|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Proszę o radę-fryzura
proszę o podrzucanie pomysłów...Znudziła mi się moja fryzura, chociaż chyba właściwie to "fryzury" nawet nie posiadam
![]() Mam dziko rosnące włosy, mniej więcej do ramion, grzywka ścięta dosyć kiepsko (spaliłam prostownicą i ratowałam się na własną rękę)...Da się coś z tym zrobić? Jakoś zmienić, ożywić? a oto moja paszcza: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Proszę o radę-fryzura
Na pierwszym zdjęciu wyglądasz bardzo ładnie, natomiast ten rudawy odcień drugiego zdjęcia nie pasuje do ciebie. Jeżeli się ma zniszczone włosy to powinno sie unikać wszelkich odcieni rudych i machoni, bo widać wszelkie niedoskonałości na głowie, zresztą na twarzy też.
Mysle, ze najlepiej byłoby ci w jasnym brązie, jeśli chodzi o fryzurę to najlepiej udaj się do fryzjera, bo te zniszczone końcówki musisz ściąć, fajnie byś w bobie wyglądała ![]() Sama mam podobny problem z końcówkami zniszczonymi od prostownicy, musze je co miesiąc podcinać bo się kruszą i rozdwajają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
mlim zdaniem w czerwonym lepiej ,ale chyba przez ta fryzure ,obydwa zdjecia fajne ,laska jestes ,seksi podobasz mi sie hehehe :PP
nic bym nie zmieniala ,ale w czerwonym gites! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
To samo pomyślałam jak zobaczyłam Twoje zdjęcia
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
tez mysle ze bob by pasowal do Twojej twarzy, a przy okazji nieco zniszczonych końcówek by się obcieło
![]() w czerwonych włosach mi totalnie się nie widzisz. na pierwszym zdjęciu wyglądasz świetnie i wlasnie gamy brazów bym się trzymała. masz wyrazista urode i ciemne wlosy jak najbardziej pasują. na zdjeciu w czerwonych wlosach masz bardzo fajną grzywke;p
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ja bym nie zmieniła nic, ślicznie wyglądasz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
co do koloru, hmmm, prosiłam o brąz wpadający w rudy, standardowo wylądowałam z czerwienią, już 3 fryzjerka mnie tak załatwiła
![]() nawet jak idę się farbować ze zdjęciem że taki, proszę pani, kolor chce to się kończy tym samym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś takiego mi się marzy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
A może tak jak "Amelia" miala? Ale to dość zwariowana i zabawna fryzurka.. tak mi sie wydaje ;D Tylko w innym odcieniu.. - Tak jak dziewczyny mówia- ciemny blond, miód...?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
"na Amelię" odpada, czuję się nieswojo w takich krótkich włosach..wręcz nago
![]() ale jakieś miodowe odcienie coraz bardziej do mnie przemawiają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
też chciałam rozjaśnić włosy do takiego koloru co ty pokazałaś ,ale się boję ,i nie za bardzo widzi mi się farbowanie ja mam swój taki ale niektorzy mówią,żebym przyciemniłam ,zrobiłam wątek i nikt mi nie pomógł dlatego moze pytne się was ?:P
Jak ściaść ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ścinaj, oddaj mi te włosy:P piękny kolorek masz, ja próbuję zapuszczać ale w końcu i tak ścinam włosy, poza tym cienkie są ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
dziękuję ale już mnie strasznie nudzą i chciałabym zaszaleć myślę sobie żeby ściąć na dłuższego boba bądź na chłopca zaszaleć jakiś irokezik
![]() ale poprostu do szyi na prosto i nosić pokręcone |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
kosmita jakiś normalnie
|
a ja jak zwykle inaczej niż wszyscy
![]() uważam, że właśnie na drugim zdjęciu wyglądasz świetnie - masz śliczną buzię, oryginalną urodę i możesz sobie pozwolić na szaloną, strzępiastą fryzurkę w wyrazistym kolorze. Choć z jednym się zgodzę - mogą być inne kolory, ale ciepłe, choć i tak uważam, że takie czerwonomiedziane są dla Ciebie świetne i jak rzadko kogo ... nie postarzają cię wcale, wręcz przeciwnie, jesteś "młodsza" właśnie na drugim zdjęciu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
oooo jak tak samo jak misianka, na drugim zdjęciu bomba
![]() Kolor, grzywka i w ogóle. Wydaje mi się ze w ta stronę powinnaś iść.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.