| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-04-16, 16:08 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2004-12 
				 | fotki-gdzie ladne?

sluchajcie, gdzie mozna zrobic w Warszwie ladne fotki, takie do dokumentow. jestem dosc niefotogeniczna a zalezy mi by wyjsc "jak czlowiek" na tych zdjeciach  dzieki wielkie za podpowiedzi | 
|     |   | 
|  2005-04-16, 17:00 | #2 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-01 Lokalizacja: Wa-wa 
				 | 

Re: fotki-gdzie ladne?

nie jestem z Wawy ale powiem coś tutaj na marginesie   Z doświadczenia wiem, że najlepiej wychodzi się na zdjęciach czarno-białych albo - choć te nie wszystkim się podobają - na zdjęciach z polaroida - bo są troszkę przyciemnione (wychodzi gładsza i ciemniejsza cera itd)  Wiem również że są takie zakłady fotograficzne, ktore po zrobieniu zdjęcia pokazują Tobie tę zrobioną fotkę w komputerze i w specjalnym programie do obróbki zdjęć a nastepnie zmieniają jej jasność, barwę czy kontrast i Ty patrząc na te zmiany możesz powiedzieć jakie ustawienia Tobie najbardziej odpowiadają... ale gdzie w Warszawie sa takie punkty fotograficzne to ja nie wiem... a w google szukałaś? albo w panoramie firm? pf? 
				__________________   | 
|     |   | 
|  2005-04-16, 20:13 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-03 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Re: fotki-gdzie ladne?

hej, polecam Ci zakład fotograficzny na Żoliborzu, na ul. Broniewskiego. Przemiły pan, który zna się na tym co robi, zdjęcia robi aparatem cyfrowym w róznych ujęciach i oświetleniu, a później wspólnie wybieracie najładniejsze  jeśli bedziesz zainteresowana to poszukam dokładnego adresu | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.