|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Analiza kolorystyczna / jak sie zafarbować. BŁAGAM POMÓZCIE~~~
Witajcie!!!
to to odważyłam sie załączyć moje zdjęcie wybieram sie do fryzjera bo bardzo chciałabym zafarbować włoski prosze niech ktoś mi pomoże określić jaki ze mnie typek ![]() miałam juz ciemniejsze włosy od tych na zdjęciu i już niechce więc w gre wchodzi rozjasnienie,tylko musiałabym najpierw położyć dekoloryzator a pozniej dopiero farbe (oczywiście u frzyjera) prosze pomóżcie,mam niewiele czasu.tylko żadne rudośći ![]() może coś takiego jak na probce ponizej??podoba mi sie tez taka kombinacja wielokolorowa dziękuje za pomoc pozdrawiam Asia PS. i jakby ktoś wiedział jak maluje sie taklie oczka jak moje?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: Analiza kolorystyczna / jak sie zafarbować. BŁAGAM POMÓZCIE~~~
ciemna skura ciemne włosy ciemne oczy mysle ze jestes zima chyab ze cos co jest naz dejeciu nie jest naturalne i wydaje mis ie ze odcien skóry chociaz ciemne to nie oliwkowy wiec mozesz byc jesionką musisz sama sie poznac na wizazu jest caly wielki artykól o analizie kolorystycznej przeczytaj i doadaje krótke fryzurki ps ja jestem wiosenka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Masz śliczną buzię. Jakim błyszczykiem jesteś pomalowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
dziękuje Kakusiu i Pysiu, pomalowana jestem błyszczykiem AA Oceanic fruit kiss o smaku gumy balonowej
![]() ![]() podaje link do niego na KWC http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=7371 Pysiu masz racje,ta ciemna cera to efekt pudru brązującego,jestem dosyć blada czytałam ten artykuł o analizie i jakis taki pogmatwany :/ No i dalej nie wiem czy rozjaśnić te włosy na jakiś chłodny kolorek?? Kiedyś miałam balejaż w odcieniu chłodnego blondu a poźniej gdy chciałam pokryć odrosty fryzjerka rozjaśniła mi na ciepły blond i nie podobałam sie sobie, o wiele lepiej było mi w chłodnym ![]() dzięki dziewczyny za odpowiedz,buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Śliczne zdjęcia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/images/agatam/elegancka_zima/
moze zobaczysz w tych artykulach cos dla siebie zeby sie dobrze okreslic
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Pani Grażynko pytanko o diakolor i odżywkę
no i stało sie - zmieniłam kolor!!!
Pani Grażynko mam do Pani pytanie:ponieważ miałam najpierw robiony gęsty balejaż, a na to położony diakolor l'oreala (dwa kolory blondu,jeden opalizujący na różowo) naprawde kolorki są sliczne,takie chłodne,popielate No i teraz zastanawiam się czy można gdzieś kupić te dwa odcienie,jak zmieszać je ze sobą i czy czasem nie nakładać sobie tego sama,albo pod okiem koleżanki -fryzjerki-napewno byłoby taniej.Wkońcu miałam nakładany diakolor w umywalce na całe włosy i niema w tym nic trudnego, a wiem, ze to jest tylko szampon koloryzujący i szybko się zmyje ![]() ![]() Pani Grażynko, chciałabym kupić sobie odżywke i teraz niewiem jaką najlepiej:regenerującą?do zimnych odcieni blondu?do suchych i zniszczonych?baaardzo prosze o odpowiedź dziękuje z góry pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.