , ale powyższe rzeczy to dla mnie priorytety ![]() DOKŁADKA!!!
perfumy damskie Red (niestety bez zakrętki ) - stan zużycia zaznaczony kreską Edytowane przez Purchaweczka Czas edycji: 2010-09-01 o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Expresowy wątek!!
DOKŁADKA!!!!
Sliczna bluzka/tunika w kwiaty - rozmiar duże M /małe L (nie wiem czy chce sie pozbywac - jest na mnie ciut za duza) Edytowane przez Purchaweczka Czas edycji: 2010-08-19 o 16:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Fioletowe , sweterkowe bolerko
rozmiar XL dobrze tez wyglada na osobach noszace mniejsze rozmiary (gdy sie go nie zapina ) Edytowane przez Purchaweczka Czas edycji: 2010-08-18 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA!!!
Zielony sweterek z dłługim rękawem , idealny na nadchodzącą jesień !! wymiary -szer. pod paszkami 36 cm*2 -dl. mierzona od pachy 37 cm -dl. calkowita 57 cm Edytowane przez Purchaweczka Czas edycji: 2010-08-23 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
"Mężczyzna i żona"
Powieść o tym, jak można doskonale komplikować swoje życie. Nie znajdziemy tu recepty, co robić, by tak się nie działo. Nie znajdziemy też odpowiedzi na pytanie: czy to bardziej ślepy los decyduje o naszym życiu, czy może to jednak my sami. Bohater utworu to ( znany z poprzedniej powieści Parsonsa Mężczyzna i chłopiec) Harry Silver, młody londyński producent telewizyjny. Harry uparcie szuka rodzinnego szczęścia. Po rozpadzie pierwszego małżeństwa ponownie zakłada rodzinę. Pragnie ją stworzyć szczególnie dla swojego syna. Wiąże się z kobietą, która również ma już dziecko. Wspólne życie, w którym obecni są wciąż byli małżonkowie staje się niebezpiecznym polem minowym. Tutaj każdy walczy o swoje ja i swoje prawo do szczęścia, niezależności, kariery i sukcesu. Problemy narastają. Harry walczy z byłą żoną, która nagle oświadcza, że przenosi się z rodziną za Atlantyk, stara się być dobrym ojczymem, opiekuje się samotną i chorą matką, walczy z kłopotami w pracy a nade wszystko stara się dobrze wywiązać z roli niedzielnego ojca. Coraz trudniej o porozumienie między Harrym i jego obecną żoną, coraz łatwiej o wzajemny brak zaufania i zrozumienia. Ale gdzieś w tle jest miłość, która ich połaczyła. Czy będzie ona na tyle silna, by przezwyciężyć wszystkie przeciwności? Czy będzie na tyle silna, aby zwyciężyć z pokusą namiętnego romansu, bo oto Harry poznaje atrakcyjną Japonkę, fotografkę, która bez reszty zapanowuje nad jego uczuciami i zmysłami. Mężczyzna i żona to osadzona w realiach współczesnego Londynu powieść o życiu. O takim zwyczajnym i zwyczajnych problemach, które mogą dopaść każdego człowieka. To , co wyróżnia jednak utwór Parsonsa od wielu innych, o podobnej tematyce, to język autora. Z jednej strony dowcipny, ironiczny, z drugiej pełen powagi i życiowych mądrości, których twórczość pisarza jest prawdziwą skarbnicą. Edytowane przez Purchaweczka Czas edycji: 2010-08-18 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
"Imię i nazwisko zastrzeżone"
Lizzie Ford jest ekspertem od spraw damsko-męskich. Miłość i seks w wielkim mieście nie mają dla niej żadnych tajemnic. Na łamach poczytnego londyńskiego tygodnika odpowiada na listy zawiedzionych i skrzywdzonych, rozmawia też ze słuchaczami, prowadząc lubianą audycję radiową. Jej sprawy osobiste także wydają się zmierzać w dobrym kierunkupo wielu latach nieudanych poszukiwań nareszcie może się wtulić w opiekuńcze ramiona Tego Jedynego - Matta Bakera, czarującego geniusza reklamy, który przekonuje do siebie nawet niechętną mężczyznom jej najlepszą przyjaciółkę Edytowane przez Purchaweczka Czas edycji: 2010-08-18 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
"na wszystko jest sposób" - poradnik (posiadam dwa egzemplarze)
a w nim m.in. (dla chętnych podam cały spis treści): -plama? żaden problem -jak prać, jak suszyć -pięć minut dla mebli -podłogi bez plam i z połyskiem -czyścimy sprzęt RTV -nie brudź piesku , nie drap , kotku -gdy w domu jest wilgoć -odnawiamy wannę -klejenie porcelany -malujemy porcelanę - i wiele innych Edytowane przez Purchaweczka Czas edycji: 2010-08-18 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
"Obietnica Luke'a"
Luke West wziął ślub błyskawicznie i nietypowo - w Las Vegas, a panna młoda, Maggie Stewart, nie miała wiele czasu do namysłu. Małżeństwo zostało zawarte w celu zdobycia spadku, po czym małżonkowie zamierzali się rozwieść. Okazało się jednak, że ich serca nie są posłuszne wcześniejszym ustaleniom... Edytowane przez Purchaweczka Czas edycji: 2010-08-18 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA!!!
tunika z motywem kwiatowym wymiary: szer pod pachami 36cm*2 dl od pacy 54cm dl calkowita 72 cm Edytowane przez Purchaweczka Czas edycji: 2010-08-23 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA!!!!
fioletowa spódnica wymiary pas - 36 cm(ale to gumka , podałam bez rozciągania) dl calkowita ok 80cm Edytowane przez Purchaweczka Czas edycji: 2010-08-23 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1282135308 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1282135701 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1282136054;) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1282135832
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1282134515
MOZNA FOTO NA OSOBIE? CO BYS CHCIALA ZA NIA? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za białą perłę? poza wątkiem mam fioletowe i żółte rajstopki, nie noszone oczywiscie, tylko bez opakowań
![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
u mnie książki z serii literatura w spódnicy.
![]() za 'w życiu możesz wybierać'.
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś za bolerko?
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
zależałoby mi na tym: "W Życiu mozesz wybierać" - poradnik
![]() ![]()
![]() |
#28 |
Zadomowienie
Przekupka: -1 pkt / 33% pozyt.
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1282134716
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.