|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
prosze o odpowiedz / rade.. dzieki:)))
hej. mam dosc zniszone wlosy,szczegolnie koncowki, poza tym sa bardzo cieniutkie i zeby jakos wygladac to albo zostaje kucykk albo musze je krecic na papiloty, jeszcze zaraz po umyciu sa nawet nawet ale po godzinie gora sa do du... mialam 2 trwale, i troche fsrbowalam, teraz znow zastananwiam sie nad trwala bo mam dosc codziennego krecenia wlosow, i pytanie.. czy trwala strasznie niszczy wlosy??? lepiej jej nie robic???wiem ze dobrze pojsc do fryzjera i wprost sie zapytac ale boje sie ze powie ze nie zrobi mii trwalej ze wzgledu na moje wloski.a co wy robicie dziewczynki-tzn te z cienkimi dluzszymi wloskami??? pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Re: prosze o odpowiedz / rade.. dzieki:)))
mam podobny problem.tzn włosy cienkie i przesuszone końcówki (choć trwałej nie robiłam i zadko suszę suszarką)
Stosowałam juz rózne szampony, odżywki i nie powiem aby sie cos duzo zmieniło. Tak jak piszesz, po umysciu włosków i ich ułożeniu wyglądają jeszcze jako tako, ale później..koszmar. Podcinałam te włoski w różny sposób i u różnych fryzjerów, ale po kilku dniach i tak pozostawał mi kucyk ![]() W miare dobrze wygladają moje włoski po uzyciu prostownicy, ale nie uzywam bo boje sie ze po tym zniszcza mi sie jeszcze bardziej. Moze ty spróbuj, moze to akurat Twoim włoskom nie zaszkodzi. Jesli chodzi o trwałą to wszedzie zawsze mi mówili, ze na moje włosy to nie za bardzo, że niszczy i wogóle, chociaz teraz jest coraz wicej nowosci na rynku.. moze sa jakies lepsze trwałe nie niszczace... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hej. dzieki ze odpisalas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
o trwalej i jej dzialaniu pzreczytasz w archium , jest tam duzo informacji ,
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.