|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomocy, wieje nudą od 3 lat
Piszę z prośbą o pomoc w zmianie fryzury. Mam długie, gęste i grube włosy które ciężko się układa. Marzy mi się nowa fryzura np. taka jaką ma Edyta Herbuś. Dziewczyny macie jakieś pomysły?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pomocy, wieje nudą od 3 lat
PROSZĘ NIE ŚCINAJ WŁOSÓW będziesz tego żałować jak każda z nas która kiedyś zrobiła to głupstwo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Jak dla mnie powinnaś wycieniować włoski tak jak na zdjęciach poniżej. Mam nadzieje ze pomogłam, pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Popieram !! Sama chciałabym mieć tak długie włosy ech
![]() ![]()
"...hey baby do what you want I'll be your night lovin' thing I'll be the freak you can taunt And I don't care what you say I want to go too far I'll be your everything If you make me a star!" ![]() ![]() You're always in my heart...
*MJ* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dlatego ich nie ścinałam, bo czułam, że będe żałować bo hoduje je od dobrych 5-6ciu lat. Nie chciałabym ich dużo ścinać ale znudziły mi się. Włosów nigdy nie farbowałam i w sumie bym nie chciała... Sama nie wiem dziewczyny co robić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Myślę, ż eta fryzurka E.Herbuś będzie pasowała. Nie podobasz mi się w grzywce, długie włosy jakoś są bez wyrazu przy Twojej wesołej buźce. Skróciłabym je do ramion. Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2010-09-03 o 14:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
może któraś z Was ma podobną fryzurkę i napisze jak się je układa? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
W grzywce wygladasz zdecydowanie najlepiej,wiec nie wiem czy fryzura Herbus by tobie pasowałą.
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Włosy mają to do siebie, że cały czas rosną, więc jak masz ochotę na zmianę - ścinaj!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
nie wiem jaka teraz masz grzywke ale ta co masz na zdjeciach taka prosta to nienalepiej wyglada - moim zdaniem. Ja bym zrobila sobie na skosik. Natomiast jesli chcesz zaszalec mozesz sciac sie do ramion. Taka fryzure jak ma Herbusiowa to bym odradzala, bo ukladanie wlosow codziennie bedzie dla Ciebie udreka. A przy grubych prostych wlosach bys sie umeczyla
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem bardzo Ci ładnie w grzywce, więc chyba fryzura Edyty nie za bardzo by Ci pasowała.
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
matko, jak ja nie nawidze takich opini i komentarzy. nie znaczy ze jak Wy dziewczyny scialyscie wlosy i Wam jest w nich zle, to odrazu innej osobie tez ma byc. dlugie wlosy wcale nie sa fajniejsze i atrakcyjniejsze szczegolnie jak sa zniszczone, ale ulozone obciete itp, itd.potrafia bardzo przytloczyc twarz i odbieraja jej wyraz. nie jestem przeciwniczka ale nie lubie jak ktos odradza komus scinanie wlosow bez wczesniejszego pomyslenia nawet a moze w krotszych bedzie jej lepiej. ja bym na Twoim miejscu zapusciala grzywke i zrobila sie na Herbus ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- matko, jak ja nie nawidze takich opini i komentarzy. nie znaczy ze jak Wy dziewczyny scialyscie wlosy i Wam jest w nich zle, to odrazu innej osobie tez ma byc. dlugie wlosy wcale nie sa fajniejsze i atrakcyjniejsze szczegolnie jak sa zniszczone, ale ulozone obciete itp, itd.potrafia bardzo przytloczyc twarz i odbieraja jej wyraz. nie jestem przeciwniczka ale nie lubie jak ktos odradza komus scinanie wlosow bez wczesniejszego pomyslenia nawet a moze w krotszych bedzie jej lepiej. ja bym na Twoim miejscu zapusciala grzywke i zrobila sie na Herbus ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- matko, jak ja nie nawidze takich opini i komentarzy. nie znaczy ze jak Wy dziewczyny scialyscie wlosy i Wam jest w nich zle, to odrazu innej osobie tez ma byc. dlugie wlosy wcale nie sa fajniejsze i atrakcyjniejsze szczegolnie jak sa zniszczone, ale ulozone obciete itp, itd.potrafia bardzo przytloczyc twarz i odbieraja jej wyraz. nie jestem przeciwniczka ale nie lubie jak ktos odradza komus scinanie wlosow bez wczesniejszego pomyslenia nawet a moze w krotszych bedzie jej lepiej. ja bym na Twoim miejscu zapusciala grzywke i zrobila sie na Herbus ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- to niechcacy ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
dziekuje dziewczyny za opinie, ale dalej jestem w kropce, kazda z Was ma inna propozycje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Ścinaj się na Herbuś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Nie farbuj, bo szkoda. Teraz mało osób ma naturalne włosy i moim zdaniem to duży atut. Poza tym nie ścinaj, masz ładne, zadbane włosy, więc tego nie wymagają no i tak jak mówiły dziewczyny pewnie być żałowała. Cóż ci tu doradzić. Może pokombinuj z fryzurami w sensie spinania, wiązania? Przy długich włosach naprawdę można poeksperymentować w tej kwestii.
---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Kurde zapomniałam, że tu nie można edytować. Chciałabym jeszcze dodać, że bardzo mi się podoba jak wyglądasz na pierwszym zdjęciu. Taką cudowną twarz tam masz. ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Miałam już na łbie wszystko, były długie blond, długie czarne i długie- rude, z grzywką, bez grzywki, miałam krótki platynowy blond, oraz kolorowego jeża
![]() ![]() Teraz trenuję własną cierpliwość i zapuszczam włosy, oraz ich nie tykam farbą ![]() ![]() ![]() Prawda jest taka, że póki nie spróbujesz, to się nie dowiesz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
moim zdaniem do ramion włosy i będzie git ,grzywka miska - zasłania twarz i robi z człowieka pyzę :P
ale to moje zdanie , ja bym ściela do ramion a grzywka to już według uznania ;d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
Wycieniować i grzywka na bok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Moim skromnym zdaniem powinnaś zachować grzywkę , ale może obciąć ją na skos i uczesać na bok jak pisze aga696 .Sama mam zapuszczoną grzywkę którą czeszę na bok i jest bardzo wygodna , bo mogę ją spiąć i zostawić normalnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
mi sie bardzo podobasz w grzywce na wprost pieknie Ci,a nie myslałaś żeby do takiej grzywki po prostu ściąć włosy? masz je grube piekne myślę,ze w krótkich fryzurkach tez będzieCi ok,ale z grzywką!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Najbardziej podobasz mi się na zdjęciach z prostą grzywką. Koloru bym nie zmieniała, obecny bardzo Ci pasuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Hmm.. Ja jestem zwolenniczkom długich włosów co nie znaczy że mi sie krótkie nie podobają. I jeśli bym się zdecydowała je zciąć to napweno fryzura Herbuś była by bardzo odpowiednia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:07.