![]() |
#3 |
Witchdoctor
|
Dot.: Jesienny kramik Tomamy
obszerna lista
![]() Szukam: pielęgnacja: * aptecznej pielęgnacji dla cery mieszanej lub dojrzałej * toniku do twarzy Effaclar, * Effaclaru K * żelu Cleanance, Sebium, Effaclar * płynu micelarnego Sensibio * Clinique Lotion 2 i Mild * Loreal Intenser Repair maska * Loreal Absolut Repair maska i odżywka * The Body Shop - masła, peelingi, kremy do dłoni i stóp, kilka pozycji z pielęgnacji twarzy * Vichy Dercos zielony (szampon przeciwłupieżowy) * balsamy do ciała z mocznikiem (iso-Urea, Emolium, Xerialine) * dobre kremy do stóp (chętnie Oxeril , YR, Lipikar, Pedoxine) * Clinique Repairwear Eye i Anti-gravity eyes - chętnie miniaturki! * odżywki do włosów bez spłukiwania * treściwe kremy pod oczy, mogą być miniaturki * Miraculum Termiczne Spa - masło, peeling i pumeks kolorówka: * Clinique Superbalm 07 Lilac * dobry korektor pod oczy * odsypka pigmentu MAC w kolorze Subtle * Clinique Blended Face Powder 08 albo 02 * jasny puder sypki, górna półka * czarny tusz do rzęs tylko nowy * dobre pędzle do makijażu (MAC, The Body Shop ) * Sephora cien mono 08 (perłowy beż) * Clinique czarny eyeliner niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam ![]() Edytowane przez tomama Czas edycji: 2010-09-12 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Witchdoctor
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;21792864]podoba mi się aniołek likierowy, zerknij prosze do mnie
![]() Dusiu podobają mi się bibulki matujące Kanebo (jak one wyglądają? są w jakimś pudełeczku? kartoniku?) lotion Clinique pędzelki i zestaw Kerastase ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Bibułek juz nie ma , nie zaznaczyłam bo jesteśmy w trakcie procedury adresowej
ale tak są w kartoniku, tak na przyszłość ![]() Czy trzy pozostałe rzeczy wchodzą w rachubę za aniołka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
tomamo,
dziekuje za gratulacje ![]() moze widzisz cos u mnie? * Glo Minerals pędzel do brwi i linera nowy * Thierry Mugler Angel Violette, 22/25 ml rozkręcay * Diorskin Sculpt kolor 010 - ubytek 15% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Lacoste Pour Femme?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Mam do wymiany Champs-Elysses edp 30 ml ,kartonik wraz z 7,5/15ml ml Lalique le Parfum [czarna perfumetka],za Chanel Allure.W razie czegoś służę.
![]() |
#13 |
Witchdoctor
|
Irsin odpiszę wieczorem, zastanawiam się
![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;21793848]Bibułek juz nie ma , nie zaznaczyłam bo jesteśmy w trakcie procedury adresowej ale tak są w kartoniku, tak na przyszłość ![]() Czy trzy pozostałe rzeczy wchodzą w rachubę za aniołka?[/QUOTE] Niestety na bibułkach zależało mi najbardziej, pozwól, że się zastanowię do jutra.
![]() |
#14 |
Kici kici miau miau
|
hej
![]() odsypka pigmentu i probki za caly podklad? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Jesli pasowałaby Ci taka wymiana to ja jestem chętna
![]() Czy potrzebujesz zdjęć? Jeśli sie orientujesz to butelka Chloe ma taki feler, że części metalowe bardzo szybko śniedzieją i robią się ciemne. To oczywiście nie wpływa na zapach, ale kiepsko wygląda. Jesli Ci to nie przeszkadza to zapraszam na PW. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Oki nie ma sprawy
![]()
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Pierwotnie 30 ml.Zużycie sama nie wiem ,może z 5-6 ml .może z 8 ml,nie mam kartonu.Insolence jest więcej bo to 50 ml .Tutaj jest karton.W obu przypadkach dodaję perfumetkę Laliqua .
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Jejkuś Tomama wróciła
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Moze cos u mnie za :
Chanel Allure edp 35/50 ml zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
duużo mi się podoba, znajdziesz coś w ogóle u mnie?
![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
* ArtDeco kasetka magnetyczna za 10 cieni czarna * Art Deco 3 cienie do kasetek: błękit, fiołkowy i szarofioletowy.
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Angele Muglera?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
![]() =CLINIQUE - Blended Face Powder + Brush – Sypki puder z pędzelkiem ( wysuwany z nakrętką)-ok 25/35 g. Odcień 20 Invisible Blend (jasniutki beżyk) ,kod P97. =CLINIQUE- 3 kroki, 1 listek (3 próbki) =BIODERMA Atoderm Gel moussant- żel oczyszcz. do twarzy- cała tubka, 8ml =LRP Effacalar Duo- 5 saszetek po 2ml, =LRP Toleriane Riche 5x 2ml ![]() * GloMinerals GloBlush róż do policzków –Sheer petal 3.4g, * The Body Shop, Spring Bloom, Blushing Daisy odcień light pink, róż/ * GloMinerals Cień do powiek GloEye Shadow - Diamond 1.4g Sypańca Clinique oddam w oryginalnym opakowaniu, nie będę robić żadnych przesypek ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-09-01 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
No i Angel zniknal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Kici kici miau miau
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.